2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım Hatırladığın ve önemsediğin için çok teşekkürler 🥰
Şükürler olsun her şey yolunda pandemi sebebi ile evlere tikilip kaldık.. Koşturmaca oyun dişler yemek yedirme 2 yaş sendromlari uğraş dur 🙈
Yeni bebiş geliyor galiba hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🥰
herşeyi burda beraber paylaşıp yaşadık canım elbetteki hatırlarım bizde aynı durumdayız ve bu aralar baya huysuz herşey onun istediği gibi olunsun istiyor. Bir kardeşi olsun birlikte büyüsünler dedik ama bakalım çok zor olucak galiba Amin inşallah canım

Feeling07 Feeling07 Strongmom_ Strongmom_ aysegul34 aysegul34 @Anti Depresan @Foxi @Erolummm @Mah-i nev @minnos26 @tasarimcibayan @Sibelak @angel_s3@mirkett menekse_kokusu menekse_kokusu @cilekreceli_ @sellvi @freyahel @Makarnasever@Dil-i bitab @Flowers26 @Susuem@minnosu@H E@havvaku @Eylem15@Derin29@Eva_baby@Hayalmek evet yazamadığım kızlar için şimdiden özür diliyorum herkes nerde çok özledim sizi tekrar grlin herkes napıyor nasıl gidiyor tekrar burda olalım
Bı dakika bile yerinde duramayan kızımla günler su gibi akıp geçiyor canım.. arada bakıyorum buraya ama eskisi gibi yazamıyor kimse.. sen nasılsın? İkinci bebeğini bekliyormuşsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥰

Bı dakika bile yerinde duramayan kızımla günler su gibi akıp geçiyor canım.. arada bakıyorum buraya ama eskisi gibi yazamıyor kimse.. sen nasılsın? İkinci bebeğini bekliyormuşsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥰
Amin inşallah canım çok şükür iyi gidiyor şimdilik tabi hamilelik sürecini bilirsin doğuma kadar bitmez sıkıntılar şükür iyi şuan benim kızda pek bir yaramaz olmuş teyzesi vede hiç birşey yemiyor 2 lokma yesin die peşinden koşmakla uğraşiyorum akşam nasıl geliyor anlamıyorum, çocukların telaşindan herkes kendini unuttu valla 😊

Kızlar bu topüğin hale devam ettiğini bilmiyordum maşallah görünce çok duygulandım öyle tesadüfen hala var mıdır die baktım çok yakın tarihlere kadar devam etmişsiniz çok özlemişim burayı maşallah bebeiş dediklerimiz şimdi kocaman oldu hatta aralarında abla abi olan olmuş çok şükür
Yaaa hamile misin tekrar. Maşallah çok sevindim.
Valla benim kızlar fazla arka arkaya olunca buraya girmeye zor fırsat buluyorum.
20 aylık hiç yerinde duramayan ve 4 aylık agurdanıp duran aşırı anne bağımlısı iki kızla zaman nasıl geçiyor hiç bilmiyorum. Bu arada uzaktan eğitim dersler de başladı.
Uykuya, dinlemeye hasret kaldım 😄

Sağol canım 5 haftam kaldı inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım. Hiç beceremiyorum diye de sakın düşünme normali bu zaten benim oğlum da çok huysuz bu aralar sürekli ağlamalar babası varken beni istemiyor. İstemedigi bişeyi yapınca hep ağlıyor dönemsel 2 yaş sendromu dediğimiz dönemi yaşıyorlar. Kafana bişey takma emziriyorsan bebeğinin sütünü etkilemesin. Yardim alabilecegin birileri varsa da mutlaka yardim al .
Doğum olmuştur 😍 bebiş nasıl? Sen nasılsın?

Yaaa hamile misin tekrar. Maşallah çok sevindim.
Valla benim kızlar fazla arka arkaya olunca buraya girmeye zor fırsat buluyorum.
20 aylık hiç yerinde duramayan ve 4 aylık agurdanıp duran aşırı anne bağımlısı iki kızla zaman nasıl geçiyor hiç bilmiyorum. Bu arada uzaktan eğitim dersler de başladı.
Uykuya, dinlemeye hasret kaldım 😄
Evet canım çok teşekkür ederim bende 1,5 yaşinda ki hanım efendiye uğraş yorum bu halde çok yaramaz ve her dediğini yapmak için afacan bir kızım var semi çok iyi anlıyorum ben bir taneyele uğraşirken sen iki 😄allah yardımcımız olsun

Doğum olmuştur 😍 bebiş nasıl? Sen nasılsın?
Oldu canım çok şükür iyiyiz 30 Ocak’ta Doğum yaptım 🥰 ama çok yorgunum küçükten ziyade büyük oğlum daha çok yoruyor akşam nasıl oluyor anlamıyorum. Şimdilik ev işi ve yemeği annem yapıyor çocuklara ben bakıyorum ama normale dönünce hepsine nasıl yetişecem bilmiyorum 🤦🏼‍♀️ Sen nasılsın rahatladın m biraz ?

Feeling07 Feeling07 Strongmom_ Strongmom_ aysegul34 aysegul34 @Anti Depresan @Foxi @Erolummm @Mah-i nev @minnos26 @tasarimcibayan @Sibelak @angel_s3@mirkett menekse_kokusu menekse_kokusu @cilekreceli_ @sellvi @freyahel @Makarnasever@Dil-i bitab @Flowers26 @Susuem@minnosu@H E@havvaku @Eylem15@Derin29@Eva_baby@Hayalmek evet yazamadığım kızlar için şimdiden özür diliyorum herkes nerde çok özledim sizi tekrar grlin herkes napıyor nasıl gidiyor tekrar burda olalım
Hatırladığın için sağol canim . Benim de 18 ocak da 2. Bebegim oldu yusuf bey:) 2.5 aylık olduk bile birde 22 aylik kızım var. Çocuklara tek başıma bakıyorum tam bi survivor hayatı yaşıyorum sürekli koşturma arada hep beraber ağlıyoruz falan :)) öyle işte senin de 2. Oluyor sanırım hayırlı doğumların olsum inşallah

Hatırladığın için sağol canim . Benim de 18 ocak da 2. Bebegim oldu yusuf bey:) 2.5 aylık olduk bile birde 22 aylik kızım var. Çocuklara tek başıma bakıyorum tam bi survivor hayatı yaşıyorum sürekli koşturma arada hep beraber ağlıyoruz falan :)) öyle işte senin de 2. Oluyor sanırım hayırlı doğumların olsum inşallah
Amin canim hayırlısı inşallah şuan kansızlık problemim var baya düşük değerde özel raporlu iğne kullandım bakalım haftaya tekrar kan değerlerini ölçmeye gidicem, maşallah sen çok erken getirmişsin allah analı babalı büyütsün inşşalalh evet çok zorlu bir süreçten geçiyorsun ama biraz büyüyünce çok rahat etceksin bence kardeş kardeş büyücekler

Bebeğiniz sağlıkla dünyaya geldi mi acaba. Benimde free beta hcg yüksek çıktı 😔
Testler doğru çıktı bizde canım bebeğim down sendromlu. Tabi bunlar tarama testleri illa doğru çıkmıyor genel tanı için cvs amniyosentez öneriyor doktorlar ya da fetal dna evet o dönem strese giriyosun ama ben hiç bir zaman aldırmayı düşünmedim başka hiç bir test yaptırmadım. Evlat bizim evladımız sağlıkla doğup başka hastalıkla uğraşan annelerde var. Sma otizm mesela anne karnında teşhis edilemiyor. İyi ki de doğmuş kuzum evlat bambaşka birşey

Kızlar bu topüğin hale devam ettiğini bilmiyordum maşallah görünce çok duygulandım öyle tesadüfen hala var mıdır die baktım çok yakın tarihlere kadar devam etmişsiniz çok özlemişim burayı maşallah bebeiş dediklerimiz şimdi kocaman oldu hatta aralarında abla abi olan olmuş çok şükür
Yaaa azcık kalmış doğumuna 😍 hayırlı olsun inşallah. Benim 2. 7 aylık oldu ama ikisi bir arada nasıl büyüyor bir de bana sor. Büyüğü kreşe yazdır derim 😄

Oldu canım çok şükür iyiyiz 30 Ocak’ta Doğum yaptım 🥰 ama çok yorgunum küçükten ziyade büyük oğlum daha çok yoruyor akşam nasıl oluyor anlamıyorum. Şimdilik ev işi ve yemeği annem yapıyor çocuklara ben bakıyorum ama normale dönünce hepsine nasıl yetişecem bilmiyorum 🤦🏼‍♀️ Sen nasılsın rahatladın m biraz ?
Rahatlamam mesaja cevap verme zamanımdan belli oluyordur. Hayat aşırı zor. Her ikisi de beni istiyor ağlıyor. Büyük 2 yaş sendromunu doyasıya yaşıyor. Küçük desen ağlar durur. Bir de uzaktan eğitim ders veriyorum. Anamdan emdiğim süt burnumdan da bitti...

Testler doğru çıktı bizde canım bebeğim down sendromlu. Tabi bunlar tarama testleri illa doğru çıkmıyor genel tanı için cvs amniyosentez öneriyor doktorlar ya da fetal dna evet o dönem strese giriyosun ama ben hiç bir zaman aldırmayı düşünmedim başka hiç bir test yaptırmadım. Evlat bizim evladımız sağlıkla doğup başka hastalıkla uğraşan annelerde var. Sma otizm mesela anne karnında teşhis edilemiyor. İyi ki de doğmuş kuzum evlat bambaşka birşey

Çok haklısınız. Evlat bizim evladımız. Güzel bir ömür versin rabbim yavrunuza💙 bende test yaptırmıcam başka. Ama detaylı ultrasyona girmeyi düşünüyorum. Siz doğum olana kadar bilmiyordunuz değil mi Ultrasyonda herhangi bir sorun çıkmamıştı.

Çok haklısınız. Evlat bizim evladımız. Güzel bir ömür versin rabbim yavrunuza💙 bende test yaptırmıcam başka. Ama detaylı ultrasyona girmeyi düşünüyorum. Siz doğum olana kadar bilmiyordunuz değil mi Ultrasyonda herhangi bir sorun çıkmamıştı.
Amin hepimizin evladına İnşaAllah💖 detaylı ultrasona muhakkak girşn o çok önemli organlara bakılıyor Allah korusun doğum anımda müdahale gerekebilen bazı şeyler olabiliyor. Benim her şey normaldi gebelikte sadece kalpte parlaklık var denildi fetal eko çekildim oda temiz çıktı ama kalpte problemle doğdu 4 aylıkken açık kalp ameliyatı oldu. İnşaAllah sizin bebeğiniz sağlıkla doğar ❤️

Yaaa azcık kalmış doğumuna 😍 hayırlı olsun inşallah. Benim 2. 7 aylık oldu ama ikisi bir arada nasıl büyüyor bir de bana sor. Büyüğü kreşe yazdır derim 😄
Malesef daha kreş zamanında değil ki asla ayrı kalamam oda yapamaz artık evde bir o ağlar bir ben bir bebek derken büyütürüm ikisinide herhalde 😅😆

Kızım kreşe başladı 22 aylıkken bazen giderken ağlıyor ama evde kalmasından daha iyi diye düşünüyorum bakıcı olsa bir kadınla baş başa kalıcak akşama kadar. Evdeyim şuan salgından kaynaklı ama almak istemedim kreşten.Evde olunca bir şekilde telefon tablet çizgi film le geçiyor birkaç saati. Daha sosyal bir ortamda İngilizce 10 a kadar saymayı öğrenmiş çok komik 🥰🥰

Kızım kreşe başladı 22 aylıkken bazen giderken ağlıyor ama evde kalmasından daha iyi diye düşünüyorum bakıcı olsa bir kadınla baş başa kalıcak akşama kadar. Evdeyim şuan salgından kaynaklı ama almak istemedim kreşten.Evde olunca bir şekilde telefon tablet çizgi film le geçiyor birkaç saati. Daha sosyal bir ortamda İngilizce 10 a kadar saymayı öğrenmiş çok komik 🥰🥰
Malesef burda küçük yaşlarda kreş yok

X