• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsunda kiloları veririz inşallah.bendede iştah açılması çok fazla ve de kilom fazla zaten
ayy inşallah hayırlısıyla sağlıklı olsun da bizde verelim kiloları ilk aylarda hiç almayanları yada bulantı yüzünden verenleri okuyınca moralim bozuluyor bende mi gariplik var acaba diye düşünmeden duramıyorum:KK15:

Arkadaslar merhaba,
bende bu hafta ogrendim hamileligimi... Agustos'ta kşmyasal gebelik yasadim. Eylul'de arkasindan hamile kaldim.. o zaman doktor baktiginda saglikli yumurtan gorunmuyor demisti.. Ama hamile kaldim iste.. 32 yasındayim.. size mutlulugumu anlatamam. bu hafta doktorda kalp atisini da duydum. hepimizin saglikla yavrularinizi kucagimiza almamiz nasip olsun..
hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah :KK15:

evet arkadasim ilk... onun icin cok korkuyorum.. kimselere soylemiyorum hamile oldugumu nazar degecek diye korkuyorum.. 3 ayi bir bitsin kısmetse..
ben de söylemedim kızlarımın bile haberi yok düşün sadece eşim ve ben biliyorum.Allah tamamına erdirsin inşallah

merhaba,

benimde 6 haftalık. bizde sadece keseyi görebildik ve kalp atışları için 2 hafta sonrasına çağırdı.
heycanla bekliyorum bende. sizin haftaya görünecek mi bakalım bende meraklandım :)

Perşembe günü randevum kime sorsam gayet normal 9. Haftaya kadar bebeğin görünmemesi diyolar hatta kimileri kız bebekler geç gelişiyo muhtemelen kızdır diyenlerde oldu Rabbim sağlıklı versinde cinsiyeti hiç önemli değil bende hadtaya görünrse eğer paylaşıcam

Merhaba anneler.
Araniza yeni katildim bende insallah temmuz annesi olacagim. Su anda 4+5 haftalik hamileyim. Bundan once 2012 dogumlu bir kizim var. Bu iki yil icinde 2 dusuk atlattim ve sonunda yine hamileyiim :)) Yaklasik 10 gundur beta hcg degerimi takip ediyoruz. Iki gun arayla 96-221-544-1253-3054 ve bugunki sonucum 5776 ve sonunda cok sukur bugun keseyi gorduk. Ama hala korkum var ya bebegi goremezsek:(( 10 gun sonra kalp atisini duymamiz icin tekrar cagirdi doktor. Allahim herkesin bebisini kucagina almayi nasip eder işallah. Tekrar herkese merhaba..

slm hanımlar bende kısmetse temmuz annesi olacam inşallah.. :oops:
sat 13 ekim..
5 kasımda beta hcg 75 çıktı
9 kasımda 750 olmuştu..
yarın keseyi görmeye gidecez.
inşallah herşey yolundadır
geçen sene bu zamanlar yine hamileydim ama bebeğimin kalbi durdu 3 aylıkken..:KK1::KK1::KK1::KK1:
o yüzden çok korkuyorum..:KK17::KK17:
inşallah bu kez rabbim tamamına erdirir..:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Arkadaslar merhaba,
bende bu hafta ogrendim hamileligimi... Agustos'ta kşmyasal gebelik yasadim. Eylul'de arkasindan hamile kaldim.. o zaman doktor baktiginda saglikli yumurtan gorunmuyor demisti.. Ama hamile kaldim iste.. 32 yasındayim.. size mutlulugumu anlatamam. bu hafta doktorda kalp atisini da duydum. hepimizin saglikla yavrularinizi kucagimiza almamiz nasip olsun..

Allah tamamina erdirir umarim. Bende sabirsizlikla salı gününü bekliyorum kalp atışı için :)

Böyle 3 aylıkken sona eren hamilelikleri okuyunca üzülüyorum. Allah korusun diyorum daha çok başındayız :(

benimde 5cm

kistinedemi bakmadı duruyomu büyümüşmü küçülmüşmü diye bi bakardı insan.benim 6. haftada kese ve kalp atışlarını gösterdi.1 a y sonra tekrar gel dedi kist çok kötü bişiy olsa 30 gün bekletmezdi heralde.

ayyy ben de heyecanlandım şimdi...RABBİM verirse başım gözüm üstüne..yeter ki sağlıklı olsun...

ayy arkadaşım kusura bakma yanlış alıntı yapmışım..alakasız olmuş zaten...değerin yüksek çıkmış ikiz olabilir diyen arkadaşları alıntı yapcaktım:KK43::KK43: hamileliğime verin:anneadayı::anneadayı:

benimde 5cm

kistinedemi bakmadı duruyomu büyümüşmü küçülmüşmü diye bi bakardı insan.benim 6. haftada kese ve kalp atışlarını gösterdi.1 a y sonra tekrar gel dedi kist çok kötü bişiy olsa 30 gün bekletmezdi heralde.

bakmadı ama başka doktora gittim canım. kürtajı yapan başka doktor kürtajdan sonra gittiğim doktor başka işte o bana hemen ameliyat ol dedi olmak istemiyorum diyincede hamile kalman imkansız git direk tüp bebek yap dedi bende hamile kaldım e bu lafları duyduktan sonra bir daha o doktora gider miyim hamile olduğumu öğrenince başka doktora gittim. yeni doktorum da kiste bakmadı. 5cmse önemsiz 8cm ve üzeri tehlikeli hem hamile kaldığına göre zararsız bi kisttir dedi keseye bakacağı gün kistede bakar.

Kist için çok kafaya takmayın, gebeliği destekleyen kistler bile var, korumacı olanlar. Rahat ve mutlu gebelik geçirmeye çalışın, bu çocuklarınızı çok etkileyecek. Ben çok mutlu bir gebelik geçirdim, çocuklarım çok uyumlu mutlu bireyler. Lütfen hiçbişeyi takmayın, şu an için önemli olan sadece siz ve bebekleriniz... Su akar yolunu bulur. :KK66:

aynen canım ilk gebeliğimde aklına gelebilecek herşeyi kafayı taktım iş eş aile kaynana kıl tüy vs stresten bebeğimin kalbi durdu şimdi dünya yansın umrum değil kistte önemli değilde işte en azından hareketlerini hissedene kadar bi diken üstü durumu olacak bende

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben sizlere birşey sormak istiyorum hamileliğim daha çok yeni ama iştahım çok açıldı çok kilo almaktan korkuyorum sizlerde durum nasıl acaba kilo alan yada veren oldumu birde ben elevit ve folbiol kullanıyorum bunların etkisi olabililr mi iştahımda :110:

mutlaka kullan canım bebeğin gelişimi için çok önemli yemekten önce içersen iştah falan açmıyor önce iç sonra ye kilo falan almazsın ben 6 aydır kullanıyorum kilo yapmadı rahat ol :)

evet arkadasim ilk... onun icin cok korkuyorum.. kimselere soylemiyorum hamile oldugumu nazar degecek diye korkuyorum.. 3 ayi bir bitsin kısmetse..

hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin kimseye söyleme aşağı yukarı aynı haftalardayız yıl başından sonra söyleyelim bence yeni yıl hediyesi olaraktan :))))

sat 13 ekim..
9 kasımda 750 olmuştu..
geçen sene bu zamanlar yine hamileydim ama bebeğimin kalbi durdu 3 aylıkken..:KK1::KK1::KK1::KK1:

inşallah canım kader arkadaşımsın benimde bebeğimin kalbi 3 aylıkken durdu ne hevesler ne hayallerim vardı şimdi hamile olduğuma bile inanamıyorum inşallah keseyi ve bebeğide görmek nasip olur.

sat 13 ekim..
9 kasımda 750 olmuştu..
Merhaba anneler.
Araniza yeni katildim bende insallah temmuz annesi olacagim. Su anda 4+5 haftalik hamileyim. Bundan once 2012 dogumlu bir kizim var. Bu iki yil icinde 2 dusuk atlattim ve sonunda yine hamileyiim :)) Yaklasik 10 gundur beta hcg degerimi takip ediyoruz. Iki gun arayla 96-221-544-1253-3054 ve bugunki sonucum 5776 ve sonunda cok sukur bugun keseyi gorduk. Ama hala korkum var ya bebegi goremezsek:KK43:( 10 gun sonra kalp atisini duymamiz icin tekrar cagirdi doktor. Allahim herkesin bebisini kucagina almayi nasip eder işallah. Tekrar herkese merhaba..
Hoşgeldiniz arkadaşlar sizlerle benim sat.ım aynı galiba benim de 13 ekim.Allah tamamına erdirsin hepimiz sağlıkla kavuşalım inş.Benim beta hcg sizlere göre biraz düşük bugün 1081 çıktı.Dr biraz geç döllenme olmuştur dedi..Ben de salı günü gideceğim keseyi görmeye.Hepimiz görelim rahatlayalım inş.az da olsa :)

Merhaba kızlar.Benim SAT 6 ekim .ben keseyi gördüm çok şükür darısı başınıza.2 hafta sonra kalp atışları için gidicem inşallah o zaman hamilelik takvimini ekliycem inşallah.Bundan önce 2 sağlıksız gebeliğim oldu o yüzden hemen heyecenlanmak istemiyorum şu an..

Back