2015 Temmuz Anneleri

Ben öğrenir öğrenmez herkese söyledim aynı gün :) O kadar mutlu bir an ki sevdikleriyle paylaşmak istiyor insan nazar değer diye çoğu kimse söylememeyi tercih eder genelde insanlar ama bende sakınan göze çöp batar diye düşünenlerdenim ve sonradan paylaşıldığında o ilk heyecan gitmiş oluyor.Mutluluk paylaşıldıkça çoğalır :)

Canim düzenli artisa dikkat et benim kollarim delik desik oldu iki gunde bir kan vermekten ama cok sukur simdi artis iyi birde bebegi gorsek icim cook rahatliycak. Darisi senin ve tüm annelerin başına. .

Arkadaşlar benim son adet tarihim 25 eylül ben adetim geçmeden hamileligimi öğrendim yani adet tarihinden iki gün önce öğrendim bhcg 296 cikmisti ilk sonra ikiye katladı bu durumdan 6 gün sonra gittiğimde doktor karindan 5 mm lik keseyi gordu

Günaydın kızlar.
Yarına kalabalık misafirim var bugün temizlik yapıcam şu mide bulantıları beni öldürecek
Bi çaresini bulan var mı

Hoşgeldin aynı günlerimiz heralde. Hayırlısı olsun inş

Günaydın kızlar.
Yarına kalabalık misafirim var bugün temizlik yapıcam şu mide bulantıları beni öldürecek
Bi çaresini bulan var mı

kolay gelsin cnm ii cesaret misafir ben evi bile toplayamıyorum şu ara halsizlik tembellik bulantı..bi de oğlum hasta derken bahane çok bana..sağlık olsun da gerisi önemli diil..yorma kendini fazla..

kızlarrr ben de hamileyim. son adet tarıhım 14 ekim. 28 gunde bir adet oluyorum. ayın 10 unda adet tarıhımdi. 8 inde hccg15ıktı 2gunde bır testi tekrarladım ve artış şu şekilde oldu. 15-45-125-340 geç döllenme olmus sanırım.doktorum haftaya gelkeseye bakalım dedi, inş bı terslik olmaz çok korkuyorum.

kolay gelsin cnm ii cesaret misafir ben evi bile toplayamıyorum şu ara halsizlik tembellik bulantı..bi de oğlum hasta derken bahane çok bana..sağlık olsun da gerisi önemli diil..yorma kendini fazla..
Valla cesaret değil aslında elimde olsa iptal edicem gelmeyin diyemedim benimde iki kızım var.
Sağol :)

Olmaz inş hayırlısı olsun iyi düşünün iyi olsun :)

Bu kadar olur yine mi birlikte gebeyiz filooooooooooo

Merhaba anne adayları :)

Karindan ultrasonla kesenin gorunmesi icin degerin kac olmasi gerekir bilen var mi?

Canım benim bildigim 5000 in üzerinde olunca rahat görünüyor. Yani 5 haftalık olunca. Ama kalp atışı için 7. Hafta dediler bana. Ben salı günü kalp atışı için gidicem heyecan dorukta :)

evet arkadasim ilk... onun icin cok korkuyorum.. kimselere soylemiyorum hamile oldugumu nazar degecek diye korkuyorum.. 3 ayi bir bitsin kısmetse..
hayırlı olsun canım bende o durumdayım 2013 te bebeğimi kaybettim kızlarım ve eşim dışında kimse bilmiyo.Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın

Rabbim aynı acıları yaşatmasın bende çok korkuyorum ama Allah hakkımızda ne hayırlı ise onu versin.HASBÜNALLAH VENİĞMEL VEKİL NİĞMEL MEVLA VENİĞMENNESIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…