- 1 Kasım 2014
- 406
- 508
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
Canim düzenli artisa dikkat et benim kollarim delik desik oldu iki gunde bir kan vermekten ama cok sukur simdi artis iyi birde bebegi gorsek icim cook rahatliycak. Darisi senin ve tüm annelerin başına. .Hoşgeldiniz arkadaşlar sizlerle benim sat.ım aynı galiba benim de 13 ekim.Allah tamamına erdirsin hepimiz sağlıkla kavuşalım inş.Benim beta hcg sizlere göre biraz düşük bugün 1081 çıktı.Dr biraz geç döllenme olmuştur dedi..Ben de salı günü gideceğim keseyi görmeye.Hepimiz görelim rahatlayalım inş.az da olsa :)
Hoşgeldin aynı günlerimiz heralde. Hayırlısı olsun inşArkadaşlar benim son adet tarihim 25 eylül ben adetim geçmeden hamileligimi öğrendim yani adet tarihinden iki gün önce öğrendim bhcg 296 cikmisti ilk sonra ikiye katladı bu durumdan 6 gün sonra gittiğimde doktor karindan 5 mm lik keseyi gordu
Değeri bilmiyorum ama 4-5 haftalıkken görünür. Yani adetini 1 hafta geçmiş olsa eğer geç döllenme yoksa Görünür.Karindan ultrasonla kesenin gorunmesi icin degerin kac olmasi gerekir bilen var mi?
Günaydın kızlar.
Yarına kalabalık misafirim var bugün temizlik yapıcam şu mide bulantıları beni öldürecek
Bi çaresini bulan var mı
Valla cesaret değil aslında elimde olsa iptal edicem gelmeyin diyemedimkolay gelsin cnm ii cesaret misafir ben evi bile toplayamıyorum şu ara halsizlik tembellik bulantı..bi de oğlum hasta derken bahane çok bana..sağlık olsun da gerisi önemli diil..yorma kendini fazla..
Olmaz inş hayırlısı olsun iyi düşünün iyi olsun :)kızlarrr ben de hamileyim. son adet tarıhım 14 ekim. 28 gunde bir adet oluyorum. ayın 10 unda adet tarıhımdi. 8 inde hccg15ıktı 2gunde bır testi tekrarladım ve artış şu şekilde oldu. 15-45-125-340 geç döllenme olmus sanırım.doktorum haftaya gelkeseye bakalım dedi, inş bı terslik olmaz çok korkuyorum.
Bu kadar olur yine mi birlikte gebeyiz filoooooooooooslm hanımlar bende kısmetse temmuz annesi olacam inşallah..
sat 13 ekim..
5 kasımda beta hcg 75 çıktı
9 kasımda 750 olmuştu..
yarın keseyi görmeye gidecez.
inşallah herşey yolundadır
geçen sene bu zamanlar yine hamileydim ama bebeğimin kalbi durdu 3 aylıkken..
o yüzden çok korkuyorum..
inşallah bu kez rabbim tamamına erdirir..
Canım bişey sorcam ikiz gebe kalayım diye özel bi uygulama yaptın mı Kızlardan önceBu kadar olur yine mi birlikte gebeyiz filooooooooooo
Karindan ultrasonla kesenin gorunmesi icin degerin kac olmasi gerekir bilen var mi?
hayırlı olsun canım bende o durumdayım 2013 te bebeğimi kaybettim kızlarım ve eşim dışında kimse bilmiyo.Allahım evlatlarımızı bize bağışlasınevet arkadasim ilk... onun icin cok korkuyorum.. kimselere soylemiyorum hamile oldugumu nazar degecek diye korkuyorum.. 3 ayi bir bitsin kısmetse..
bende merak ediyorum bunu hep ikiz annesi olmayı hayal etmişimdirCanım bişey sorcam ikiz gebe kalayım diye özel bi uygulama yaptın mı Kızlardan önce
Klomen ve çatlama iğnesi kullanmıştım ama tek yumurta ikizi için bir faktör değilmiş bunlar. Yani tamamen şans TEK YUMURTA İKİZİ sahibi olmakCanım bişey sorcam ikiz gebe kalayım diye özel bi uygulama yaptın mı Kızlardan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?