- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #69.181
Sagol canim ilac kullaniyoruz omur boyu kullanacagiz rabbim dermansiz dert vermesin buna sukurÇok geçmiş olsun canım,en azından tedavisi teşhisi mümkün bişi, geçer inş hep ilaç mı alacak
Wuslt canım,Rabbim şifasını versin kuzunun.benim gebelik testi negatif çıktıbebeğim bir hafta sonra yedinci ayını bitirecek Allah ın izniyle.desteksiz oturabiliyo.yürüteçle salondan mutfağa gelebiliyo.çok rahat dönebiliyo.salonun bir ucundan diğer ucuna kadar döne döne gidebiliyo.ek gıdayı iki gündür reddediyo. Üç gündür et suyuna çorba yapıyorum.dün balık yedirdim.takriben bir hamsinin yarısından fazlasını yedi.parmağımla verdiğim şeyleri kabul ediyo.kaşık görünce ağız anında kilitleniyo. Suyu çok seviyo.bol su içiyoruz.kakasını günlük yapmaya başladı.sabah altıda hem de her sabah
Ihlamur kabıza iyi gelir bir de pırasa çorbası ince (taze) olanından havuçla pişirmek de iyi geliyor Dr umuz kan damlasını kana bakarak kullanalım dedi biz hafta da 2 kullanıyoruz Demir fazlası zeka geriliğe sebep olabilirmiş Temmuz 20 annesiyim görünce yazmak istedim2 hafta önce kilosu 8.260 çıktı doktorumuz güzel demişti ama benim gözüme cok zayıf gözüküyor. Bu arada ıhlamur çok seviyor. Ihlamur veren var mı?
ek gıda neler verebilirim su ne kadar içirmeliyimYarın aylık kontrole doktorumuza gidicez anneler.neler sorabilirim doktora fikir verebilirmisiniz
Bilmiyorum ki canım sağlık ocağına bir sor en azından bi fikir verir.kanimi düşük acabakızlar bebeginize kahvaltıya basladınız mı basladıysanız neler veriyorsunuz ve nasıl hepsini karıstırıp mı yoksa ayrı ayrı mı?
biz bugün tam 6.5 aylık olduk kızımda sürekli bi uyku hali basladı 2 gündür falan hareketliligi gitti gibi var mı böyle basına gelen neden oldu acaba?
Vitamin eksikligi varsa uyku olmus olabilir. 6.5 aylik bi bebege kahvalti baslamis olmaniz gerekir aslinda. Tatlari ayirtedebilmesi icin tek tek vermeniz daha iyi olur. Ama kolaylik olsun diye karistirip vermek daha cok tercih ediliyo genelde. Tuzsuz peynir yumurta sarisi ihlamur cayi ekmek ceviz baslangic kahvaltisi olabilirkızlar bebeginize kahvaltıya basladınız mı basladıysanız neler veriyorsunuz ve nasıl hepsini karıstırıp mı yoksa ayrı ayrı mı?
biz bugün tam 6.5 aylık olduk kızımda sürekli bi uyku hali basladı 2 gündür falan hareketliligi gitti gibi var mı böyle basına gelen neden oldu acaba?
Len maydanoz ıhlamur kabizliga iyi gelirmiş sen bana niye demiyonVitamin eksikligi varsa uyku olmus olabilir. 6.5 aylik bi bebege kahvalti baslamis olmaniz gerekir aslinda. Tatlari ayirtedebilmesi icin tek tek vermeniz daha iyi olur. Ama kolaylik olsun diye karistirip vermek daha cok tercih ediliyo genelde. Tuzsuz peynir yumurta sarisi ihlamur cayi ekmek ceviz baslangic kahvaltisi olabilir
Kabizliga yaradigini bilmiyodum vallaLen maydanoz ıhlamur kabizliga iyi gelirmiş sen bana niye demiyon
Bide en bilge üyeyim diye gecinirsinKabizliga yaradigini bilmiyodum valla
Ogrenecek yeni seyler olmadiktan sonra bilgelik neye yararBide en bilge üyeyim diye gecinirsin
Len maydanoz benim kız iki yemek kaşığı sebze puresi yedi yeter dimiOgrenecek yeni seyler olmadiktan sonra bilgelik neye yarar
Bebegin istahina bagli o. 2 yemek kasigiyla doyduysa yeter. Maydonozu purenin icinemi karistirdinLen maydanoz benim kız iki yemek kaşığı sebze puresi yedi yeter dimi
Yok maydanoz purede değilBebegin istahina bagli o. 2 yemek kasigiyla doyduysa yeter. Maydonozu purenin icinemi karistirdin
Nerde yaYok maydanoz purede değil
O maydanoz şuanda benimle yazisiyorNerde ya
Allahin cezasi kari bende bu ne diyo diyom.O maydanoz şuanda benimle yazisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?