2015 Temmuz Anneleri

Wuslt canım,Rabbim şifasını versin kuzunun.benim gebelik testi negatif çıktı bebeğim bir hafta sonra yedinci ayını bitirecek Allah ın izniyle.desteksiz oturabiliyo.yürüteçle salondan mutfağa gelebiliyo.çok rahat dönebiliyo.salonun bir ucundan diğer ucuna kadar döne döne gidebiliyo.ek gıdayı iki gündür reddediyo. Üç gündür et suyuna çorba yapıyorum.dün balık yedirdim.takriben bir hamsinin yarısından fazlasını yedi.parmağımla verdiğim şeyleri kabul ediyo.kaşık görünce ağız anında kilitleniyo. Suyu çok seviyo.bol su içiyoruz.kakasını günlük yapmaya başladı.sabah altıda hem de her sabah

Amin canim sagol bende seni merak etmistim napti diye masallah bebisine benim kizda yurutrcte gidiyo yavas yavas oyle hizli gidemiyor daha yatirinca da geri geri gidiyor ayaklariyla ittire ittire benimkide her sabah yapiyor kakasini ek gidayida sevmedigi bisey olursa kilitliyor agzini acmiyor

2 hafta önce kilosu 8.260 çıktı doktorumuz güzel demişti ama benim gözüme cok zayıf gözüküyor. Bu arada ıhlamur çok seviyor. Ihlamur veren var mı?
Ihlamur kabıza iyi gelir bir de pırasa çorbası ince (taze) olanından havuçla pişirmek de iyi geliyor Dr umuz kan damlasını kana bakarak kullanalım dedi biz hafta da 2 kullanıyoruz Demir fazlası zeka geriliğe sebep olabilirmiş Temmuz 20 annesiyim görünce yazmak istedim

kızlar bebeginize kahvaltıya basladınız mı basladıysanız neler veriyorsunuz ve nasıl hepsini karıstırıp mı yoksa ayrı ayrı mı?
biz bugün tam 6.5 aylık olduk kızımda sürekli bi uyku hali basladı 2 gündür falan hareketliligi gitti gibi var mı böyle basına gelen neden oldu acaba?

Bilmiyorum ki canım sağlık ocağına bir sor en azından bi fikir verir.kanimi düşük acaba

Vitamin eksikligi varsa uyku olmus olabilir. 6.5 aylik bi bebege kahvalti baslamis olmaniz gerekir aslinda. Tatlari ayirtedebilmesi icin tek tek vermeniz daha iyi olur. Ama kolaylik olsun diye karistirip vermek daha cok tercih ediliyo genelde. Tuzsuz peynir yumurta sarisi ihlamur cayi ekmek ceviz baslangic kahvaltisi olabilir

Len maydanoz ıhlamur kabizliga iyi gelirmiş sen bana niye demiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…