- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #69.141
zey-mur daha fazla katlanamayacgim boşanmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cocuklar bende kalir sen napiyosan yap.zey-mur daha fazla katlanamayacgim boşanmak istiyorum
Nafakami soke söke alirimCocuklar bende kalir sen napiyosan yap.
Bide nafakami odicem sana be. Dirdirindan kurtulacam bide ustune parami odicem. Bebelere bakacam ben. Sana 5 kurus vermem.Nafakami soke söke alirim
Essek gibi vereceksin.madurum ben madurBide nafakami odicem sana be. Dirdirindan kurtulacam bide ustune parami odicem. Bebelere bakacam ben. Sana 5 kurus vermem.
Neren madur be. Ben madurum. Hem kapi disari et hemde para iste. Sana bi hareket yapardimda. Sari kafalarda yok o hareket. Sen anla.Essek gibi vereceksin.madurum ben madur
Kapı dışarı edilenin haklı oluyor hep.sen hep eziyt et bana şiddet uygula dayanamayıp seni kovunca senmi madursunNeren madur be. Ben madurum. Hem kapi disari et hemde para iste. Sana bi hareket yapardimda. Sari kafalarda yok o hareket. Sen anla.
Leyn ne siddet uyguladim ben sana. Bana mobbing yapan sensin. Sikayetciyim senden.Kapı dışarı edilenin haklı oluyor hep.sen hep eziyt et bana şiddet uygula dayanamayıp seni kovunca senmi madursun
Ben çocuklarımı senin gibi bir ruh hastasına asla birakamam.mehrimide vereceksin ayricaLeyn ne siddet uyguladim ben sana. Bana mobbing yapan sensin. Sikayetciyim senden.
Al işte şiddet buda ispatiMazef yavrum mehirini sopa olarak odicem ben sana az kaldi.
Henuz uygulamadigima gore bisey ispatlayamazsin.Al işte şiddet buda ispati
Arkadasimin biri bu sekilde korunurken hamile kalmis bu yontemde cok guvenilir degilBu yöntem bizde baya ise yaramıştı.birşey olmaz inşallah .
Nasil yani bunu bilmiyordum sonucta iceri degilde disari bosaliyor ama biraz acik yazdim kusura bakmayinKocalariniza yazik anacim baska yontem bulun o yontem bi sure sonra erkekte damarlardaki tikanmaya sebep olabiliyormus. Dikkat edin.
Degil tabiki. Zevk suyu denen seydede sperm var ve o bosalma olmadan gelen bisey. Ayrica erkegin becerisine kalmis bosey. Adam azcik gec kalsa zaten giden gider.Arkadasimin biri bu sekilde korunurken hamile kalmis bu yontemde cok guvenilir degil
Canim oyle ama sonucta disari bosalmak icin kendini bi sure sıkıyo yani bi nevi erteleme yapiyo. Buda bi sure sonra damarlari etkiliyomus.Nasil yani bunu bilmiyordum sonucta iceri degilde disari bosaliyor ama biraz acik yazdim kusura bakmayin
Ben naptim be kizi benmi doyuruyom.Uğursuz gudubet ben dusundum ve farkettim benim kızında senin yüzünden kabız oldu zaten
Himm anladim canim dogru aslinda buna bi cozum bulmak lazim o zamanCanim oyle ama sonucta disari bosalmak icin kendini bi sure sıkıyo yani bi nevi erteleme yapiyo. Buda bi sure sonra damarlari etkiliyomus.
Ya aslinda en kolayi hap. Onuda emzirdigimiz icin biz kullanamiyoruz. Digerlerinin illaki bi sorunu oluyo. Yada kocalar korunacak.Himm anladim canim dogru aslinda buna bi cozum bulmak lazim o zaman