- 6 Ekim 2015
- 173
- 82
- 13
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #68.601
Bizim yediklerimizden olabilir mi ki:/valla benimki de tam tersi 1 haftadır kabızben de çare bulamadım. bilemedim ishal mi olması iyi kabız mı
Bahsedilen mama da aptamilmis, cok nefretlik adamlar bunlar bi de utanmadan dunya saglik orgutunun adini kullanmislar ya nasil olsa kimse arastirmaz dediler heralde..Kızlar,
Şu yazıyı vakit bulunca bir okuyun. Bence çok önemli:
Anneler dikkat! ‘Her gün 500 ml anne sütü’ aldatmacası (Tomris’in Emzirme Notları 23)
Link yapışmıyor veremiyorum ama ara motoruna yazarsanız çıkar hemen. Ben dikkate alınmalı...
valla en dikkat de ediyorum ama...Bizim yediklerimizden olabilir mi ki:/
Canim 2015 temmuz anneleri yaz istek gonder bana ismini soyle burdan, kabul edeyim bir suru istek var nick lerini soruyorm ya cvp vermiyolar ya gormuyorlar,burdan olmayanlari almiyoruz!Arkadaşlar Face grubuna nasıl katılıyoruz bana yardımcı olabilecek var mı?
Çok normal, sütünüzle alakası yok. Sadece emzirdiyseniz üçüncü ay kilo bir kilo alması mucize bile sayılabilir :) Doktorunuzun bilgilendirmiş olması lazımdı. İkinci aydan itibaren azalır kilo alımı. Kimi bebekte bu üç olur dört olur, ama her ay bir kilo alsalar zaten hareket edemez hale gelirlerdi :) Boyu uzasın yeter. Maşallah size.Kızlar sizde de kilo alımı yavaşladı mı?Bebeğim ilk ay 1100 gr ikinci ay 1200 gr üçüncü ay 1000gr aldı dördüncü ay 400 grama düştü çok hareketli bir Bebek sütüm de var diş kaşıntısı da var çok iştahlı değil
Ek gıdaya başlamışsınız belki ondan olabilir, çünkü böbrekleri hazır değil. Başlamamışsanız başka bir sebebi var demektir. Geçmiş olsun, umarım tez zamanda pıtır pıtır yağar bebiş.valla en dikkat de ediyorum ama...
Çok güzel toparlamışsınız. Lütfen kendinizi üzmeyin, kaygılandırmayın, bebeğinizi alın dışarda temiz havada gezin, kafanızı dağıtın. Şöyle bir derin nefes alın, oh hayat güzel, bebişiniz zor dönemlerden geçmiş ama yanınızda. Kendinize her zaman güzel şeyler söyleyin. Anneliği o kaygılarından ne kadar uzaklsşırsak o kadar güzel, bebeğimiz de daha sakin uslu bir bebek olur. Kesinlikle hissediyorlar bizim duygumuzu. Benim kızım üçüncü ay sadece 400 gr aldı, evet biraz üzüldüm doktor normal dese de ve daha çok emzirdim, kendimi rahatlattım. Bizimkinin boyu da 64.5 gelmişti, son kontrolde. Onlar iyiler yeter ki biz iyi olalım. Her bebeğin her yerinden et fışkırması gerekmez :)Boyu 64 cm idi tam 4 aylık iken doktorumuz da normal dedi kilo alımı için ama annelik işte.prematüre ve 2700gr doğdu ondan bu hassasiyetim
Canim benide eklermisin ferya Çem Canbek ismimCanim 2015 temmuz anneleri yaz istek gonder bana ismini soyle burdan, kabul edeyim bir suru istek var nick lerini soruyorm ya cvp vermiyolar ya gormuyorlar,burdan olmayanlari almiyoruz!
Kaç aylık?Sütüm yetmiyor mama yerine ek gıda vermelimiyim
Kiloya fazla takılmamak lazım sağlığında bir sorun olmasın yeter,hem zaten bence normal kiloda, doktorda aylık kontrollerde bir şey demediyse sorun yok demektirselam kizlar bebegim 3 ay 17 gunlukken 6kilo 64smdi iyimi sizce yalniz anne sutu aliyor 3300gram 52sm dogmuştu
Biz anne babası öpebiliriz tabi, biz doğurduk süt veriyoruz hastalık olsa zaten geçer, ama başkasının öpme çabasına sinir oluyorum.Ben de daha yeni opmeye basladim bebegimi artik tepki vermeye gulmeye baslayinca dayanamadim. Ama benim bebegim sonucta operim de koklarim da. Ama bizden gorup o oyle seviyor diyip opuyorlar. Ya ona bisey diyemiyorum artik torunudur opsun sevsin diyorum. Gecen gun de bir arkadasi geldi bize yani ona misafirlige, o bile oyle cop cop opme cocugu daha cok kucuk o dedi. Beni bir gulme aldi:))
Bu ara benim bebeğim de memeyi reddediyor zar zor emziriyorum. Uykusu gelince ağlamaya başlıyor. Sakinleşince zar zor emiyor. Bütün koridoru arşınlıyorum kucağımda, omzumda uyuyor. Sallamaya da alıştırmadık, Yürürken sallanıyor Hoşuna gidiyor sanırım. Sallamak da Zararlı diye istemiyorum ama mecbur mu kalıcam bilmiyorum çok ağlıyor.Kızlar sizde de kilo alımı yavaşladı mı?Bebeğim ilk ay 1100 gr ikinci ay 1200 gr üçüncü ay 1000gr aldı dördüncü ay 400 grama düştü çok hareketli bir Bebek sütüm de var diş kaşıntısı da var çok iştahlı değil
4buçuk aylıkKaç aylık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?