2015 Temmuz Anneleri

Arkadaşlar Face grubuna nasıl katılıyoruz bana yardımcı olabilecek var mı?
Canim 2015 temmuz anneleri yaz istek gonder bana ismini soyle burdan, kabul edeyim bir suru istek var nick lerini soruyorm ya cvp vermiyolar ya gormuyorlar,burdan olmayanlari almiyoruz!

Kızlar sizde de kilo alımı yavaşladı mı?Bebeğim ilk ay 1100 gr ikinci ay 1200 gr üçüncü ay 1000gr aldı dördüncü ay 400 grama düştü çok hareketli bir Bebek sütüm de var diş kaşıntısı da var çok iştahlı değil

Çok normal, sütünüzle alakası yok. Sadece emzirdiyseniz üçüncü ay kilo bir kilo alması mucize bile sayılabilir :) Doktorunuzun bilgilendirmiş olması lazımdı. İkinci aydan itibaren azalır kilo alımı. Kimi bebekte bu üç olur dört olur, ama her ay bir kilo alsalar zaten hareket edemez hale gelirlerdi :) Boyu uzasın yeter. Maşallah size.

Boyu 64 cm idi tam 4 aylık iken doktorumuz da normal dedi kilo alımı için ama annelik işte.prematüre ve 2700gr doğdu ondan bu hassasiyetim

Boyu 64 cm idi tam 4 aylık iken doktorumuz da normal dedi kilo alımı için ama annelik işte.prematüre ve 2700gr doğdu ondan bu hassasiyetim
Çok güzel toparlamışsınız. Lütfen kendinizi üzmeyin, kaygılandırmayın, bebeğinizi alın dışarda temiz havada gezin, kafanızı dağıtın. Şöyle bir derin nefes alın, oh hayat güzel, bebişiniz zor dönemlerden geçmiş ama yanınızda. Kendinize her zaman güzel şeyler söyleyin. Anneliği o kaygılarından ne kadar uzaklsşırsak o kadar güzel, bebeğimiz de daha sakin uslu bir bebek olur. Kesinlikle hissediyorlar bizim duygumuzu. Benim kızım üçüncü ay sadece 400 gr aldı, evet biraz üzüldüm doktor normal dese de ve daha çok emzirdim, kendimi rahatlattım. Bizimkinin boyu da 64.5 gelmişti, son kontrolde. Onlar iyiler yeter ki biz iyi olalım. Her bebeğin her yerinden et fışkırması gerekmez :)

Merhaba arkadaşlar ben melike bende 9temmuz annesiyim 36 haftalık doğdu bebeğim. Sizi burdan hep takip ettim ama çok önemli bi sınavım vardı ve hem bebeğime hem çalışmaya derken cevap yazamadım pek çünkü düzenli girmeye vaktimde olamıyordu. Şimdi sınavı atlattım işe de yılbaşında başlıcam hazır biraz rahatlamışken yazmak istedim. Normalde facebook kullanmıyorum ama oyun için önceden açmış olduğum bi tane çakma facebookum vardı onunla gruba üyelik başvurusu yaptım isim feride sağlam onaylarsanız sevinirim.

Canim 2015 temmuz anneleri yaz istek gonder bana ismini soyle burdan, kabul edeyim bir suru istek var nick lerini soruyorm ya cvp vermiyolar ya gormuyorlar,burdan olmayanlari almiyoruz!
Canim benide eklermisin ferya Çem Canbek ismim

selam kizlar bebegim 3 ay 17 gunlukken 6kilo 64smdi iyimi sizce yalniz anne sutu aliyor 3300gram 52sm dogmuştu

Biz anne babası öpebiliriz tabi, biz doğurduk süt veriyoruz hastalık olsa zaten geçer, ama başkasının öpme çabasına sinir oluyorum.

Bu ara benim bebeğim de memeyi reddediyor zar zor emziriyorum. Uykusu gelince ağlamaya başlıyor. Sakinleşince zar zor emiyor. Bütün koridoru arşınlıyorum kucağımda, omzumda uyuyor. Sallamaya da alıştırmadık, Yürürken sallanıyor Hoşuna gidiyor sanırım. Sallamak da Zararlı diye istemiyorum ama mecbur mu kalıcam bilmiyorum çok ağlıyor.

Kızlar iki gündür bebeğim ne emiyor ne de mama alıyor deli olacağım!! Sütümü sağıp veriylrum onuda almıyor . Herhangi bir huzursuzluğu yok aksine çok neşeliyiz dişi mi çıkacak acaba bilemşyorum diş öncesi iştahsızlık olurmuş. Aç olsa ağlar diyorum amaiçim içimi yiyor ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…