2015 Temmuz Anneleri

Merhaba arkadaslar bugün idrar testim pozitif cikti. Nasipse yarin kan testi yaptiricam. Tahmini doğum 17 temmuz görünüyor.

Merhaba kizlar ben dun doktora gittim bebegimin kalp atislarini dinlemedim ama gosterdi attigini.cok degisik duygular icindeyim hala inanamiyorum Rabbim isteyen herkese yasatsin :)
gözün aydınn :) bende keseyi gördüm haftamla uyumlu vajinal baktırmadıgım için bebegi göremedik dogal olarak haftaya inşallah

hep uyuma isteği sizde de var mı arkadaşlar ?
ilk hamileliğimde aşırı vardı ve bunun kız çocuk olma ihtimaliyle ilgili olduğu söylenir ki kızım oldubakalım bunda yok o kadar erkek mi olur olursa kesinleşir uyku sebebi

gözün aydınn :) bende keseyi gördüm haftamla uyumlu vajinal baktırmadıgım için bebegi göremedik dogal olarak haftaya inşallah
Tesekkur ederim darisi basina insallah :) ben dun gittigimde 6+3 dedi dr normalde son adet tarihime gore 6+5 olmasi gerekiyordu.ama sorun yok dedi.insallah yoktur.

Buda benim bebisimin kesesi 15 gün sonra tekrar cagirdi sanirim kalp atislari için :) çok heyecanlı esimde çok mutlu oldu :) ama benim hesabima gore 5+3 usg de 4+6 gösteriyor sorun yoktur dimi ??

Tesekkur ederim darisi basina insallah :) ben dun gittigimde 6+3 dedi dr normalde son adet tarihime gore 6+5 olmasi gerekiyordu.ama sorun yok dedi.insallah yoktur.
benimde öyle fark çıktı 6+0 diye hesapladım doktorun hesaplaması 5+6 ultrasonda 5+5 karışıkk anlıcagın

Yeni anne adayları hayırlı olsun inşallah bebekleriniz Benim de haftaya perşembe randevum var kalp atışını duymak için ama zaman durdu sanki :) Bir an önce o an gelsin istiyorum hala tam inanamıyor insan :)

Arkadaşlar merhaba.Bir süredir sizi takip ediyorum.Sat. 13 ekimdi.Pazartesi kan tahlilim 185 çıktı.Bugün yeniden test yaptık 475e çıkmış.Çok şükür ben de sizinleyim.Benim gibi ikinci gebeliği olan çok kişi var sanırım.Bir ay sonra beş yaşına girecek bir oğlum var.Hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirir bebeklerimize kavuşuruz inş.Salı günü kontrolüm var keseyi görürüz dedi dr.

şimdilik ssk ya gidiyorum kızlar bugün acıbademi aradım sezeryan 14 milyar normal 10 milyar medical park 3 milyar dedi

hayırlı olsun canım bizim tahmini doğumtarihi aynı son adet atrihin kaç benim 14 ekim ve kan değerin kaç çıktı benim 123 çıktı düşük mü acaba diye kafamı kurcaladı
benim sat 13 ekim. daha doktora gitmedim randevu aldim. evde test yaparak öğrendim .

bende yeni geldim doktordan bebek gözükmeye başlamış 6 haftalık dedi dr
öncelikle hayirli olsun.birsey sormak istiyorum karnindanmi yoksa vajinadanmi bakti ultrasonla doktor. yani karindan görünüyormu. bende ayin yirmisine aldim randevuyuda. altinci hafta bitmis olacak nasipse.

kızlar doktordan geliyorum değerimiz 1630 olmuş doktorumuz alttan muayene ile görünebilmesi için 2500 olmalı dedi,, ilk bebeğimi kaybettiğim için alttan bakmayacağını karından da görebilmek için değerin en az 5000 olması gerektiğini söyledi. ancak pazartesi yada salı günü bu değere ulaşır pazartesi yada salı gel dedi. offf kızlar ya o zamana kadar nasıl dayanıcam ben keseyi görseydimde rahatlasaydım (((

hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin. aynı günler test yapmışız benim pazartesi 640 bugun 1600lerde çıktı doktorum artış güzel salı günü karından bakar keseyi görürüz dedi. senin değerin benden daha düşük salı günü alttan mı bakacak? bir problem mi var bende acaba ya (((

[QUOTE="bedidiko, post: 37754669, memberinşaallah ]kızlar doktordan geliyorum değerimiz 1630 olmuş doktorumuz alttan muayene ile görünebilmesi için 2500 olmalı dedi,, ilk bebeğimi kaybettiğim için alttan bakmayacağını karından da görebilmek için değerin en az 5000 olması gerektiğini söyledi. ancak pazartesi yada salı günü bu değere ulaşır pazartesi yada salı gel dedi. offf kızlar ya o zamana kadar nasıl dayanıcam ben keseyi görseydimde rahatlasaydım ((([/QUOTE]
Az kalmis canimya hayirlisiyla görürsün inaşallah. bak ben daha yarin gidip kan tahlili yaptiricam. İnsallah keseyi görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…