- Konu Sahibi Hedef65tir
-
amin canim İnsallah bende cok sevindim seni gprdugumeAllah sana kolaylik versin canım :)
Gezi & pera yaziyor dikkatimi cekti nedir o :)
Inanmiyorum atlas Ikimizde temmuz annesiyiz seni gordugume çok sevindim :)
Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin :)
Gercekten okurken cok duygulandim. Bem burdayım anne demiş resmen. Sen ondan vazgeçme minigin inatçı: )
Canım bende de var ya herşeyden tiksinir oldum midem kalkıyor.Burnumu tıkayarak ancak yemek hazırlıyorum kızım var yemeğini düzenli yemeli.Allah yardım edecek şüphesiz.Ben de bir de şişkinlik var 5 aylık hamile gibi senin de öyle mi.Rabbim hayırlısını versin.Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize.Merhaba kızlar okuyorum sabahtan bu saate ama cevap vermeye bile üşeniyorum aç aç geziyorum yemek yiyemiyorum karnım aç ama tiksiniyorum. Bide mecbur yemek hazırlıyorum 2 kızım var bebişlerim benim onlara yetemezsem diye tedirginim
Hepimiz bişeylere yerli yersiz endişeleniyoruz. Herşeyin hayırlısı kızlar daha yolun başındayız. Inş hepimiz kucağımıza alırız bebişlerim zamanı gelince
Benim de senin bahsettiğin gibi oluyor.doktorum normal dedi.Yani bazen azalır bazen çoğalır.Sanki yorulunca daha çok oluyor gibi geliyor bana..kızlar kasık ağrım dün azalmıştı bugunde hiç yok gibi.ters giden birşeylermi var.bir fikriniz varmı aynı haftalarda olanlar nolur yardımcı olun sizde yasıyormusunz ögrendiğimden ara ara ama sık sık kasıklarımda agrı batma olurdu dün çok azalmıştı bugünse nerdeyse yok
biraz daha içim rahatladı.evet ben bugun ağırmıyo diye temizlik yaptım bayagı ve şuan agırıyoBenim de senin bahsettiğin gibi oluyor.doktorum normal dedi.Yani bazen azalır bazen çoğalır.Sanki yorulunca daha çok oluyor gibi geliyor bana..
evt bende bugün öğrendim hamile oldugumu. çok mutluyum ikinciçocugum olacak allah nasip ederse. 4aydir falan istiyorduk. bu aya nasipmis.Ayy aman aman aman 2015 temmuz anneleride gelmeye baslamis.hayirli olsun bakalim.ekim ayi size ugur getirsin bize getirdigi gibi.
hayırlı olsun canım bizim tahmini doğumtarihi aynı son adet atrihin kaç benim 14 ekim ve kan değerin kaç çıktı benim 123 çıktı düşük mü acaba diye kafamı kurcaladıevt bende bugün öğrendim hamile oldugumu. çok mutluyum ikinciçocugum olacak allah nasip ederse. 4aydir falan istiyorduk. bu aya nasipmis.
Gunaydin herkese bugün bebisimi gorecegim allah kismet ederse.. :)
kısmetse bende bugun görücem hayırlı haberlerle geliriz inşallahGunaydin herkese bugün bebisimi gorecegim allah kismet ederse.. :)
Amin cnm inşallah randevum 10 da sabirsizlaniyorummmm :)kısmetse bende bugun görücem hayırlı haberlerle geliriz inşallah
bende öyle benmde 11de kesenin içinde bebeği görsem nasıl rahatlıcam büyük ihtimal kalp atışı duyamıcaz tabi cihaza baglıAmin cnm inşallah randevum 10 da sabirsizlaniyorummmm :)
hayırlı olsun önemli olan düzenli artması canımmerhabalar bende bugün hamile olduğumu öğrendim sat 14 ekim kan değeri 123 çıktı sizce nasıl benim ikinci bebeğim olacak nasip olursa ama sanki hiç daha önce bu duyguyu yaşamamış gibi çok heycanlıyım...
hayırlı olsun canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar. Allah nasip ederse bende 2015 temmuzda anne olacağım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?