ne güzel canım ben keceden servis diktirmek istiyorum çok güzel oluyor bilmiyorum hiç deneyecegim ama
nasıl bişey düşünüyorsun yardımcı olabilirim tatlım istersen
canım başta kendin deneyecegim bi alıyım malzemeleri yapamazsam sorarım sana sende yapıyordun demi unuttun ben
yaaparsın canım kolay işte başkasına yaptırp boşuna masraf etme ben tarif ederim sana
tşk ederim canımkeçe almam gerek bide silikon tabancasına ihtiyaç var mı canım :26:
alırsın alırsın keçeler çok pahalı değil. silikon tabancası bende var ama nekadar hiç bilmiyorum annem çok eskiden almıştı
nette güzel modeller var bakarak yaparsın
netten gördüm zaten cupcakeleri olandan yapacagım iki kişilik
araştırmalara tam gaz devamm ekteki tepsiler nasıl kızlar. üstüne 2 adet kuğu düşünüyorum yzükleri geçirmek içinEki Görüntüle 1019018 Eki Görüntüle 1019021
tepsilere yorumm bekliyorummmmmmm
canım süslemıyecek mısın düz mu olacak böyle tepsiler :26:
canım bunları kenarları zaten taşlıya ben üstüne 2 adet kuğu alacağım. onlaın kafalarına yüzük geçireceğim bir de makasımı taşlar ile süsleyeceğim. zaten tepsinini kenarları taşlı ya daha fazla süslemem garip kaçar sankim
şimdi eklediğim resimdeki gibi olablir.
Eki Görüntüle 1019071
resim alıntıdır.
2. tepsi çok güzelll
bu resimdeki güzel olmuş canım
çok tşk canım bievde gördüm ama kalmamış fiyatıda uygun hem sade ve şk olsun istiyorum senin nasıl olak fikrin var mı
işte bu tarz sade bişey istiyorum canım çok masraf olamaycak bişey hazırlayacağım kendim annemin nişan tepsisi var evde. belkide onu bu resimdeki gibi süsleyeceğiz
ben yastık düşünüyorum canım hatta kendim yaparım diyorum ama eminde değilim 2. tepsiyi çok begendim fiyatı ne kadar
ben yastık düşünüyorum canım hatta kendim yaparım diyorum ama eminde değilim 2. tepsiyi çok begendim fiyatı ne kadar
canım yastıgını nası yapmayı düşünüyorum acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?