• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Bzm dugunun izmit olma ihtimali yok.anadolu yakasinda olcak kesin.nikah snrasinda yemekli dugun istiyoruz.arastirmaya basladim birazcikk.cubuklu 29 ve beykoz korusu olabilir belki ddm.beykoz korusu sosyal tesislere ait oldugu icn fiyat uygun oluyo ama mekani bi gidip gormek lazim tabi.bizde havuz basi istiyoruz.
Ya o kapida odeme icn niye ekstra para aliyolarsa anlamiyorm hc.
bizim düğün içinde nikah olacak herşey tek mekanda:1: valla bende anlamıyorum niye para aldıklarını:19:
evettt kızlar bugün sizlere başka bir konu hakkında danışmak istiyorum...

sorum imam nikahı. biliyorsunuz ki artık resmi evlilik cüzdani elinizde olmadan imam nikahı kıyılamıyor yakalanırsa çok byük ceza vb. peki düğünden sonra o gece imam nikahı nasıl kıyılacak?
benim kuzenimde evlendi şubatta kız evinde oldu damat kızı almaya gidiyor ya hemen o anda 5 dkda oldu bitti:1:
Günaydııınn kızlar
Ben ki her zaman pozitif olan insan bugün sanki o saydığım günler gelmeyecek son 1 ay diyemicem gibi geliyor bu karamsarlık nereden geldi bilmem :(
sabretmemiz lazım zaten 1 yılda yapcak çok işimiz var ama karamsarlık yok:17:
Merhaba kızlar, sanırım bende bu kategoriye giriyorum :) Allah kısmet ederse bu sene sonunda yada 2015 başında düşünüyoruz bizde.
hoşgeldin aramızaa:46:

Kizlarr balayi icin ne dusunuyosunuz peki yurt ici yurt disi?nedir istekleriniz
yurt dışı istiyor hatta avrupa ülkelerinden biri ona göre ama bana göre yurt için olsun:8: hatta peri bacaları olsun :12:

güzel canım dikiş dikmesini biliyor musun peki ben hiç bilmiyorum makinede falan :9:

tatlı zaten bu makine dikişi için değil içinde herşey var söküntü yırtık olunca dikmek için :1: ancak dikişte biliyorum dedem anneannem terzi annemde onlardan kapmış oda bana öğretti bilgim vardır yaniii :1:

İnsallah cnm.ama 12ay cikma ihtimalide olabiliyor biliyosn dmi..

evet canım 12 ay çıkarsa hiç sorun etmiyoruz çünkü 2bin lira üstü maaş veriyorlar ya oyüzden 12 ayda iyi bir birikim yapıp gelirim diyor yani o sıkıntı değil 12 ay maaşlı çıktıktan sonra bekleyeceğiz :16:

bizim düğün içinde nikah olacak herşey tek mekanda:1: valla bende anlamıyorum niye para aldıklarını:19:

sorum imam nikahı. biliyorsunuz ki artık resmi evlilik cüzdani elinizde olmadan imam nikahı kıyılamıyor yakalanırsa çok byük ceza vb. peki düğünden sonra o gece imam nikahı nasıl kıyılacak?
benim kuzenimde evlendi şubatta kız evinde oldu damat kızı almaya gidiyor ya hemen o anda 5 dkda oldu bitti:1:

sabretmemiz lazım zaten 1 yılda yapcak çok işimiz var ama karamsarlık yok:17:

hoşgeldin aramızaa:46:

yurt dışı istiyor hatta avrupa ülkelerinden biri ona göre ama bana göre yurt için olsun:8: hatta peri bacaları olsun :12:

benim dayımında kız alma arasında olmuştu ama kuzenim kiş gece 12de herkes evde toplanmıştı öyle olmuştu o çok kötüü:53:

Selam kızlar, ne konular birikmiş yine =)

Selam kızlar bende aranıza geldim :) 2015 de inşallah bende sözlü olucam:16:
hoşgeldin canım aramıza inşallah istediğin gibi olur herşey :16:

örneklerle paylaşalım :52:

Biz resmi nikahımızı düğünden en erken bir ay önce kıydırcaz ya da nişandan hemen sonra eş durumundan atama için, imam nikahı da düğünden 1 2 gün önce olur yani bizim için çok sorun değil.

Merhaba kızlar, sanırım bende bu kategoriye giriyorum :) Allah kısmet ederse bu sene sonunda yada 2015 başında düşünüyoruz bizde.

Hoşgeldin sen de =)

Kizlarr balayi icin ne dusunuyosunuz peki yurt ici yurt disi?nedir istekleriniz

Ben balayına gitmek istemiyorum :1: zaten memleketimiz tatil yeri bir yazlık kiralarız 1 hafta balayına vereceğimiz parayla 1 ay rahat rahat kalırız :34: zaten memleketimizden çok uzakta bir yerde çalışıyor ve yaşıyor olacağız başka şehre de gitmek istemem evlenir evlenmez :52:

bizde siz gibi istiyoruz canım silifkede yazlıgımız var bizim oraya gitmeyi düşünüyoruz kafa dinlemek için güzel:9::9:

Ben Silifkeli'yim :52: reklam yapıyım azcık, kesinlikle balayı için güzel bir yer. Biz de yazlık kiralayacağız :34:

genelde çeyizlerde unutulan ancak önemli bir detay dikiş seti singer markası sizce nasıl kızlar :)Eki Görüntüle 1017835

Dikiş seti her zaman çok gerekli bence, çok acil durumlar olabiliyor. içindeki bazı belli renklerden (siyah beyaz) çantaya da atmak lazım tedbir amaçlı :34:
Bu dikiş seti de çok güzelmiş, güzel ahşap ya da karton kutulara konulabilir dekor olarak da durur.

tatlı zaten bu makine dikişi için değil içinde herşey var söküntü yırtık olunca dikmek için :1: ancak dikişte biliyorum dedem anneannem terzi annemde onlardan kapmış oda bana öğretti bilgim vardır yaniii :1:

ne güzel canım ben keceden servis diktirmek istiyorum çok güzel oluyor bilmiyorum hiç deneyecegim ama :9:

Selam kızlar, ne konular birikmiş yine =)

hoşgeldin canım aramıza inşallah istediğin gibi olur herşey :16:

Biz resmi nikahımızı düğünden en erken bir ay önce kıydırcaz ya da nişandan hemen sonra eş durumundan atama için, imam nikahı da düğünden 1 2 gün önce olur yani bizim için çok sorun değil.

Hoşgeldin sen de =)

Ben balayına gitmek istemiyorum :1: zaten memleketimiz tatil yeri bir yazlık kiralarız 1 hafta balayına vereceğimiz parayla 1 ay rahat rahat kalırız :34: zaten memleketimizden çok uzakta bir yerde çalışıyor ve yaşıyor olacağız başka şehre de gitmek istemem evlenir evlenmez :52:

Ben Silifkeli'yim :52: reklam yapıyım azcık, kesinlikle balayı için güzel bir yer. Biz de yazlık kiralayacağız :34:

Dikiş seti her zaman çok gerekli bence, çok acil durumlar olabiliyor. içindeki bazı belli renklerden (siyah beyaz) çantaya da atmak lazım tedbir amaçlı :34:
Bu dikiş seti de çok güzelmiş, güzel ahşap ya da karton kutulara konulabilir dekor olarak da durur.

canım bizim yazlık taşucunda ama denizi çok güzel demi sen silifkenin içinden mi:9:

Back