• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

hadi bakalımmm fikirler netleşmeye başlar yakında :1:

ikinci tepsi bievde 70 tl biev GRASS AYNALI TEPSİ. Ürün Kodu : FRM018i yaz google çıkar canım :16:

çok güzel yaa ama ben nedense yastık istiyorum:1: sonra evimin bi köşesinde dursun

çok güzel yaa ama ben nedense yastık istiyorum:1: sonra evimin bi köşesinde dursun

:1::1: bende yastık düşünüyorum bu yuzden, hem sonrada kullanılır, mesela bebek yatagınada da konulabilir :1:

benim var annem yapmıştı, onu kullanacagım, çıkardıgımda paylaşırım resmini sanada fikir olur canım:8:

gribim yaa:2: evdeyim bugünde aklım okulda dün ölen çocukta kafamda deli sorular var:18:

fark ettim bişey var sende çünkü bu konuda şaşırabilirsiniz biraz ama kelimeler ile karşımdakinde bişey varsa löööp diye anlıyorum :53::53:
evet heryerde eylem vardı dün akşam...

geçmiş olsun bende grip gibi yim canım havalar düzensiz ya ondan

anneminde var öyle bi tepsisi olmazsa bende onu süslenirim :9:
iyi akıl etmiş oldun canım :16:
benim annemin tepsisi yok:43:
:1::1: bende yastık düşünüyorum bu yuzden, hem sonrada kullanılır, mesela bebek yatagınada da konulabilir :1:

benim var annem yapmıştı, onu kullanacagım, çıkardıgımda paylaşırım resmini sanada fikir olur canım:8:
çok sevinirim canım:21:
fark ettim bişey var sende çünkü bu konuda şaşırabilirsiniz biraz ama kelimeler ile karşımdakinde bişey varsa löööp diye anlıyorum :53::53:
evet heryerde eylem vardı dün akşam...

geçmiş olsun bende grip gibi yim canım havalar düzensiz ya ondan
şaşırdımm:53: ciddi ciddi sinirlerim bozuk bizim okulda karışık ama gerçekten o acıyı hissettikleri için değil dertleri başka :19: sende dikkat et kendine canım:54:

evet onun ki gibi yaparsın canım :9:
olabilir ama aklımda daha farklı bişey var:1:

Back