• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

benim annemin tepsisi yok:43:

çok sevinirim canım:21:

şaşırdımm:53: ciddi ciddi sinirlerim bozuk bizim okulda karışık ama gerçekten o acıyı hissettikleri için değil dertleri başka :19: sende dikkat et kendine canım:54:

olabilir ama aklımda daha farklı bişey var:1:

olsun canım sende kendine yaptıgını verirsin çocuğuna :16:
dikkat etmeye çalışıyorum vallahi bakalım inş şifayi iyice kapmam :44:

benim annemin tepsisi yok:43:

çok sevinirim canım:21:

şaşırdımm:53: ciddi ciddi sinirlerim bozuk bizim okulda karışık ama gerçekten o acıyı hissettikleri için değil dertleri başka :19: sende dikkat et kendine canım:54:

olabilir ama aklımda daha farklı bişey var:1:

üzülme canım sende kendine al çoçuga verirsin hem sen yastık düşünüyorsun :16:

canım köşede duruyor deleşeme gerek yok dün kavga edince hemen bu hafta gelelim dedi sevgilim yok nisanda gelin dedim ona göre ayarladım kendimi:52: temizlik falan yapmadık ay o halde mi gelecekler :9:
ayy gelsinler yaa nolcak bize tecrübe şart:9:
üzülme canım sende kendine al çoçuga verirsin hem sen yastık düşünüyorsun :16:

yastığım olcak benim hemde çok tatlı:32:

canım köşede duruyor deleşeme gerek yok dün kavga edince hemen bu hafta gelelim dedi sevgilim yok nisanda gelin dedim ona göre ayarladım kendimi:52: temizlik falan yapmadık ay o halde mi gelecekler :9:

hahahhahah ayrılığa meğillenme alırım hemen seniye getirmiş :1::1:

cadde üzerinde bi magza açılmış gidip bakıyımda bişeyler alırım belki:1:

benim annem biraz singer delisidir oyüzden ordan olcak illa diyor bakalım belki bende cici bir kutu alıp içine singerden gerekli malzemeleri alabilirim :) bu kutu 50 tl tam takım :1:

Ee fiyati fena deil.bn cici bi kutu alip icine sekermi seker makas iplik falan koyayim igne koyayim tmm yeter:))

evet canım 12 ay çıkarsa hiç sorun etmiyoruz çünkü 2bin lira üstü maaş veriyorlar ya oyüzden 12 ayda iyi bir birikim yapıp gelirim diyor yani o sıkıntı değil 12 ay maaşlı çıktıktan sonra bekleyeceğiz :16:

12ay cikarsa cogu seyinizi halledersiniz yapacagi birikimle:)fena olmaz bnce:)

Selam kızlar, ne konular birikmiş yine =)

hoşgeldin canım aramıza inşallah istediğin gibi olur herşey :16:

Biz resmi nikahımızı düğünden en erken bir ay önce kıydırcaz ya da nişandan hemen sonra eş durumundan atama için, imam nikahı da düğünden 1 2 gün önce olur yani bizim için çok sorun değil.

Hoşgeldin sen de =)

Ben balayına gitmek istemiyorum :1: zaten memleketimiz tatil yeri bir yazlık kiralarız 1 hafta balayına vereceğimiz parayla 1 ay rahat rahat kalırız :34: zaten memleketimizden çok uzakta bir yerde çalışıyor ve yaşıyor olacağız başka şehre de gitmek istemem evlenir evlenmez :52:

Ben Silifkeli'yim :52: reklam yapıyım azcık, kesinlikle balayı için güzel bir yer. Biz de yazlık kiralayacağız :34:

Dikiş seti her zaman çok gerekli bence, çok acil durumlar olabiliyor. içindeki bazı belli renklerden (siyah beyaz) çantaya da atmak lazım tedbir amaçlı :34:
Bu dikiş seti de çok güzelmiş, güzel ahşap ya da karton kutulara konulabilir dekor olarak da durur.

Tatil terindeyseniz tamam o zmn misss:))nerede yasiyosun?

alırsın alırsın keçeler çok pahalı değil. silikon tabancası bende var ama nekadar hiç bilmiyorum annem çok eskiden almıştı :50:

nette güzel modeller var bakarak yaparsın :34:

O kdr kolaymi ya bnde yapayim o zmn :)bn evde oturup ceyiz icin yapiyorm bisiler.dugmelerden bas harflerimizi yaptim cerceveye kydum:)smdide kirlent yastik isliycem dugmelerden.sirada bekleyen bikac projem var byle:)

Back