• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

tşk ederim canım :17: keçe almam gerek bide silikon tabancasına ihtiyaç var mı canım :26:

alırsın alırsın keçeler çok pahalı değil. silikon tabancası bende var ama nekadar hiç bilmiyorum annem çok eskiden almıştı :50:

nette güzel modeller var bakarak yaparsın :34:

canım süslemıyecek mısın düz mu olacak böyle tepsiler :26:

canım bunları kenarları zaten taşlıya ben üstüne 2 adet kuğu alacağım. onlaın kafalarına yüzük geçireceğim bir de makasımı taşlar ile süsleyeceğim. zaten tepsinini kenarları taşlı ya daha fazla süslemem garip kaçar sankim
şimdi eklediğim resimdeki gibi olablir.
$nisan-soz-tepsi.jpg
resim alıntıdır.

canım bunları kenarları zaten taşlıya ben üstüne 2 adet kuğu alacağım. onlaın kafalarına yüzük geçireceğim bir de makasımı taşlar ile süsleyeceğim. zaten tepsinini kenarları taşlı ya daha fazla süslemem garip kaçar sankim
şimdi eklediğim resimdeki gibi olablir.
Eki Görüntüle 1019071
resim alıntıdır.

bu resimdeki güzel olmuş canım :9:

çok tşk canım bievde gördüm ama kalmamış fiyatıda uygun hem sade ve şk olsun istiyorum senin nasıl olak fikrin var mı:16:

ben yastık düşünüyorum canım hatta kendim yaparım diyorum ama eminde değilim 2. tepsiyi çok begendim fiyatı ne kadar:1:

ben yastık düşünüyorum canım hatta kendim yaparım diyorum ama eminde değilim 2. tepsiyi çok begendim fiyatı ne kadar:1:

hadi bakalımmm fikirler netleşmeye başlar yakında :1:

ikinci tepsi bievde 70 tl biev GRASS AYNALI TEPSİ. Ürün Kodu : FRM018i yaz google çıkar canım :16:

Back