- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
günaydın tatlım son günlerde bende çok karamsalım hiç bişey mutlu etmeye yetmıyor beni o günleride gelmiyecek gibi geliyor
ben dün akşam oldum böyle bir anda ah inşallah gelecek tez zamanda o günler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın tatlım son günlerde bende çok karamsalım hiç bişey mutlu etmeye yetmıyor beni o günleride gelmiyecek gibi geliyor
sağol canım :)hadi hayırlı olsun yeni ve daha yakın tarih
bende düğünden sonra olur heralde diye dusunuyordum ama simdi kınadan sonra daha mantıklı geldi, :44:
Mesela siz şimdi çeyiz hazırlıkları yapiyorsunuzdur kızlar bizim bi seneye kadar söz olabilir de evlilige daha 2 3 sene var. Daha çeyiz namına biseyim yok. Neler alınabilir şimdiden alınmalı mıdır?sor canım tabi ki beraber öğrenmek için buradayız :)
Mesela siz şimdi çeyiz hazırlıkları yapiyorsunuzdur kızlar bizim bi seneye kadar söz olabilir de evlilige daha 2 3 sene var. Daha çeyiz namına biseyim yok. Neler alınabilir şimdiden alınmalı mıdır?
ahh canım ahh aynı dertteniz ama seninki allahtan gitmiş askere 4 ay kalmış negüzel.. benim ki daha gidecekte gelecekte.. bide mezun olamassa 12 ay gidicek neolcak hiç bilmiyorum... çokta umutlandırmıyorum kendimi ağustosta neolcağını göreceğim:44:
öyle canım inşallah istediğimiz gibi olur her şey :)
Allahım sizi tez zamanda kavuştursun bilirim nasıl zor olduğunu:)
Erkek arkadasimda son sinifa gcmisti ama alttan dersi vardi ya bitiremezsem zaman bosa gecicek.gider gelirim o arada dedi.ve oyle oldu.sansimiza bide askerlik dustu.kismet boyleymis.baslayinca devami gelir diyolardi oyle oldu.8ayi geride biraktik.nasil biraktik bu zmnlara geldik orasi ayri bi konu tabi:)temmuzda geliyor Allahin izniyle.snra bi engel kalmiyo ck sukur.
İns hersey dusundugunuz gbi olr cnm
ayy çok güzelmiş yaa hemen araştırıcam teşekkür ederim önerin için canım :))
genelde çeyizlerde unutulan ancak önemli bir detay dikiş seti singer markası sizce nasıl kızlar :)Eki Görüntüle 1017835
nişan düğün arası kısa ise olabilir uzunken de olabilir ama bilmiyorum ben kıydırmam herhalde zaten ailemde kabul etmez
Rica ederim cnm umarim hala krizden dolayi fiyatlar uygun olmaya devam ediyodur:)
6 ay falan olacak benim de ailem izin vermeyebilir zaten
hoş geldin canım benim adımda burcu bu ara adaş oluruz
Hoşgeldinn Canııımmm Allahım herşeyi gönlüne göre verir inşallah . Sabrın sonu selamettir =))
Ne zaman evleneceksin Düzce'ye geldiğinde düğünüme kızlarla beraber seni de beklerim :)[/QUOT
düğün tarihimiz daha belli değil canım ama o sırada düzcede olursam kesinlikle gelirimm :)E]