• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

amin canım inşallah Allah hepimize mutlu huzurlu sağlıklı yuvalar nasip etsin :16:
tabiki canım elimden geldiğince yardımcı olurum sorun aklınızdakileri...ben haftaiçleri çok aktif giriyorum bu siteye..haftasonları telefondan giremiyorum...
çok iyi yapmışsınız..sağlıklı bir ilişkiyi yürütmek için bu çok önemli...çocuk gibi sürekli ayrılalım ayrılalım olmaz..evlenincede bu "boşanalım ozaman" a dönüyo..herşeyin tadı kaçıyo...

aminn canım sizinde tadınız hiç bozulmaz inşallah :16: bide tartıştıktan sonra küs uyumamak cok önemli bence aynı evde olmasakta biz uzatmadan halletmeye çalışıyoruz klasik ama bi gerçek saygı cok önemli :31:

amin canım inşallah Allah hepimize mutlu huzurlu sağlıklı yuvalar nasip etsin :16:
tabiki canım elimden geldiğince yardımcı olurum sorun aklınızdakileri...ben haftaiçleri çok aktif giriyorum bu siteye..haftasonları telefondan giremiyorum...
çok iyi yapmışsınız..sağlıklı bir ilişkiyi yürütmek için bu çok önemli...çocuk gibi sürekli ayrılalım ayrılalım olmaz..evlenincede bu "boşanalım ozaman" a dönüyo..herşeyin tadı kaçıyo...

aynen canım öyle oluyor iki tarafda anlayışlı olması gerek sorarız artık:16:

aminn canım sizinde tadınız hiç bozulmaz inşallah :16: bide tartıştıktan sonra küs uyumamak cok önemli bence aynı evde olmasakta biz uzatmadan halletmeye çalışıyoruz klasik ama bi gerçek saygı cok önemli :31:

evet canım küs uyursak uyuyamıyorum ben huzursuz oluyorum sürekli saygılı sevgi hoşgörü çok önemli:17:

aynen öyle zaten eşim daha evlenmeden demişti ne olursa olsun o yatağa birlikte girilcek diye...

yok canım bi kaç gün sonra düşünüyoruz siz?

Bende bi uyanıyorum saat geç olmuş beni kimse uyandırmamıs düğüne 1 saat varmıs gelinliğin içine giyilecekleri almayı unutmusuz tam bi kabus ama ben uyuyamam heralde ya ilaç falan alırım heralde yoksa mümkün değil :1:

belli değil canım ama bi kaç gün sonra olur sanırım

hatunlarr yarın bizimde 1 yıl oluyor:16:
ama burda yok:47:
off bıktım bu işlerden toplantılardan şantiyelerden:43:

Offf offff yastıkların yenileri çıkmış ya içim gitti şimdi $1958115_720959947928210_917817358_n.webp
Sordum da zaten 100 adetten aşağı yapmıyorlarmış ohh :)

Son düzenleme:
Hadi ya kiyamam :) cok zor beklemek ama her sey yeri ve zamaninda guzeldir hayirlisi boyledir insallah canim

tabi canım mutlaka her şey zamanında güzel ve hayırlısı ne zamansa o zaman olsun bundan önce yapma imkanımız yoktu zaten ilişkimiz 6 senelik ama bunun her senesini şu anki gün saydığım gibi geçirmedik 2 senedir gün sayıyorum 1.5 sene daha sayacağım daha sonra en azından yeni bir başlangıç yapacağız :)

Kızlaaaarrrr hepinize günaydıııınnnn :)
Mutlu aşk dolu hafta sonu geçiririz inşallah :16:
Takvimler yavaş yavaş düşüyor yanlış hatırlamıyorsam 1 sene 7 aylardan gün sayıyordum :1:

Son düzenleme:
Back
X