- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
sen okula gitmiyor musun ya
Ben salı günü gittim Bolu'ya sonra çarşamba günü derse gittim hocalar ders yapmıyor bende evime döndüm pazar günü gideceğim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen okula gitmiyor musun ya
ayyy meraklanıyorum boyle, nasıl olcak diye hep, birde beni en çok endişelendiren su alışverişte bazen olaylar oluyor ya anlayıssız olunca taraflar o, ama allahtan boyle değiller, sorun olmaz hiç diye dusunuyorum![]()
Ben salı günü gittim Bolu'ya sonra çarşamba günü derse gittim hocalar ders yapmıyor bende evime döndüm pazar günü gideceğim :)
ayy birimiz hemen şu konularda tecrübe kazansada digerlerimize anlatsabizde öyle canım annem yaparlarsa yaparız dedi sözde kıyafeti erkek tarafı alır bizde herşeyini kızın yaninişanda aynı
beni çok uzun süre nişanlı tutmazlarbence gerek yok sözde olsaydı yapmazdım dediğin gibi zaten nişanda ayrıntılı yapılıyor ki benim gibi uzun süre düğün için bekleyecekler için daha da gereksiz oluyor.Nişanda da pek ayrıntılı yaptırmayacağım çünkü düğün zamanım uzun olacak düğüne yakın çıkarız alışverişe diye düşündüm :)
evet ya alışveriş nasıl olacak çok merak ediyorum acaba kayınvalide vs gelecek mi biz sevdiğimle mi yapacağız :)
evet ya alışveriş nasıl olacak çok merak ediyorum acaba kayınvalide vs gelecek mi biz sevdiğimle mi yapacağız :)
Güzel o zaman tatlım,ayyy okul olmayıp byle evde olmayı ozledim ben, ama okulu değil evde olmayı :):)
anladım canım sizde nasılsa onu uygularsın :)
ayy birimiz hemen şu konularda tecrübe kazansada digerlerimize anlatsa
beni çok uzun süre nişanlı tutmazlar6 ay işte
ben sevdiğimle gitmek isterim ama illa biri olsun yanınızda derlerse onun ablası gelir heraldeee onun ablası gelirse annemde beni yalnız yollamaz
![]()
ayy birimiz hemen şu konularda tecrübe kazansada digerlerimize anlatsa
beni çok uzun süre nişanlı tutmazlar6 ay işte
ben sevdiğimle gitmek isterim ama illa biri olsun yanınızda derlerse onun ablası gelir heraldeee onun ablası gelirse annemde beni yalnız yollamaz
![]()
kayınvalide gelir canım bence, yada buyuk abla, yenge olabilir erkek tarafından, sizi tek basınıza bırakmazlartabi kız tarafından da gelenler olcak yani
ayyy meraklanıyorum boyle, nasıl olcak diye hep, birde beni en çok endişelendiren su alışverişte bazen olaylar oluyor ya anlayıssız olunca taraflar o, ama allahtan boyle değiller, sorun olmaz hiç diye dusunuyorum![]()
seni verelimde sıra bize gelsinben canım çok az kaldı ilk ben sözlerim heralde hayırlısı ile![]()
bohça alışverişinde canım mutlaka gelen olur diğer beyaz eşya mobilya vs zaten sevdiğinle bakarsın ama bohçada yalnız çıkanı görmedim biz napıcaz acaba
Benim 1.5 sene kesin olacak isteme söz-düğün arası en uzun 2 sene olur :)
seni verelimde sıra bize gelsin
bizim evi döşememiz çok zor olucak ikimizde kolay kolay begenmiyoruz![]()
Yakın olunca iyi oluyor atlayıp geliyorsun :)
Bende çok alıştım evde olmaya okulda sıkılıyorum![]()
ben canım çok az kaldı ilk ben sözlerim heralde hayırlısı ile![]()
seni verelimde sıra bize gelsin
bizim evi döşememiz çok zor olucak ikimizde kolay kolay begenmiyoruz![]()
benim kayın valide gezmeyi çok sever o kesin gelir bende anneciğimi alırım o zaman yenge falan istemem yanımda annesi çok daha iyi :)
Benim görümce falanda yok bir abisi bir erkek kardeşi var :)
inş canım olmaz ufacık bi olaydan kavga oluyor falan inş olmaz bizimkiler anlayışlı![]()
selam kızlaarAllah izin verirse bizde 2015 nisan gibi düşünüyoruz yarimle
![]()
ayy ben her hafta sonu geliyordum evebirde boyle fırsatlar kaçmaz :) kimileri orda kalır ogrencilik tadını cıkarır ama benim de mesela oyle olmadı, zaman gecsin diye dua ettim hep, sende de oyle dimi