• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlar dün annemle konuştuk söz bohçası varmış biliyor muydugunuz bende bilmiyordum dün annem anlattı erkek tarafı sözde kıyafet alıyor ya bide bohça getiriyorlarmış bizde onlar götürüyormusuz :17::9::9:

günaydın canım hayırlı cumalar bende sen gibi kısayım 1.57 falan 52 kiloyum spora gidiyordum biraktım evlenemeden önce tekrar gidecegim sevgilim gerek yok iyisin diyo ama ben takıntılı bi insan yedigime bile dikkat ederim hep beraber 50 düşelim :9::9:

sanada hayırlı cumalar canım benim sevgilimde iyisin alma verme diyor ama ben sıkılaşmak istiyorum biraz da basenleri toparlamak bende yememe dikkat etmem lazım 50 hedefim :)

kızlar dün annemle konuştuk söz bohçası varmış biliyor muydugunuz bende bilmiyordum dün annem anlattı erkek tarafı sözde kıyafet alıyor ya bide bohça getiriyorlarmış bizde onlar götürüyormusuz :17::9::9:

biliyodum biliyodum ben bunu biliyodum:8:
ben istemiyorum annem farketmez zaten nişanda ayrıntılı bir bohça oluyor dedi şimdi sevdiğim anneside gerek yok derse yapmayız ama olsa iyi olur derse yaparız:1:

sözde bohça kimisinde oluyor kimisinde olmuyor bizde yok mesela ama olduğunu duymuştum :)

ben istemiyorum annem farketmez zaten nişanda ayrıntılı bir bohça oluyor dedi şimdi sevdiğim anneside gerek yok derse yapmayız ama olsa iyi olur derse yaparız:1:

bizde öyle canım annem yaparlarsa yaparız dedi sözde kıyafeti erkek tarafı alır bizde herşeyini kızın yani:9: nişanda aynı

bence gerek yok sözde olsaydı yapmazdım dediğin gibi zaten nişanda ayrıntılı yapılıyor ki benim gibi uzun süre düğün için bekleyecekler için daha da gereksiz oluyor.Nişanda da pek ayrıntılı yaptırmayacağım çünkü düğün zamanım uzun olacak düğüne yakın çıkarız alışverişe diye düşündüm :)

bizde öyle canım annem yaparlarsa yaparız dedi sözde kıyafeti erkek tarafı alır bizde herşeyini kızın yani:9: nişanda aynı

çok değişik kız isteme söz ayrı olduğunda oluyordur bu yoksa istemeye gelecekler kız verilmeden kıyafetini önceden mi alıyorlar bizde sözde kıyafet almaz erkek tarafı çünkü daha ortada bir şey olmadığından herkes kendininkini alır erkek yüzük alır gelir :)

evet var canım bende duydum ama yapıp yapamak yada nişanda yapmak konusunda degişiyor bu :1:

çok değişik kız isteme söz ayrı olduğunda oluyordur bu yoksa istemeye gelecekler kız verilmeden kıyafetini önceden mi alıyorlar bizde sözde kıyafet almaz erkek tarafı çünkü daha ortada bir şey olmadığından herkes kendininkini alır erkek yüzük alır gelir :)

isteme oluyor sonra olursa eger çarşıya gidiliyor kıza söz kıyafeti alıyorlar ayakkabisı cantası iç çamasarı herşey yüzük o benimkini alıyor ben onunkini yani alınıp geliyor 1 yada 2 sonra söz oluyor bizde:9:

Back
X