Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konustuk canım zamanı benim ayarlamamı istiyo sadece canımı sıkmamamı istiyo bide askere gitmeden önce nişan olsun diyo söz tarihini tamamen bana bıraktı bende zamana bıraktım büyük ihtimal senin tarihlerinde olur canım tekrardan takvim yapmak istemiyorum olmayınca üzülüyo insan senden takip ederim artık![]()
ben zaten spor yapıp biraz toparlamayı düşünüyorum aslında 48 kiloydum benim sevgilim çok zayıfsın kilo al al diye diye 53 kiloya çıktım ama 50 olmak iyidir birazda sıkılaştım mı idare eder herhalde inşallah o zamana kalmaz kalırsa da ben varım beraber yapabiliriz :)
selam kızlaarAllah izin verirse bizde 2015 nisan gibi düşünüyoruz yarimle
![]()
günaydınnn kızlarrrr![]()
günaydın canım![]()
günaydınn canlarım
ben okula gidiyorumm şimdi akşam 6 evde olabilirsem ne mutlu banaa:18:
erkenciyiz bizzz![]()
günaydınn canlarım
ben okula gidiyorumm şimdi akşam 6 evde olabilirsem ne mutlu banaa:18:
aynen öyle, işe gelirken bir kahvaltıyla beraber buraya![]()
evet canım mesai başlıyor aradaa kk girerek gün geçiyorsabah 7 yollara düş akşam 7i geçerken eve gel istanbulda hayat zooorrr
![]()
![]()
günaydınnn kızlarrrr![]()
evet canım mesai başlıyor aradaa kk girerek gün geçiyorsabah 7 yollara düş akşam 7i geçerken eve gel istanbulda hayat zooorrr
![]()
aynen öyle, işe gelirken bir kahvaltıyla beraber buraya![]()
hmm bende 51 kiloyum smdi ama bende katılırım size, sporla sıkılasırım olmadıanca beraber burda hersey
![]()
![]()
kolay gelsin canım evet hayat zor istanbulda daha zordur
kolay gelsin canım
yani hiç kestirmiyim mi canım bende nası durur bilmiyorum boyum uzun ama denemem lazım
inşallah canım :)) okulun bitene kadarda hazırlıklarını tamamlarsın az kalmıs artık hersey daha kolay gelir size![]()
sıkılaşırız canım Ceren'in dediği gibi taş desinler![]()