• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

konustuk canım zamanı benim ayarlamamı istiyo sadece canımı sıkmamamı istiyo bide askere gitmeden önce nişan olsun diyo söz tarihini tamamen bana bıraktı bende zamana bıraktım büyük ihtimal senin tarihlerinde olur canım tekrardan takvim yapmak istemiyorum olmayınca üzülüyo insan senden takip ederim artık :1:

ohh güzel o zman canım, gönlunce olacak hersey,

canım elbiseyi bende cok begendim, resimden görmüştüm seni bence kestirmeden daha guzel olur uzun olarak yakısır sana, dediğin gibi bir iki kiloyla tamamdır bu iş :34:

ben zaten spor yapıp biraz toparlamayı düşünüyorum aslında 48 kiloydum benim sevgilim çok zayıfsın kilo al al diye diye 53 kiloya çıktım ama 50 olmak iyidir birazda sıkılaştım mı idare eder herhalde inşallah o zamana kalmaz kalırsa da ben varım beraber yapabiliriz :)

hmm bende 51 kiloyum smdi ama bende katılırım size, sporla sıkılasırım olmadı :1: anca beraber burda hersey :1:

yani hiç kestirmiyim mi canım bende nası durur bilmiyorum boyum uzun ama denemem lazım

inşallah canım :)) okulun bitene kadarda hazırlıklarını tamamlarsın az kalmıs artık hersey daha kolay gelir size :34:

Az kaldı canım çoğunu bitirdik azı kaldı inşallah herşey dediğin gibi olur :34:

Back
X