- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
herkese merhaba kızlar ben de geldim 4 gün aradan sonra :) bildiğiniz üzere erkek arkadaşım 24 şubatta teskeresini aldı çok şükür denizlide yaptı askerliğini hazır ordayken gidip denizliyi gezelim dediksevgilimden önce vardım terminale beklemeye başladım öyle heyecanlıydım ki o dakikalar geçmek bilmedi sanki tırnaklarımı falan kırmışım
sonra bir baktım benim prensim geliyor bana doğru o an nasıl sarıldım neler dedim hiç hatırlamıyorum sarıldık da sarıldık aşırı özlemişiz birbirimizi ben 5.5 aydan beri kavuşacağımız bu günü hayal ettim hep
1 ay bile zor dayanan ben 4.5 ay sadece konuşarak bir de ara sıra kamerada görüşerek sevgilimin yokluğuna dayanmaya çalıştım çok ağladım bu süre zarfında geçer mi bu 5.5 ay dedim
bir güzel gezdik denizliyi pamukkaleyi hediyelerimizi alıp döndük yine adapazarına elini hiç bırakasım gelmedi gözlerine bakmayı ona sarılmayı aşırı özlemiştim 5.5 ay bana 3 yıl gibi geldi:) neyse ki bitti bu engeli de ortadan kaldırmış oldu sevgilim tek engel benim okulum o da seneye bitecek inşallah. Rabbim asker yolu gözleyen herkese bir an önce kavuşmayı nasip etsin kızlar ben anlatılmaz çoook mutluyum şu an içim içime sığmıyor
![]()
ohh çok şükür kavuştunuz canım Allah bir daha hiç bir şekilde ayırmasın sizi

Ne güzel olmuş kavuşmanız gezmeniz okurken gözümde canlandı da pek duygulandım senin adına çok sevindim canım benim.Allah herkesi yolunu gözlediğine kavuştursun :)