• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

zor tabi su tanışma anlasma kısmını atlattıktan sonra daha kolay olur zaten ama burda da ailenin en cok isteyeceği sekilde nasıl düşünecegi konusunda mantıklı bir karar vermek lazım,
sen icini ferah tut ama biz dua ediyoruz hersey gonlunce olması için

amin tşk ederim canım çok takmıştım biraz rahatladım hayırlısı ile olur inş hersey:17:

bak oldu o zman babn bunu yaptırsa :1: mesela ben soyle dusundum ki benim babmda boyle oldu, ben konustugum biri var demiştim tanıstırmak istiyorum diye babanda bana dediki eee sen bunca zaman konusmussun ben simdi olumsuz desem bile ne olacak, sen kararını vermişsin zaten bana birşey dememe fırsat kalmamıs ki diye

bastan soyleseydin daha iyiydi demeye getirdi lafı, ama bende o kadar kolaymıydı sanki demek dedim mesela :1:

senin baban biraz bozulmuş önceden söylemedin diye ama benim babamlar 3 sene konuşmuş 1 sene sözlü 1 sene nişanlı kalmış.Lafı geçtiğinde ise konuşmadan olmaz tabi tanıyacaklar konuşacaklar sonra resmiyete dökülecek diyor.Şu an annemin dediğine göre zaten konuştuğum biri olduğunu biliyor.Ben biraz da annemle babamın sevgililik sözlü ve nişanlılık dönemlerinden cesaret alıyorum benim babamlar hiç tanışma yapmamış şu anda pek sıcak bakmıyor zaten gelirler isteme olur diyor bizim komşunun kızı sevgilisiyle tanıştırdı mayıs gibi aileler tanışacak ekim gibi söz babam bunu uygun görmedi mesela tanışma da neymiş çocuk geliyor gidiyor herkes biliyor ama ortada bir şey yok dedi.Bizde tanışmamı vardı deyince annemde dedi ki baban geldi almadan gitmem dedi tanıştılar istediler söz yaptık dedi.Gel de böyle babadan olumsuz bir şey bekle :)

senin baban biraz bozulmuş önceden söylemedin diye ama benim babamlar 3 sene konuşmuş 1 sene sözlü 1 sene nişanlı kalmış.Lafı geçtiğinde ise konuşmadan olmaz tabi tanıyacaklar konuşacaklar sonra resmiyete dökülecek diyor.Şu an annemin dediğine göre zaten konuştuğum biri olduğunu biliyor.Ben biraz da annemle babamın sevgililik sözlü ve nişanlılık dönemlerinden cesaret alıyorum benim babamlar hiç tanışma yapmamış şu anda pek sıcak bakmıyor zaten gelirler isteme olur diyor bizim komşunun kızı sevgilisiyle tanıştırdı mayıs gibi aileler tanışacak ekim gibi söz babam bunu uygun görmedi mesela tanışma da neymiş çocuk geliyor gidiyor herkes biliyor ama ortada bir şey yok dedi.Bizde tanışmamı vardı deyince annemde dedi ki baban geldi almadan gitmem dedi tanıştılar istediler söz yaptık dedi.Gel de böyle babadan olumsuz bir şey bekle :)

mesela bak senin babanın dusuncesi de bu , kimse birbirini tutmuyor o yuzden aileye göre en uygunu yapmak onemli olan bence,
ama bişey diyeyim mi surda yapılan konusmalara bakınca en kolay görünen senin babanla yapacagın konusma oluyor tatlım, şanslısın :1:

mesela bak senin babanın dusuncesi de bu , kimse birbirini tutmuyor o yuzden aileye göre en uygunu yapmak onemli olan bence,
ama bişey diyeyim mi surda yapılan konusmalara bakınca en kolay görünen senin babanla yapacagın konusma oluyor tatlım, şanslısın :1:

evet canım herkesin farklı ailesi.Bende öyle düşünüyorum kolay olacak diye o yüzden pek babama söyleme kısmına takılmadım şimdiye kadar annem 17 yaşında sözlenmiş 18 nişan 19 düğün :)
21 de iki çocuğu varmış ben söz istiyorum o yaşta :)

evet canım herkesin farklı ailesi.Bende öyle düşünüyorum kolay olacak diye o yüzden pek babama söyleme kısmına takılmadım şimdiye kadar annem 17 yaşında sözlenmiş 18 nişan 19 düğün :)
21 de iki çocuğu varmış ben söz istiyorum o yaşta :)

:):) yani olmayacak sey değil dimi :1:

selam kızlarrr :) aranıza katıldım bende söz işa bişi yok hatta erkek arkadaşım bile yok ama nedendir bilmem içimden hep 2015 geçeerr durur bu konuda:):1:

kızlar bizim burda bim açıldı açılışa özel indirim vardı 6'lı mıknatıslı baharat takımını 7tl ye aldım sizin ordakilerde de varsa kacırmayın derim :16:

keşke çalışmasamda okuyor olsam diyenler kervanına girdim bende :) 3 yıldır çalışıyorum mezun olur olmaz başladım ama inanki okumak başka :16:

bende şuan tam tersini düşünenlerdenim :9: ama iş hayatına atılınca özlicez sanırım okulu şuan hiç sanmasamda :24:

Back
X