• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ben geldimmmm hepinizi çok özledim bütün gün okuldaydımm:9:
bu fransız dantelli havluları kendim yapmaya karar verdim fransız danteli değil baya güpür işte:1: bi tane sordum 40 lira dedi :30:

ben beklemedeyim de yakında sözlenecekler sizlerden paylaşım bekliyoruz :)
Bu arada alıntı yapıldığında bildirim gelmiyor niye ki ?

:):) bkalım oldukca diyorum artık simdi okul kayıt yenileme falan derken bu ay beklemeye aldım kendimi :1:
bana geliyor sana neden gelmiyor bilmiyorum ki

hoşgeldin canım

çokmuş 40 tl, yap bakalım canım sen nasıl olacak :6:
hoşbulduk canım evet 40 lira bi havluya vermem:19: satın alabilcegim yer bulduğum an ilk işim bu olcak:1:
canım hoş geldin çok pahalı onlar top halinde mi canım ne havlusu anlayamadım ben :26:

hoşbulduk:) yok canım ne topu tek bi havlu uç kısımlarında sözde fransız danteli var:30:

hoşbulduk canım evet 40 lira bi havluya vermem:19: satın alabilcegim yer bulduğum an ilk işim bu olcak:1:

hoşbulduk:) yok canım ne topu tek bi havlu uç kısımlarında sözde fransız danteli var:30:

canım engılısh home havlularına bak diyecegim :26:

ama hala ne havlusu anlamadım ben sormuştum top halinde 40 tl dedi adam bana desenine göre degişiyormuş :31:

valla tekstil aksesuarları satan yer arıyorum canım şaka gibi yaa:53:
alırım havlularımı güpürlerimi kendim yaparım:6:

bencede canım kendin yap :)

:):) bkalım oldukca diyorum artık simdi okul kayıt yenileme falan derken bu ay beklemeye aldım kendimi :1:
bana geliyor sana neden gelmiyor bilmiyorum ki
valla gelmiyor canım bildirim neden bilmem ki

Dün 10 tlye bebek aldim gelinlik dikicez annemle =D gelin arabasi icin =)

kızlar bende okul yüzünden anca aksamları girebiliyorum keşke bütün gün burda sohbet etsek ama nerdee :54: bu arada morelimde bozuk düşündüm taşındım sözümün önümüzdeki sömestrda erken olucağını düşündüm cünkü mezun olur olmaz evlenemicez süre cok uzucak bende özge gibi yazın yapıcam hatta ona bile emin değilim yani bi belirsizlik var cok umutsuzum :5:

kızlar bende okul yüzünden anca aksamları girebiliyorum keşke bütün gün burda sohbet etsek ama nerdee :54: bu arada morelimde bozuk düşündüm taşındım sözümün önümüzdeki sömestrda erken olucağını düşündüm cünkü mezun olur olmaz evlenemicez süre cok uzucak bende özge gibi yazın yapıcam hatta ona bile emin değilim yani bi belirsizlik var cok umutsuzum :5:

canım kusura bakma unutuyorum sürekli senin okulun ne zaman bitiyordu yani sözden sonra kaç senen kalmış olacak ve sözle düğün arası ne kadar olacak sömestrda olsa ?
Ceren'cim umutsuz olma en iyi zamanı hayırlısıyla bulursun

Back
X