2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

canım merhaba benide dahil edermisin listene canım..
yaşım 30.
antalya tup bebek merkezi.
sat.23 arlık
transfer 12 ocak
test günüm 22 ocak
Slmlar sizi tesadüfen gördüm transfer tarihiniz dikkatimi çekti ayni gün transfer olucaz Ben de 12 ocakta transfer olucam. İnşallah tedavumiz başarılı olur. Sonucumuz sevindirici olur.

Arkadaşlar bende hiç belirti yok me Göğüs şişliği nede Ağrı acaba tutmadı mı illa belirti olmak zorunda mı

Yavrularımız gibi bizi donduran bu soğuk günden hepinize GÜNAYDIN...
Aranızda daha önce dondurulmuş tedavisi gören veya şuanda tedavi aşamasında yol almış arkadaşlar,
tedavi akışı ne şekilde oluyor biraz bilgi verebilirler mi?
Adetin kaçıncı günü başlanıyor, hangi ilaçlar kullanılıyor, muayeneye kaç kez gidiliyor, adetin kaçıncı günü transfer oluyor gibi kafamda binlerce soru var :) beni bu konuda aydınlatır mısınız buz bebiş anneleri :KK48:
Slm canım ben de tüp bebek yaoturuyorum. Ve ilk asamada tipki senin gibi kafamda yuzlerce soru vardi oyuzden seni anlayabiliyorum.ilk gidiş adetin 2.gunu muayne oluyorsun o gün akşam iğne tedavisine basliyorsun hergün iğne göbek ten. 2 - 3 güne bir kontrole gidiyosun. Sonra 2 ayrı igne daha başladı benim Doktorum. Göbek kol kalça hergün yapıldım. 12. Gün yumurta toplandı. Çok yumurtladigim için yumurtalarm donduruldu. 2 ay sonra yine adetin 2. Günü gidiyosun estrofem diye bi hap var onu kullanıyosun folik asit corasprin bide progesteron var. Sık sık kontrollerin oluyo. Ben bu süreçleri geçtim şimdi p.tesi transferim var inşallah. haplara transfer sonrasi da devam.insallah sorularına cevap bulabilmissindir.

yaş 34 iki başarısız deneme 3 sü dondurulmuş yapılacak ocak ta başlanıp şubatta transfer yapılacak florence lightingale İstanbul Kadıköy inşallah bu sefer olur fazla ümitlenmek istemiyorum artık herkese bol şans diliyorum

hayirli aksamlar kizlar bugun transferim vardi maalesef buz bebeisim çözündükten sonra yasamamis tel geldi transfer iptal edildi Rabbim in vardir bir bildiği ,hayirlisi olsun hakkimizda inşallah cümleten,simdi siklustan sonra tekrar deneyecez subatta varsa nasipte bakalim.....

Salim bey canım sen İsrael beyden memnununuzun ne Kadar'a tuttu ona çok Pahalı diyorlar hastalarla diyaloğu nasıl telefonla her aradığında rahat ulaşabiliyor musun her muayenede para alıyor mu çok soru sordum birde kaçıncı denemen
Dondrlms tranferi 3000tl muayeneler ucretsiz bu 2.olacak ılki de ondaydi ama olmadi. Bu hafta transfer olacak ya bakalim hayirlisi. ..

Bugün 9.gunum sabah erken gebelik testi Yaptım moralim çok bozuk olmadı galiba negatif ya eşim ve ben yıkıldık ya

Bugün 9.gunum sabah erken gebelik testi Yaptım moralim çok bozuk olmadı galiba negatif ya eşim ve ben yıkıldık ya
canim idrar testine güvenme benim önceki gebeliğimde idrar testinde cok gec cikti kan tahlilinden sonra hemen niye moralini bozuosun kan testine kac gunun var?

canim idrar testine güvenme benim önceki gebeliğimde idrar testinde cok gec cikti kan tahlilinden sonra hemen niye moralini bozuosun kan testine kac gunun var?
Ya yıkıldım ya erken gebelik çok duyarlı olanlardan almiştım yıkıldım ya göz yaşlarım içime akıyor olsa çıkardı o kadar duyarlıymış çok zor her seferinde hüsran yoruldum artık Bugün 9.gunüm Çarşamba tahlil gunum

Ya yıkıldım ya erken gebelik çok duyarlı olanlardan almiştım yıkıldım ya göz yaşlarım içime akıyor olsa çıkardı o kadar duyarlıymış çok zor her seferinde hüsran yoruldum artık Bugün 9.gunüm Çarşamba tahlil gunum
anliorum canim hepimiz bu zorlu süreçleri yasadik ve yasamaktayiz ,olsun istioruz hemde cook istioruz ama sonuçta olmama ihtimali de var ,kendini fazla yıpratma hemen daha carsambaya var, bak tecrübeyle sabit kanda hamile iken idrar testinde cikmamisti benim ki sakin ol tatlim ,Rabbimize sigin ....

Dondrlms tranferi 3000tl muayeneler ucretsiz bu 2.olacak ılki de ondaydi ama olmadi. Bu hafta transfer olacak ya bakalim hayirlisi. ..

Merhaba, transfer tarihin gelmiş bile:KK66: Hayırlısı ile olsun bitsin güzel haberler al inşallah...Senin yaş kaçtı? Kaç tane tranfer edilecek?

hayirli aksamlar kizlar bugun transferim vardi maalesef buz bebeisim çözündükten sonra yasamamis tel geldi transfer iptal edildi Rabbim in vardir bir bildiği ,hayirlisi olsun hakkimizda inşallah cümleten,simdi siklustan sonra tekrar deneyecez subatta varsa nasipte bakalim.....
Canim hayirlisi sıkma canını inşallah bidahakine olursaniz bu işte de bir hayır:KK43:

Mas
arkadaşlar herkese günaydınnn.. benim transfer tarihim belli oldu 14 ocak.. herkesin dualarını bekliyorum.. inş. bebişlerim çözüldüğün de sıkıntı olmaz da transferim gerçekleşir..
Maşallah canım hadi hayırlısı benim de 12 ocak yani yarın saat 10 30 da transferim var. Allah im emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. Bebeklerimz bize tutunur inşallah :)

Kızlaar lucrin kullanan kimler var 11gundur kullanıyorum adetim gecikti,çok gecikme yaparmı

Canim hayirlisi sıkma canını inşallah bidahakine olursaniz bu işte de bir hayır:KK43:

Mas

Maşallah canım hadi hayırlısı benim de 12 ocak yani yarın saat 10 30 da transferim var. Allah im emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. Bebeklerimz bize tutunur inşallah :)
bende oyle diorum canim hayirlisi olsun yapacak bisi yok inşallah subatta yuzum güler,
yârin bebesini gobisine alirsin inşallah simsiki sarilsin tutunsunlar canim ...

bende oyle diorum canim hayirlisi olsun yapacak bisi yok inşallah subatta yuzum güler,
yârin bebesini gobisine alirsin inşallah simsiki sarilsin tutunsunlar canim ...
İnşallah ca pozitif düşün. Ayy ya çok heyecanlıyım iyi dillerin için teşekkür ederim canım ya

X