2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

benimki çok uzun hikaye
benim 3 yıl olacak bu yaz olmuyor evliliğin ilk yılı doğum k.hapı içtim bekarken çok düzenli adetlerim vardı ama hapı bırakınca adetlerim bozuldu ve 45 günde bi oluyodum hatta daha fazla beni ilk bir yıl oyaladılar resmen 2.yıldada sadece adet düzenleyici falan verdiler ilacın etkisini azaltmak için ama hiç bu süre zarfında yumurtlama olmuyordu sonra çok şükür düzeldi adetlerim günü gününe geliyordu yumurtlamada oluyordu sonra klomen falanda kullandım 6 kere ama tutmayınca doktor eşime baktırdı eşimde morfoloji çıktı ama sayı çok iyi o yüzden etkilemez dedi sonra aşılama yada tüp denemek istedik aşılama bize çok umutv vermez diye direk tüp denedik kasımda ama tutmadı istanbulda anadolu sağlıkta ş

Canım inş en kısa zamanda nasip olur dondurulmuşlarlamı deneyeceksin bu ay donmuşların tutma olasılığı çok yuksek diyorlar inş olur benim hikayemde seninkine çok benziyor avantajlarımızdan biri aşılamayla iyikide zaman kaybetmemişiz .

Ben taşıdım cnm dr um hastaneyi birakip ozele geçmişti de o yüzden. Sorun olmuyor. Merkez planliyor sadece eşin le gidip imza atip alip hemen hastaneye teslim ediysn. Yeniden baslamaktan daha kolay. Bnnm donmusumda kalmadi yeniden baslayacagim bnde ogretmenim ama yazi beklemek istemiyrm martnisan gibi baslicam
Kaç kez denedin cnm nereye taşıdın embriyolarını bende dusunuyorum tam karar veremedim yeniden başlamak daha mı iyi olur 23 nisan calışmalarından dolayı haziran mayıs gibi dusunuyorum cnm

Canim sen hangi merkezden memnun kalmadin? Ilk defa deniyorum ben de,martta transferim olacak,ebriyolarim donduruldu suan ohss oldugum icin. Embriyo tasiniyor mu gercekten de, bir de resim falan vermediler demissin ilk defa senden duydum.. ben de hic bilmiyorum bunlari. Istanbul umut tup bebek mrk, bahceci fulya iyi diye duydum bi bak istersen hayirlisi olsun hakkinizda...

Cnm ben medicana beylikduzunde denedim ilk denemede kanamam oldu ve kimseye ulaşamadım en sonunda hastane yönetimine ulaştım öyle ilgilendiler emriyo resmini veriolar nırmalde vermediler embriyocu bahane üretti ve transferin ertesi gunu kanams oldu embriyolarda problem olduğu halde transfer yaptıklarınındüşünüyorum ben günahlarını almıyım ama ilgi desen sıfır doktoru ne zaman arasam açmaz vs. Vs. :KK43:

Kaç kez denedin cnm nereye taşıdın embriyolarını bende dusunuyorum tam karar veremedim yeniden başlamak daha mı iyi olur 23 nisan calışmalarından dolayı haziran mayıs gibi dusunuyorum cnm
Bnm 1 . Taze transferdi olmadi 2. De embriyolari tasidik ddondurulmus tuu olmadi. Izmirdeyim bn ozele gidiyrm. Bn duruma gore baslicam bakalim belki o koşuşturmada daha iyi olur. Ben cok düşünup kafama takiyrm stres yapiyrm elimde deil napiiiimmm

Bnm 1 . Taze transferdi olmadi 2. De embriyolari tasidik ddondurulmus tuu olmadi. Izmirdeyim bn ozele gidiyrm. Bn duruma gore baslicam bakalim belki o koşuşturmada daha iyi olur. Ben cok düşünup kafama takiyrm stres yapiyrm elimde deil napiiiimmm
Bende çok takıyorum ya aklımdan cıkmıyor canım dun negatif sonuç aldım ağlamaktan gozlerim şiş dolaşıyorum

Canım inş en kısa zamanda nasip olur dondurulmuşlarlamı deneyeceksin bu ay donmuşların tutma olasılığı çok yuksek diyorlar inş olur benim hikayemde seninkine çok benziyor avantajlarımızdan biri aşılamayla iyikide zaman kaybetmemişiz .
aynen canım hem vakit hem para hemde boşa ilaç olacak gibiydi bende donmuş bebişlerimi bekliyorum ama şuan için hormonlarım buna hazır değil

Ne kadar zor süreçlerden geçiyoruz Rabbim sabrımızı artırsın.... 2010 da düşük yapmıştım altı ay öncede tüp bebekten negatif sonuç aldım ikiside bi an olsun aklımdan çıkmıyor, hele ki insanların tepkileri tuhaf tuhaf lafları çok etkilemeye başladı artık beni :KK43: bu ayın 18 inde transfer günüm belli olcak benimde niye bilmiyorum ama çok heyecanlıyım bu sefer. Rabbim hiç kimseyi evlat yokluğu ile imtihan etmesin...

Benim korkum da bu iste kan degerleri.. hapi ilaci ignesi olsa yapcam da yok galiba ;(
Ilk deneme miydi sizin, 2.yimi deniyorsinuz suan? Tahlillere nasil bakilmaz yaa ;( benim marta ertelendi, cyloprognova die 21 gunluk bi hap kullaniyorum simdi,bitiminde mart adetini olacaksin ve bizi yine ara dediler..kan tahlillerime martta bakacaklar galiba. Morfolojiden dolayi normal yolla olmuyor, ama tup bebekte caresi var. 6.Gunden bile donmus embryomuz var. Insallah kan degerlerimiz normale doner de bizde transferi hayirlisiyla atlatiriz...
benim ilk denememdi ve prof.doktorum vardı fakat hiç hormonlara bakmadan tak diye transfer yaptı sonrada kimi doktorlar veriyormuş hatta bi çoğu östrojen takviyesi olan estrofem diye bi ilacı maalesef canım benim ve doktorun acemiliği ve tabiki nasip işi bizimde 6.gün embiryosu hepsi bakalım donmuş olarak 3 kere daha deneyebilirsiniz dedi doktorumuz bakalım hormonlarım düzelsin hemen gidicem sana verilen hapıda zamanında çok kullanmıştım

benim ilk denememdi ve prof.doktorum vardı fakat hiç hormonlara bakmadan tak diye transfer yaptı sonrada kimi doktorlar veriyormuş hatta bi çoğu östrojen takviyesi olan estrofem diye bi ilacı maalesef canım benim ve doktorun acemiliği ve tabiki nasip işi bizimde 6.gün embiryosu hepsi bakalım donmuş olarak 3 kere daha deneyebilirsiniz dedi doktorumuz bakalım hormonlarım düzelsin hemen gidicem sana verilen hapıda zamanında çok kullanmıştım
Estrofem i cogu kisi kullaniyor. Asıl haplar martta olacak galiba. Bende de eksik giden biseyler ama acaba,transfer gunune kdr bi kac hapla mi kurtulacagim.. ya da benim herseyimin normal oldugunu mu dusunuyorlar acaba. Of offf.. Dr un koca prof olmus ama deneme_yanilma yontemini uygulamis bence;(
Nerde yaptirdin sen?

Bende çok takıyorum ya aklımdan cıkmıyor canım dun negatif sonuç aldım ağlamaktan gozlerim şiş dolaşıyorum
Cnm ben medicana beylikduzunde denedim ilk denemede kanamam oldu ve kimseye ulaşamadım en sonunda hastane yönetimine ulaştım öyle ilgilendiler emriyo resmini veriolar nırmalde vermediler embriyocu bahane üretti ve transferin ertesi gunu kanams oldu embriyolarda problem olduğu halde transfer yaptıklarınındüşünüyorum ben günahlarını almıyım ama ilgi desen sıfır doktoru ne zaman arasam açmaz vs. Vs. :KK43:

Kiyamam ben sana yaa, orasi da iyi diye duydum selman lacin mi ordaydi hatirlayamadim suan. Umut tup bebek,bahceci fulya, beylikduzu(uzak oldugu icin eledim), mega medipol mustafa acet, acibadem maslak bulent bey arasinda kararsiz kalmistim. Bir merkezin iyi dedigine digeri kotu diyebiliyor. Ben martta deneyecegim embr.lar Dondu ohss oldugum icin. Umutluyum ama olmasi da olmamasi da allahtan. O diledigine verir. Dilerim ki hayirli ewlat sahibi olmayi kaderimize yazmistir.. uzulmemek elde degil biliyorum, emek veriyoruz ,maddi manevi yipraniyoruz.. ama Allah buyuktur,o bizi goruyor. O gerceklestirmeyecegi sey icin bize dua ettirmez ve istemeyi yaratmazdi.
ayaklarin ve yuregin pozitif sonuclar alabilecegin dogru yerlere gotursun seni canim.. umudunu kaybetme sakin

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb):KK19:
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak ?
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak:KK19:
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz):anneadayı:
xenforo-smilies-kk46.gif
xenforo-smilies-kk46.gif
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir ???29 Ocak09 Şubat :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb):KK19:
E eskisehir 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
xenforo-smilies-kk19.gif
E eskisehir 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta GelişmesiİPTAL
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat:KK19:
E eskisehir 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb) ?
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb) ?
E eskisehir 34Maltepe Ünv.19 Ocak05 Şubat16 Şubat ?
E eskisehir ???07 Şubat? ?
E eskisehir 30Özel İzmir18 Ocak ? ? ?
E eskisehir 27Maslak Acıbadem20 Ocak ?? ?
E eskisehir 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat (1 Emb)23 Şubat ?
E eskisehir ???12 Şubat24 Şubat?
E eskisehir 27Bahçeci Umut?13 Şubat??
E eskisehir 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat??
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi 3 Şubat?? ?
E eskisehir 30Bahçeci Diyarbakır8 Şubat25 Şubat? ?
E eskisehir 30Medistate10 Şubat?? ?
E eskisehir 28Bursa Art????
E eskisehir 34???? ?
E eskisehir ????? ?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]E
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

Kızlar lütfen eksik bilgilerinizi tamamlayınız... Yoksa sizi :kk77: yerimmmmmmmmm:KK70:[/QUOTE]
Canim yas 36 eurofertil test tarihi 19 subat

Estrofem i cogu kisi kullaniyor. Asıl haplar martta olacak galiba. Bende de eksik giden biseyler ama acaba,transfer gunune kdr bi kac hapla mi kurtulacagim.. ya da benim herseyimin normal oldugunu mu dusunuyorlar acaba. Of offf.. Dr un koca prof olmus ama deneme_yanilma yontemini uygulamis bence;(
Nerde yaptirdin sen?
ben anadolu sağlık merkezinde yaptırdım amerikadada çalışıyormuş benim doktorum

Yok canim dondurulmus tranfer 2 tane 5.gun hic umudum yoktu simdide cok umutlandim insallah sonuc husran olmaz yarin kan testi yaptircam allah kismet ederse
5. Gunse tutma ihtimali daha yuksek ,hemde cift embriyo... silik cikmasi da biseyler oldugunu gosterir, hadi insallah sen de kurtulursun :KK66: allah yardimcin olsun canim..
Aklima gelmisken, benim de transferim ertelendi marta. Subat ve mart adetinde ara dediler. Subat adetimi oldum 21 gunluk cycloprognova hapi kullan dediler sadece. Martta yine arayacagim. Mart adetimden sonra kacinci gunu transfer edilir acaba? Jel falan mi kullaniliyor? Transferden sonra da ignelere geciliyormus sanirim pihtilasma icin..

Merhaba arkadaşlar bende cuma günü estroferme başladım dondurulmuş transfer için miyomum vardı biraz büyüme yapmış 10 gün sonra kontrol var eğer sorun olursa bu ayda olmayacak transferim ,moralim bozuldu kaç aydır bekliyorum transfer için:KK43::KK43:olmazsa zaten hitereskopi olur ondan sonra neler olur bilmiyorum çok yordu çok beni bu beklemeler,rabbim yardım etsin hepimize

X