teşekkür ederim canımaynen canım bugün denizi yürüttük resmen ahmeti gördükçe arkasın dan gitti ..ahmet orda kova gomedia oyuncağı vardı bayıldı alayim oynasın benim kovaya sulanmasinkiyafetiinide güle güle git canım mnm
Safransari ocean balikyagiymis tubbs ya sordum bende alacağım pazartesi maşallah çok memnun kaldı o
Safransari canım Dr daha küçükken vermişti ama korkmuştum ağır gelirse diye bu kontrolde iştahsız deyince aynısını yazdı yine ben başlayacağım artık kilosu %25 lerde iştahsızlıgi çok yoruyor beni
I imspecial sağol canım
Canım ben bu markanin gaz ilacini kullanmıştım çok memnundumEki Görüntüle 1759235 Bu canım 1 tatlı kaşığı dedi ama ilk çay kaşığıyla başlarım
Ben de bunu kullandım canım hatta 2 gün bile kullandım yineCanım ben bu markanin gaz ilacini kullanmıştım çok memnundum
ilk defa duydum ilginç bir uygulamaymis..hayırlısı canım çok ta Önemli değil olmazsa bende 3gün gider öğretmenodaasinda oturur gelirim napiyimBoş kadrosu olan bi ilkokulda gorevlendirme yaptilar 2.donem resen atama yapacagiz size dediler ama mudurum yapamazlar resen atama bos okul yokki nereye atasinlar gorevlendirme devam edersiniz dedi bi de dun istanbuldaki norm fazlalari icin bi yazi vardi artan terör olaylari sebebiyle karakollardaki polisler sahaya inecekmis norm fazlasi ogretmenler gecici olarak karakollarda gorevlendirilecekmis...insallah istanbulla sinirli kalir bu uygulama...mudure baski yapsin velilerin bos sinif cay ocagi laboratuar falan varsa bölsün sinifi
ben bezelye patates vermiştimCanlar bir gün önceden yaptığınız içinde patates olan bi yemeği ısıtıp verdiniz mi hiç?
Bende carlson aldim.canimEki Görüntüle 1759235 Bu canım 1 tatlı kaşığı dedi ama ilk çay kaşığıyla başlarım
Evet canim veriyorumCanlar bir gün önceden yaptığınız içinde patates olan bi yemeği ısıtıp verdiniz mi hiç?
Gunaydinlar canimGünaydın bayanlar iyi haftalar
bu guzel temennilere iki dilekde ben ekleyebilirmiyimmmmGünaydın bayanlar iyi haftalar
günaydın cicimGünaydın bayanlar iyi haftalar
he ya kafayı yedik demi uykudanbu guzel temennilere iki dilekde ben ekleyebilirmiyimmmm
bol bolll uykuluuuuu
boll boll saglikliiiii bir hafta olsunnnn
hemde neeeee yemekkkgünaydın cicim
he ya kafayı yedik demi uykudan
:))) tembellestik yorgunluk uykusuzluk bizi perisan etti bence gamzecim
Ay ne güzel olur valla ..hepimiz için bu stres hali zor geçiyor kuzum bizimkinin mont giyerken ortalığı ykdigini düşündüm de ardanin o halde ortalığı nasıl birbirine kattığıni hayal bile edemiyorum senin yaşadığın stresi ayyy patlıcam diyorum bende bazen kocaman a aa a aa diye bağırasim geliyorr.. bazen oturdugum yerden saçımı didiklemekten saclarimin dibi duştan çıkalı 3 saat olmasına rağmen yağlamaya başlıyor siyah noktalarla oynamaktan yüzümü perişan ediyorum:))) tembellestik yorgunluk uykusuzluk bizi perisan etti bence gamzecim
dun
mesala yorgunluktan cinnet gecirdim ben
esim 5 dkligina disari cikip gelicekti nolur dedim oglanida gotur o arw carsaflari dedim degistireyim neyse montunu giydirdim montta cift tarafli giyilenlerden
sennerden estiyse icini dedimgiysin bari
sen bunlar geldilerr montu cikaricamsen fermuarin ucuna bezi sıkış takil ne iniyone cikiyo
zatengiyinmeyi sevmiyorr delirdi oglum cikaramiykruz asla kaldi oyle dedim makasi al kes bari
esimde bozulmasin belki tamir olur diye korka korka kesiyomu iki cm kdr cikarmsys calisiyoz yok iki cm yeterligelmemis kafa skistimi coxuk morardi boguluyo artik yuzu cizildi gozune fermuarin elcigi sapi giriyomu hepten cocuk bunalima girince bnm gozumm dön cinnet gecirr montu yirttt parcalara ordan orayw vur agla sinir krizi gecirdim ufaklikta o halimden cokk korktuhmn esim delisin desin normal insan hareketi degilmis bu,kafayi siyirmisim manyakmisim daha ne hakaretler etti bnde saydim saydimm icimi bosalttim sokakta buldum sanki bu cocugu anayim ben dedimmm sacinin teline zarar gelse yikarimm dunyayi gerekirse siyiririmda
galiba uykusuzluk yorgunluk stresten birazda onlari sebeplenip cikarmis oldum hepsini birdenbirde ilestim tam derken dolaptan sogul bir meyva suyu ictimbogazjm sismis bademcikler iltihaplanmis minigede gecti gibi oda huysuz sumuklu uykusuzzz
artik tek temennim yazzbahar gelse ,ince giyinsek disari ciksak miss gibi deniz havasi alsakk gzl olmazmii
canım aklımda var bir şeyler inşallah yapmayı çok istiyorum:) buraya yazdığımdan beri rüyamda bile plan yapıyorum:)şükür kavuşturana cnaim napıosun nasilsin
Canım ya sen elislerindrn anlarsın kadınlara destek veriyorlar minicik bir dükkanda harikalar yapan yer var burda keçe ile başladı kadın kapı.süsü.şekerler tütűler offf neler neler
bırakma zaten c.anim olur.mu öyle şey cocuklar bir şekilde büyüyor emin ol ilerde.iyiki isim var diyeceksin
bizde hastayız canım aile boyu
geçmiş olsun canım bende yapamadım doğum günü ikisine bir yapıcam inşaallahNette biraz sorun var ama bakabildigim kadariyla albumlere cok guzel dogum gunleri yapmissiniz bizimki 27 ocakti ama hastayim yapamadim iyilesirsem haftaya bende dusunuyorum cok duygulandim teker teker doguma yolladigimiz arkadaslarimizin bebisleri buyudude 1 yaslarini kutluyorlar hepsinin saglikli uzun omurleri olsun insallah
oh senin hayalinde güzel:) benimki giyim el işi üstüne:)@Duha22 masallah canim, gerçekten anlayislari çok artti çok şükür geldik bu günlere :)
I imspecial konuşkan çocukları çok seviyorum 2 yasinda bicir bicir konuşuyorlar ya, tabi büyüdükçe gicik bir hal almaya basliyor o ayri :))
aysimason geçmiş olsun canim, mmaşallah senin kuzuda iyi konusuyormus şarki bile söylüyor ve :)
@Mrssuperfine yoğurt hic sevmiyor kizim, peynirde öyle.. Bende kahvaltida pankekine labne koyuyorum, kuymak yapiyorum bazense kasar pwynirl o şekilde yiyor.. Doktora en son gittiğimizde beri yeme telasesi aldi beni küçük filan deyince
Nego kucuk bir isletmem olsun kek kurabiye yapayim kahve bitki caylari ikram edeyim filan diye hayallerim var benimde :))
ayy çok kötü olmuş canım ya, izin almakla en iyisini yaparsınBakiciyi tatil baslayinca isten cikardim canim 2.dönem ucretsiz izin alip kendim bakmayi dusunuyorum çünkü tv bagimlisi bi bebek yapti oglumu yedirme dedigim ne varsa yedirdi cay ve kahveye alistirdi anlatsam roman olur valla cok cektim bu bakicidangelisimin genetikle de alakali oldugunu biliyorum ama benim oglum su an hic bir sey yapamiyor hic ses cikarmiyor tek yaptigi yuruyup tv sehpasinin onune geliyor tv kapanincaya kadar tv ye bakiyor bakicimizin sayesinde hic ilgilenmeyip sadece tv izlettirmesinden bu halde insallah duzeltmeye calisicam bu durumu allah kimsenin evladini yabanci birinin eline dusurmesin sen naptin en son halasi bakiyordu hala bakiyor mu?
ohh güle güle giyin canım iyi yapmışsın:)Günaydın beybiler bir hafta boyunca evde kalınca dün eşime artık kapris yapınca gezmeye çıkarttı bizi ahmet te dışarıyı görünce ufo görmüş masumköylu gibiydikendime journey indirim varmış biseyler aldirdim adam sonunda bana para harcadı hep kendim alıyordum ayaküstü soyuldu çok mutlu oldum valla kaban ihtiyacım var baktim ama sezonun iyice kapanmasinj bekleyeceğim hala çok pahalı herşey ..dün kıyafet denerken göbeğimin eti pufa benzedigini anladik eşimle çok dalgasını yaptık ama benim için kendimi toparlama silkinme gibi oldu diyet yapmıyorum ama artık abartmayacagim madem almaya meyilli vücudum bugün arkadssima oturmaya gidiyoruz onun oğlu da 1 hafta küçük ahmetten çok eğlenir inş oglusum ve denizimix ona yürümeyi ogretecegix tombul oğlan full oturuyor aksamada dişçiye uğrayacağım dişlerimde hafif sorun var yine neyse bebekler ben kaçar benden sonra iyi kaynatin sayfaları okumakla bitiremeyim
nasılsın canım?Selam kızlar
aynen canım çok fena bir hastalık buBence çoğumuz griple boğuşuyoruz canım. 1 aydır geçmeyen gribim var geçer gibi oluyo yine geliyo nasıl bişeyse
bende eşime dedim iş yerindeki doktorlara sorda hangi marka iyiyse alalım diye, nette bir sürü marka var tavsiye edilenSevgili anneler balik.yagi veriyor musunuz??
Benim kiz gelisimde %9 luk.cikti 8400 cikti kilosu. Bende baslamaya karar verdim.
Hala dis cikarmadi ve istahi da cok azaldi.
ben hastalıktan giremiyorum sizi bilmem:)Hoşgeldin canım nabersin oğlum naoiyor hala ankarada mısın ...özlettin kendini
@mhulyak canım bence herkes burda ama paylaşım azaldı paylasilacak bisey kalmadı diye düşünülüyor sanırımaynen kabanlar ekol journey gibi yerler de hala çok pahalı bir ay daha bekleyeyim diyorum dün çok beğendim ama 399 deyince gözlerim boyle oldu sezon bitmiş sanki bana altın satıyorlar hayat çok pahalı Allah yardim etsin insanimiza hihami Geçm us olsun
Safransari t_ugba@ oğlu na kullaniyrodu bende Ahme te baslamayi düşünüyorum o çok faydasini görmüş bi sorayim adini yazarim
markasını soracaktım yazmışsın:)Safransari canım Dr daha küçükken vermişti ama korkmuştum ağır gelirse diye bu kontrolde iştahsız deyince aynısını yazdı yine ben başlayacağım artık kilosu %25 lerde iştahsızlıgi çok yoruyor beni
I imspecial sağol canım
evet veriyorumCanlar bir gün önceden yaptığınız içinde patates olan bi yemeği ısıtıp verdiniz mi hiç?
sende ocean diyorsun kafam yine karışıyor:)Kızlarım selam tatil yoğunluğundan giremiyorum
balık yağını gamze yazmış Ocean bizde işe yaradı kilo bakımından memnun kaldım inşallah sizlerde de işe yarar,
yarın evimize dönüyoruz inşallah perte çıktım resmen Arhan bir saniye durmuyor herkes bu çocukla seneye baş edemezsin Allah kolaylık versin diyor tırstım 2,5yaşındaki yiğenimi hakediyor sıpa kucağımda bile oturmuyor haftaya koşar büyük ihtimalle
ayy canım çok kötü olmuş, geçen kış bende bunun uyku tulumu versiyonunu yaşamıştım fermuarı kesmiştik gece gece, dün aynen bende cinnet geçirdim saydırdık bizim odunla yine, anlayışsız kaba adamlar:))) tembellestik yorgunluk uykusuzluk bizi perisan etti bence gamzecim
dun
mesala yorgunluktan cinnet gecirdim ben
esim 5 dkligina disari cikip gelicekti nolur dedim oglanida gotur o arw carsaflari dedim degistireyim neyse montunu giydirdim montta cift tarafli giyilenlerden
sennerden estiyse icini dedimgiysin bari
sen bunlar geldilerr montu cikaricamsen fermuarin ucuna bezi sıkış takil ne iniyone cikiyo
zatengiyinmeyi sevmiyorr delirdi oglum cikaramiykruz asla kaldi oyle dedim makasi al kes bari
esimde bozulmasin belki tamir olur diye korka korka kesiyomu iki cm kdr cikarmsys calisiyoz yok iki cm yeterligelmemis kafa skistimi coxuk morardi boguluyo artik yuzu cizildi gozune fermuarin elcigi sapi giriyomu hepten cocuk bunalima girince bnm gozumm dön cinnet gecirr montu yirttt parcalara ordan orayw vur agla sinir krizi gecirdim ufaklikta o halimden cokk korktuhmn esim delisin desin normal insan hareketi degilmis bu,kafayi siyirmisim manyakmisim daha ne hakaretler etti bnde saydim saydimm icimi bosalttim sokakta buldum sanki bu cocugu anayim ben dedimmm sacinin teline zarar gelse yikarimm dunyayi gerekirse siyiririmda
galiba uykusuzluk yorgunluk stresten birazda onlari sebeplenip cikarmis oldum hepsini birdenbirde ilestim tam derken dolaptan sogul bir meyva suyu ictimbogazjm sismis bademcikler iltihaplanmis minigede gecti gibi oda huysuz sumuklu uykusuzzz
artik tek temennim yazzbahar gelse ,ince giyinsek disari ciksak miss gibi deniz havasi alsakk gzl olmazmii
ohhh iyi uykularheryer heryerde ortalik daginik
kahvalti masadaa
sadece yatagimit topladimmmm
ama simdi onu bozucammm
cunku oglann uyuduuu bende uyuycammmmmiyi gecelerrrrrrrr