- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar hayalperestsın geç yattı geç kalkar düşüncesi folıkasıt bebelerine söker miGünaudınlarr. Sanki gece geç uyuyan Çağlar paşa değilmiş gibi gayet enerjikk :) ama ben pertim yaa. Gözümü zor açıyorum. Birazdan kahvaltı yaptırıp doktora götürcem
Canim benim cok gecmis olsunBütük tırnaklarımı yedim, dudağım ve damağım yara dolu, çok fena nezleyim, burnum göğsüm boğazım acıyor..
Ama kızım uyumuyor hep kucak ve oyun istyor(
Ben uykusuzluğa gelemiyorum, millet nasıl doğurup başa çıkıyor anlamadım(( 9-5 mesai gibi olsa şu annelik.. Allah ayırmasın ama çökmüş durumdayım
allah rahmet eylesin canimMelegimin dun dogum gunuydu
Eki Görüntüle 1749801
Ama.bir kutlama yapmadik, cunku gecen hafta dedemi kaybettim icimden gelmedi
Haftaya memlekete gidiyoruz orada bir pasta keseriz
Geldikten sonra da burada arkadaslarla birsey yapacagiz insallah.
Kizim hala dis cikatmadi cok mu anormal
Allah hayirli uzun omurler versin prensese masallahMelegimin dun dogum gunuydu
Eki Görüntüle 1749801
basın sağolsun canım..bebegine nisa hanimada Rabbim güzel önür nasip etsin sağlıkla büyüsün ..bende 14 aya kadar normal diye biliyorum..bu arada sana benziyorMelegimin dun dogum gunuydu
Eki Görüntüle 1749801
Keşke canım annem var o da hasta hastanede kvler yardım etmez bakalım ne olacak..Canim benim cok gecmis olsun
Cevrenden yardim alabildigin kadar yardim al, yuzsuzluk yap gerekirse
Başınız sağolsun canım allah sizlere önür versin, yapılır vir şeyler bebekler çpk mutlu oluyor ama aceles yok.Melegimin dun dogum gunuydu
Eki Görüntüle 1749801
basın sağolsun canım..bebegine nisa hanimada Rabbim güzel önür nasip etsin sağlıkla büyüsün ..bende 14 aya kadar normal diye biliyorum..bu arada sana benziyor
Cok sagolun kizlarKeşke canım annem var o da hasta hastanede kvler yardım etmez bakalım ne olacak..
Başınız sağolsun canım allah sizlere önür versin, yapılır vir şeyler bebekler çpk mutlu oluyor ama aceles yok.
Dişe gelince 15. Aya kadar normal diyorlar. 15. Ayda belirti varsa çıkacsğına dair o bile normal miş.
Diş derdi çok zor bazen o kıvyandıkça elimle çıkartasım geliyor ama mümkün değil.
Bu da benim kizimin Nisa'min buyume evresi Eki Görüntüle 1749852
Melegimin dun dogum gunuydu
Eki Görüntüle 1749801
Oy yerim ben bu bal kaymak kızi maşaallah canım, sağliklı hayırlı uzun bir ömru olsunBu da benim kizimin Nisa'min buyume evresi Eki Görüntüle 1749852
ben bakamıyorum canım yetemiyorum fiziksel ve ruhsal olarak, yardim edenim yok ailem var ama sozde, kv nin elini eteğini kestim evimden o anlamda daha huzurluyum ama evimi temizleyemiyorum, yapmıyim diyorum ama küçuk hep yerde ne bulsa ağzına sokuyor, nasıl silmiycem süpürmüycem, saçlarım dökülüyor yutar diye tiksiniyorum, büyük habire kirletiyor dün bir kase kakaolu mısir gevreği döktü mutfak halimın birine, önceki gün dığerine bir tabak sebzeli bulgur pilavı döktü, bugün mecburen sildim ama nasıl sildim küçüğü sallamazsam sürekli uyumuyor, o uyuyacak ki ben iş yapabileyim, kardeş olsun diyen ben keşke ilkokula başlayınca olsaydı ya da ikiz olsaydı der oldumSelam kızlar tam gaz hazırlıklarla boğuşuyorum az bişi kaldı şükür
Pinking Tree geçmiş olsun canım ben de anlamıyorum millet nasıl bakıyor ne uyuz uyusuk bi tip olduğumu anne olunca anladım eskiden herşeye yeterim diyen ben şimdi annem gelse keşke bugün modundayim
nnightsaill geçmiş olsun kuzuya
Safransari başınız sağolsun canım tatlı kızının da nice güzel yaşları olsun inşallah fotolara da bayıldım
I imspecial koptum yaa hahaha
Canım ikiz dememin sebebi aynı anda aynı sıkıntilar oluyor aynı dönemde bitiyor:) böyle ben gibi olunca küçük uyumaz büyük laftan anlamaz vsNego ikiz mi.ikizzzz cokk zor iyi bilirim ablamin var ikizleri.kolay i var mi desene....Allah kolaylikversin hrpimize de is yapabilmeyi ozledim rahat rahatt...
hihami kolay gelsin canim biz de mrral ediyruz dogum gununuzu:)
Safransari masalllahh nisaya cok şeker kiz:)
Pinking Tree nasıl oldun canim serra nasil?
I imspecial kurabiyeler super gorunuyrdu.iki yaramazla birde bunlarla ugrasiyirsun imrendim valla masallah ben saldim iyice((
Anladim canim.ikiz de ayri zor demek istemistim.ay ben ikinci olursa ikiz korkum var.ailemde ben de var ya...ha ha cahillikten bunda ikiz mi diye defalarca sormystum merakliydim.bi taneyi hakettim de iki kaldi.nerden nereye atladim:)Canım ikiz dememin sebebi aynı anda aynı sıkıntilar oluyor aynı dönemde bitiyor:) böyle ben gibi olunca küçük uyumaz büyük laftan anlamaz vs
Yok canım anladım ben seni zor olmaz mı bir taneyle baş edemiyoruz:) ikiz olursada duham demek ki sen kaldırabileceksin öyle düşün:) hamileliğı çok özlüyorum bende:)Anladim canim.ikiz de ayri zor demek istemistim.ay ben ikinci olursa ikiz korkum var.ailemde ben de var ya...ha ha cahillikten bunda ikiz mi diye defalarca sormystum merakliydim.bi taneyi hakettim de iki kaldi.nerden nereye atladim:)
Nasıl ozliyorsnz ya hamilelik çok uzun geliyor olmasa ben 4lerimYok canım anladım ben seni zor olmaz mı bir taneyle baş edemiyoruz:) ikiz olursada duham demek ki sen kaldırabileceksin öyle düşün:) hamileliğı çok özlüyorum bende:)
Bende o kadar ozluyrum ki o harejetleri kontrole gun saymalarim....cumartesi dogum gunumuz ya bu gunler pek duygusalim hatirladikcaYok canım anladım ben seni zor olmaz mı bir taneyle baş edemiyoruz:) ikiz olursada duham demek ki sen kaldırabileceksin öyle düşün:) hamileliğı çok özlüyorum bende:)
Ha ha 3 tu 4 oldu....yok mu artiranNasıl ozliyorsnz ya hamilelik çok uzun geliyor olmasa ben 4lerim