2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
pipetle icmesi en buyuk hayalim ama bnm tombik yanak bilmiyor ve sadese isiriyor :)
bu arada biz hic icecek icmiyoruz suyu bile zar zor iciyor,kac kez denediysem iciremedim sen ne veriyorsun ?
Canim klasik pipet ogretme yontemiyle esim ogretti daha once denedik olmamıştı bu sefer tatilde hep benim sodamdan o yontemle icti aslinda ogretme amacli yapmadik o an icsin diye verdi esim eve geldigimizde ben tekrar ogretmeyi deniyim diye verdim pipeti baktim iciyor sipa
Kahvaltida pekmezli su iciyor canim ilik 1cay bardagi suya 1 cay kasigi pekmez bayılıyor
Armut suyu seviyor bide

Ay ne zormus ya vallahi hem eğlen eli hem yorucu kek ve salatalar kaldı yapilack salon toplandı ya herşey olur elbet:-) ama kuzularin resminin ciktisini unutmusum:KK43: bide ahmet memeyi bıraksa:KK66: neyse aman olduğu kadar olmadığı kader:KK48:
Sadece aileyse disardan kimse yoksa kasma canım, heyecanla bekliyoruz fotolari

P_20151205_142725.jpg

daha tam bitmedi herşey :-) ama bi kaç foto yukleyim
Daha giyinmedik :-)
P_20151205_142729.jpg

Ayy çocuk aylar sonra ayağımda uyudu çok şükür devamı gelir inşallah
bu iyi biseymi oluyor simdi :KK9: desene dogdugundan beri ayakta uyutuyorum :KK37:
kiskandik pipet aldik ama hata yaptim galiba inceden degilde gorseli gzl diye essek kdr kalin almisim cocuk onunla cekecegi varsada cekemez :KK34: ne saftirik bir kadinim ben yaa:KK34:

:KK70:
ahahaaa :))) bnmki supurgeyi parcaliyor supurgenin dili olsada konussa o korkardi oglumdan :KK56::KK56::p
Bende şok oldum:))
Normalde hiçbirşeyden korkmaz daha yeni emeklerken salonsa oturuyordum nırmalde salona gitsek taş üstünde taş bırakmaz süpürge kenarda duruyordu bu oturmuş gıkını çıkarmıyor:KK70: meğer süpürge orda diye korkuyor:KK70:

Aynı anası bende küçükken birinden korkuyordum onu gördüğüm yerde donuyordum:KK70:

Neler kaynattiniz boyle ya ama bende cook eglendim o kadar mutlu olduk ki çok guzl3 geçti kızlar heranina değdi kucukt3 olsa aile arasında kutlayin derim ahmet te çok mutlu oldu :KK66: ahmet ete ada bkmktn bi foto da doğru çıksa bayıldık:-))albüm yapacağım simdi herkes meyve yiyor ben oglusumu uyutuyorum:KK66:

X