2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim bende hergun muhakkak disari cikariyorum yarim saatte olsa.. Banyosu hava sartlarina gore degisiyor yazin gun asiro yaptirirdim, simdi 5 gunde bir filan yaptiriyorum, kizim sevmiyor banyoyu banada zor geliyor, yeterli buluyorum, hergun cok fazla bence.. Sabun filan hele hergun kullanma canim bazen sirf suyla yika

Yok canım on günde bir kullanıyorum onu da poposuna vs. D viti de alıp götürüyor şampuan sabun kullanmak. Ama artık bana da zor gelmeye başladı sanırım azaltacağım..

Unnado fiyatlarini bilmem de guvenebilirsiniz.
Ay ben daha hic kitap falan almadim yaa. Ilkinde ne cok ozenmistim. Kuzum benim abladan hep araya kaynadi bu sene.
Link resim falan atar mısınız? Ne aldınız ?
Unnadoda surekli kampanyalar degisiyot sanirim cunku aldiklarim kalkmis, insallah gelimce fotosunu cekerim

Unnadoyu güvenilir diye duymuştum ablamdan sadece biraz pahalı oluyomuş sanırımm.
Bizde artık 3-4 güne bi yıkıyoruz. Akşamları eşimle yıkıyoruz tek başıma bizimde çok zor banyo yaptırmak 2 kişi zor tutuyoruz :)
3 gündür uykusuz geceler geri geldi. Ondan öncrki 1 hafta rahattık gece 1 veya 2 kere uyanıyoduk. Çok uyumaktan abuk subuk rüyalar görüyodum ( birinde oğlumu kaçırdılar birindede kocam beni aldatıyodu boşanıyodyk falan). Diş çıkıcak heralde ağzının suyu akmaya başladı dünden beri. 2 gündürde gündüzleei burnu akıyo hep gecede tıkanıyo maalesef :KK43:
Bizimde disten 1aydan fazla zamandir gecelerimiz cok kotuydu zombi gibi uyaniyordum cok sukur aman masallah bir haftadir filan duzeldi bozulmaz insallah :KK43:

I imspecial canim yaaa hediyemiz geldi cok sevdik cookk :)) tesekkur ederim ya birsuru sey almissin coook sagol opuyorum hepinizi :) fotografini cekecegim insallah, simdi aradilar yine misafir geliyormus hrgun yogun geciyor, kargoya gidicektim :KK43: insallah misafirler gittikten sonra artik :KK43:
Güle güle kullansin minik prenses canım ne demek inş. Yakışır kızına öpüyorum

Herkese günaydın, hayırlı cumalar anneler ve güzel bebişleri:))

Benim kızım da yeğenlerim ile oynarken onlardan oyuncakları kapıp fişek hızıyla bana geliyor anii aniii diyerek:)) kuzenleri oyuncaklarını geri almasın diye bana sığınıyor kuzum:))

Her halleri ayrı güzel, dönüyor mu, aguluyor mu derken büyüdüler de konuşuyorlar:))

Ben hergün yıkamaya ve bir saat açıkhavaya dışarıya çıkarmaya özen gösterdim şu zamana kadar. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Haftda bir yıkıyorum diye okudum forumda, şaşırdım
bende yazin hergun yikiyordum
yaklasik bir aydir gunasiriya ikigunde bire döndük
acik havayi parki cok seviyorduk ama bizde 3 haftadir havalardan korktugum icin hergun avm ye goturuyorum artik asla onun yerini tutmaz ama yinede degisiklik iyi geliyor :KK66:
Hoşgeldin canım... İki yaşına kadar bebeğe mama devam sütü vs veriliyor. Yavrucuklar ne akıllı istediğini de annesini gösteriyormuş. Ver annesi sütünü. Ek gıdası ayrı, süt ihtiyacı ayrı. İki yaştan sonra kansızlık olmasın diye verilmiyor ama iki yşaına kadar kemil diş oluşumu için şart. Öyle düşün. Bebekleirn kalsiyuma çok daha fazla ihtiyacı var. Mama devam sütü bulamayanlar emziremeyenler bile keçi sütü, sulandırılmış ineksütü veriyorlar. Sütsüz bırakmaz yavrunu.

Vermelisin canım. Kalsiyum takviyesi gibi düşün:)

O ilk altı aydı yahu:) şimdi oranlar değişmiştir ama ben de tam bilmiyorum artık:)

Canım bu aylarda bir şey oluyor zaten, diş midir konsantre mi olmuyorlar neyse zaten ağızları bıçak gibi.. Sütü ayrıca ver sen.. O emme doğal beslenme güdüsü gibi düşün..
hahahaha :)) dr bize 6. ci aydan sonra dedi yahu
bakti kilosu ileriden gidiyor hatta 8. ci ayda bile 3 ogunu 2 ye dusurmustu anne sutu daha onemli diyordy suan tabi 2 aydur gornedigi icin aslaaa dinlemiyorum onu,eskisu gibi kilomuzda ileride degil zaten normal kivamdayiz
dr umuzda hamileydi zaten karni burnundadir onuda degistirme zamanimiz geldi kadina dislerimi cikiyo cook huzursuz sanki diyorum tahta cubukla agzina bakiyo yoooo diyo daha cikmaz kopekle azi cok gec diyor uc gun sonra ben bakiyorum tum agzi kabarmis ,hadi yogun desem anliycam ilgileneniyo dicem kimsede cok gitmiyo,ilk randevuya aliyorum 9 a bizden baska sirada kimse olmuyor :)))))) demekki cok tercih edilmiyor
Günaydın hanımlar hiç kolay gelmedi:KK43: burnu cesme gibi oğlumun hic böyle aktığını görmedim beş dk da bir akıyor dk başı desem daha doğru gelenler kardeşimle hanimiydi oturamadim dogru düzgün yanlarında, uyuttum uyandı sürekli, kardesimgil Allah kolaylık versin diyerek kaçtılar:) uzun süre bebek düşünmezler :KK70: ilk defa mutfagi toplamadan yattim, sabaha kadar sallama emzirme aglamayla geçti yine uykusuzuj, ultrasona eşim götürecek bensiz, hasta hasta nasil başedecek bilmem:KK43:

oyyyu sumuklu olmus oglusunnn kiyamam ben onaaa
gecmis olsun eflalim ins kisa surede atlatirsiniz
Canlar aksama Annem babam abim gelinimiz yegenim balim zumram geliyor:-)

Çok mutluyum bi o kadarda telaşlı yarında 4 gibi dogumgununu kutlayacagiz daha ben hiçbişey yapmadim sadece çok sade bi pasta siparisi verdim ona bile 3kg 80tl vercem:kk77:ya ne kadar pahalı herşey plastikciye ugruycam renkli çıktı almam gerek sanırım sadece resim çıktısı olacak afişe vakit kalmadı ayy eşimde biyandan popüler kültüre kendini kaptırdın aşkım bir sunn et 2 doğum günü nefret ederim diyo :63:ama dinleyen yok :KK76:ondan dolayı öyle uydurunca olsa iki aile beraber doğum günü kutlanacak en azından pasta yemiş oluruz:KK70: aksama yemek temizlik modundayim inş pazar gününe sağ çıkarım:KK22:öpüyorum yeni gelenler hosgeldiniz @gultenperi @yosun06 ...

@eflalim kuzum benim :KK61:

@gultengulperi benden çok fikir çıkmaz ama minione minione arkadaş falan çok hoş şeyler düşünüyor yinede paylaşırım pazar günü resim de eklerim :KK66:
canim benim resimmm isteriz bol boll
ailende hosgelsin insallahhh sindiden bol eglencelerr
yaa aslinda fikir bol ama icraata geciremiyorumki minik canavsrla nasil olucak isler bilmiyorum valla

Kizlar bikac gun once unnado diye bi siteden siparis verdim, nasil guvenilir mi bilen var mi? Kizima bebeklet icin okan yikanabilir boya aldim, bide pearson yayinlatinin dokun ogren kitabini daha oncede almistim severek bakiyor baska kitabini aldim insallah bunuda sever :) abc yayinlarininda dokun ogren kartlari var d&r da 33 tl cok pahali geldi, intrrnettede bulamadim :/
canim bende aldim o serinin iki kitabini ama e bebekten 25 liraya aldim ama en fazlw 5 dk bakiyor :KK43: ben daha cok bakiyorum sanki :)) o kucuk tuylere kumaslara dokunmak cokhosyma gidiyor
Unnadoyu güvenilir diye duymuştum ablamdan sadece biraz pahalı oluyomuş sanırımm.
Bizde artık 3-4 güne bi yıkıyoruz. Akşamları eşimle yıkıyoruz tek başıma bizimde çok zor banyo yaptırmak 2 kişi zor tutuyoruz :)
3 gündür uykusuz geceler geri geldi. Ondan öncrki 1 hafta rahattık gece 1 veya 2 kere uyanıyoduk. Çok uyumaktan abuk subuk rüyalar görüyodum ( birinde oğlumu kaçırdılar birindede kocam beni aldatıyodu boşanıyodyk falan). Diş çıkıcak heralde ağzının suyu akmaya başladı dünden beri. 2 gündürde gündüzleei burnu akıyo hep gecede tıkanıyo maalesef :KK43:
hayir olsun insallah :) uzak olsun birde
ayyy ne gzl uyku duzenin yavs yavs duzelmisti sanki degilmi tuhhh dislerden yine duzeniniz bozulmasin yaaa
Bu arada benimki yürümeye basladı yaşına girmeden
Hatta dün ilk kazasını geçirdi Allahtan evde box setim vardı LR 'ın. Yoksa dudak gitmişti yani. Yarıldı dudağı kanadı içten de dıştan da. Emiyor da. Yani spreyi sıkıp kanamayı hemen durdurmasam balon gibi olacaktı ve o halde ememezdi de
offff cok kotu olmusss gecmis olsunn
dort gozle yurumesini bekliyoruz bu hslde bile kazasiz gunumuz gecmiyor desene yururken isler coo daha zor anlasilan :KK43:
Kızlar hiçbişey yok dedim plastikciye gidince bi sürü şey oldu iyikidogdun çerçevesi bile aldim Ayyy kendim bile heyecan yaptim :-)
oooo yasasinn cok sevindimm merak ettimm ciculeri
bol bol foto isterizzzzzz

minione minione bozuldu maalesef 2 gecedir uyku düzenimiz çok sık ve ağlayarak uyAnıyo. Ama sıkıntısı olmadığı zaman uyucak demekki bunu düşünüp rahatlıyorum. Burnuda tıkanıyo yatınca. Bide 1 hafta falan 1 kere bazende 2 kere uyanıyodu dinlendim ben baya o yüzden iyiyim şimdilik.
Nazar ettin sen oğlunu..

Bundan böyle kendi kendime hep abdullah huysuz,sinirli, yaramaz, uyumayan, yemeyen bir bebek diyeceğim nezaman bi konuda iyi desem tepetaklak oluyoruz anne babanın nazarı çok var diyorlarya gerçektrn öyle ençok benim ve babasının nazarı değiyor kuzuma...

image.jpeg

Kızlar oğluma bundan almıştım geçenlerde ona gösterdim nasıl oynayacağını pek ilgisini çekmedi
Az önce baktım sinirleniyor oyuncağa vuruyor bi baktım şekilleri deliğe sokmaya çalışıyor beceremiyor diye kızıyor kuzum:))

Pinking Tree Pinking Tree ben de 3 gün 1 e düşürdüm kusma fazla kaka durumları hariç :)
@eflalim geçmiş olsun
C Cucu kargonuzu verebildim canım sonunda :)
Canim teşekkür ederim

Bizde bugun verdik yani esim verdi minione minione askinda dun veriliyordu ama hediyemizin birazini evde unutmustu ya dun aksamdan kapinin onune hazırladım arhan hasta olunca sabah kalkamadim veee esim yine unutup gitti:KK11: artik nasip dedim benim guzel yanaklim begenir inşallah

Herkese günaydın, hayırlı cumalar anneler ve güzel bebişleri:))

Benim kızım da yeğenlerim ile oynarken onlardan oyuncakları kapıp fişek hızıyla bana geliyor anii aniii diyerek:)) kuzenleri oyuncaklarını geri almasın diye bana sığınıyor kuzum:))

Her halleri ayrı güzel, dönüyor mu, aguluyor mu derken büyüdüler de konuşuyorlar:))

Ben hergün yıkamaya ve bir saat açıkhavaya dışarıya çıkarmaya özen gösterdim şu zamana kadar. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Haftda bir yıkıyorum diye okudum forumda, şaşırdım

Kizlar bikac gun once unnado diye bi siteden siparis verdim, nasil guvenilir mi bilen var mi? Kizima bebeklet icin okan yikanabilir boya aldim, bide pearson yayinlatinin dokun ogren kitabini daha oncede almistim severek bakiyor baska kitabini aldim insallah bunuda sever :) abc yayinlarininda dokun ogren kartlari var d&r da 33 tl cok pahali geldi, intrrnettede bulamadim :/
Guvenilir canim

bende yazin hergun yikiyordum
yaklasik bir aydir gunasiriya ikigunde bire döndük
acik havayi parki cok seviyorduk ama bizde 3 haftadir havalardan korktugum icin hergun avm ye goturuyorum artik asla onun yerini tutmaz ama yinede degisiklik iyi geliyor :KK66:

hahahaha :)) dr bize 6. ci aydan sonra dedi yahu
bakti kilosu ileriden gidiyor hatta 8. ci ayda bile 3 ogunu 2 ye dusurmustu anne sutu daha onemli diyordy suan tabi 2 aydur gornedigi icin aslaaa dinlemiyorum onu,eskisu gibi kilomuzda ileride degil zaten normal kivamdayiz
dr umuzda hamileydi zaten karni burnundadir onuda degistirme zamanimiz geldi kadina dislerimi cikiyo cook huzursuz sanki diyorum tahta cubukla agzina bakiyo yoooo diyo daha cikmaz kopekle azi cok gec diyor uc gun sonra ben bakiyorum tum agzi kabarmis ,hadi yogun desem anliycam ilgileneniyo dicem kimsede cok gitmiyo,ilk randevuya aliyorum 9 a bizden baska sirada kimse olmuyor :)))))) demekki cok tercih edilmiyor

canim bende aldim o serinin iki kitabini ama e bebekten 25 liraya aldim ama en fazlw 5 dk bakiyor :KK43: ben daha cok bakiyorum sanki :)) o kucuk tuylere kumaslara dokunmak cokhosyma gidiyor
Aynen kızımın kiraplark oyuncakları ileben oynuyorum o evi dağıtıyor:) bir de erkek çocuk doktorları sabki daha ilgili oluyor. Dişi bizd önceden söylüyor doktor biz de korkuyla beklemeye başlıyoruz sağolsun:))

I imspecial kolay gelsin canım..

Ya kimsecikler yok canım sıkılıyor eşimle konuşmuyprum sizin başınızı şişirecem ama sizde yoksunuz:))
Canım sen öp kocanı barış tak yüzüğü parmağına:))

Nazar ettin sen oğlunu..

Bundan böyle kendi kendime hep abdullah huysuz,sinirli, yaramaz, uyumayan, yemeyen bir bebek diyeceğim nezaman bi konuda iyi desem tepetaklak oluyoruz anne babanın nazarı çok var diyorlarya gerçektrn öyle ençok benim ve babasının nazarı değiyor kuzuma...
Ben de bir keresinde bir dini sohbete gittim kalabalık:) içeriden çıkamıyorum aklımdan da hep "ay güzsl kızıma fındık kurduma bal taneme nazar değdirecek aman süslü battaniye örtmeyeyim bandana takmayayım" diyorum en sonunda hoca bana dedi ki " kızına nazarı değen sensin annesi" ben şok:)) içimden de amann güzel kızım canım güzdl kızım diyordum:))

Pinking Tree Pinking Tree ben de 3 gün 1 e düşürdüm kusma fazla kaka durumları hariç :)
@eflalim geçmiş olsun
C Cucu kargonuzu verebildim canım sonunda :)
Ben de azaltıcam sanırım srtık zor gelmeye başladı:)

aysimason aysimason canım eşim kargolamayı unutmuş unutmadım çok yoğundum diyor ama atıyor:KK43:(
Çok özür dilerm herkes kabuştu hediyesine abdullahım kaldı:KK43: ama yarın kargolatıcam inş kusura bakma be olursun:KK43:

Aynen kızımın kiraplark oyuncakları ileben oynuyorum o evi dağıtıyor:) bir de erkek çocuk doktorları sabki daha ilgili oluyor. Dişi bizd önceden söylüyor doktor biz de korkuyla beklemeye başlıyoruz sağolsun:))

Canım sen öp kocanı barış tak yüzüğü parmağına:))

Ben de bir keresinde bir dini sohbete gittim kalabalık:) içeriden çıkamıyorum aklımdan da hep "ay güzsl kızıma fındık kurduma bal taneme nazar değdirecek aman süslü battaniye örtmeyeyim bandana takmayayım" diyorum en sonunda hoca bana dedi ki " kızına nazarı değen sensin annesi" ben şok:)) içimden de amann güzel kızım canım güzdl kızım diyordum:))

Ben de azaltıcam sanırım srtık zor gelmeye başladı:)

aysimason aysimason canım eşim kargolamayı unutmuş unutmadım çok yoğundum diyor ama atıyor:KK43:(
Çok özür dilerm herkes kabuştu hediyesine abdullahım kaldı:KK43: ama yarın kargolatıcam inş kusura bakma be olursun:KK43:
Sorun değil canım rahat ol:))

X