Kiyanam cokk ge c mis olsun eflalim.ne halde oldugunu tahmin ediyrum.Günaydın hanımlar hiç kolay gelmediburnu cesme gibi oğlumun hic böyle aktığını görmedim beş dk da bir akıyor dk başı desem daha doğru gelenler kardeşimle hanimiydi oturamadim dogru düzgün yanlarında, uyuttum uyandı sürekli, kardesimgil Allah kolaylık versin diyerek kaçtılar:) uzun süre bebek düşünmezler ilk defa mutfagi toplamadan yattim, sabaha kadar sallama emzirme aglamayla geçti yine uykusuzuj, ultrasona eşim götürecek bensiz, hasta hasta nasil başedecek bilmem
Oh maşallah kuzuya:) çok akıllı annesi.. Sen yavrun süt şişesini gösterdikçe ver:) istiyor demek ki.Ben de 2 günde 1 yıkıyorum her gün 1 saat dışarı çıkartıyorum. Zaten ikisini de çok seviyor eliyle elimi tutup ya banyoya götürüyor ya da dış kapıyayorumlarınız için herkese teşekkürler süte devam o halde
Günaydın eflalim çok geçmiş olsun. Babasıyla daha rahat duruyor bu bebişler belki kolay geçer erkek erkeğe tkaılırlar:) bir de eşin bebek konusunda tecrübeli kolayca atlatır geçer inş. Şimdiden çok geçmiş olsun güzel haberlerle dönün..Günaydın hanımlar hiç kolay gelmediburnu cesme gibi oğlumun hic böyle aktığını görmedim beş dk da bir akıyor dk başı desem daha doğru gelenler kardeşimle hanimiydi oturamadim dogru düzgün yanlarında, uyuttum uyandı sürekli, kardesimgil Allah kolaylık versin diyerek kaçtılar:) uzun süre bebek düşünmezler ilk defa mutfagi toplamadan yattim, sabaha kadar sallama emzirme aglamayla geçti yine uykusuzuj, ultrasona eşim götürecek bensiz, hasta hasta nasil başedecek bilmem
Canım küvetin içine ben kaydırmaz plastiklerden koydum yeğenimin vardı:) susam sokaklı:) ama sen havlu da atabilirsin böylece kaymas. Bebeği yıkadıktan sonra en son başına su döküp yıka. Kıpır kıpır oldukça işimiz zor. Bir de bölge bölge ev ev fark ediyor galiba. Bizim burası da dağ başı... Petek var önce onu açıp ısıtıp öyle yıkıyorum..Pinking Tree biz de yazın hergun mutlaka yikaniyorduk.havalar soguyana dek.simdi haftada bi yikiyrum ev de cokkk sicsk degil hastalanir vs diye korkuyorum. Hem o kadar zorlasti ki banyo yaptirmak.ajsam yikadim esim yoktu sirtim terledi...basina su döker dokmez kuvetten kendini atiyo kayiyo dusuyo zor tutuyorum.
Durum a gore de degisiyo banyo sıklığı. Kaka yapinca banyo direk.genelde haftada 1-2 ama
kuvete cijardigim camasirindan cittitlisini koyuyrum en son da aynen basina dokuyrum ama bi iki dokene kadar terliyrum.banyo da isitici acip oyle yikiyrum petek de surekli y aniyir zaten canim iyice zorlastilarOh maşallah kuzuya:) çok akıllı annesi.. Sen yavrun süt şişesini gösterdikçe ver:) istiyor demek ki.
Günaydın eflalim çok geçmiş olsun. Babasıyla daha rahat duruyor bu bebişler belki kolay geçer erkek erkeğe tkaılırlar:) bir de eşin bebek konusunda tecrübeli kolayca atlatır geçer inş. Şimdiden çok geçmiş olsun güzel haberlerle dönün..
Canım küvetin içine ben kaydırmaz plastiklerden koydum yeğenimin vardı:) susam sokaklı:) ama sen havlu da atabilirsin böylece kaymas. Bebeği yıkadıktan sonra en son başına su döküp yıka. Kıpır kıpır oldukça işimiz zor. Bir de bölge bölge ev ev fark ediyor galiba. Bizim burası da dağ başı... Petek var önce onu açıp ısıtıp öyle yıkıyorum..
Bende gecen hagtaya kadar hava durumuna gore gunde 1 veya 2 kez cikartiyordum ama bunhafta havalar iyice sogudu artikHerkese günaydın, hayırlı cumalar anneler ve güzel bebişleri:))
Benim kızım da yeğenlerim ile oynarken onlardan oyuncakları kapıp fişek hızıyla bana geliyor anii aniii diyerek:)) kuzenleri oyuncaklarını geri almasın diye bana sığınıyor kuzum:))
Her halleri ayrı güzel, dönüyor mu, aguluyor mu derken büyüdüler de konuşuyorlar:))
Ben hergün yıkamaya ve bir saat açıkhavaya dışarıya çıkarmaya özen gösterdim şu zamana kadar. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Haftda bir yıkıyorum diye okudum forumda, şaşırdım
kuvete cijardigim camasirindan cittitlisini koyuyrum en son da aynen basina dokuyrum ama bi iki dokene kadar terliyrum.banyo da isitici acip oyle yikiyrum petek de surekli y aniyir zaten canim iyice zorlastilar
Bende gecen hagtaya kadar hava durumuna gore gunde 1 veya 2 kez cikartiyordum ama bunhafta havalar iyice sogudu artik
Burada grzilecek avm lerde yok. Ne yapariz yaza kadar bilmiyorum
Saol canım aslında doğum gününe 20 gün var daha oglusumun ama kiziminda geceli 14 gün oldu aralik sonu çok soğuk olur salon ısınmaz simdi bile belli değil isinacagi ama klima ısıtıcı ekstra takviye yaparim en azından bayanlar salonda olsa yeter 9 bayan 5 erkek 3 çocuk olacak bakalım
Himm fazla kalabalik degilmis isinir canim iki gun onceden acarsan ayazi gider o gun de biraz yuksek acarsin isinir.Saol canım aslında doğum gününe 20 gün var daha oglusumun ama kiziminda geceli 14 gün oldu aralik sonu çok soğuk olur salon ısınmaz simdi bile belli değil isinacagi ama klima ısıtıcı ekstra takviye yaparim en azından bayanlar salonda olsa yeter 9 bayan 5 erkek 3 çocuk olacak bakalımresim atarim tabiside iste aile arası küçük kutlama aslında ailem geliyor diye heyecanliyim alınan hediyeler bile belli çünkü herkes daha önce verelim diye kutlama yapma calisiyorsun dediler ama ben rahat durmadım tayin olmadan son kutlamadir bu daha da sadece cekirdek aile kutlaması yaparım
Canim bende hergun muhakkak disari cikariyorum yarim saatte olsa.. Banyosu hava sartlarina gore degisiyor yazin gun asiro yaptirirdim, simdi 5 gunde bir filan yaptiriyorum, kizim sevmiyor banyoyu banada zor geliyor, yeterli buluyorum, hergun cok fazla bence.. Sabun filan hele hergun kullanma canim bazen sirf suyla yikaHerkese günaydın, hayırlı cumalar anneler ve güzel bebişleri:))
Benim kızım da yeğenlerim ile oynarken onlardan oyuncakları kapıp fişek hızıyla bana geliyor anii aniii diyerek:)) kuzenleri oyuncaklarını geri almasın diye bana sığınıyor kuzum:))
Her halleri ayrı güzel, dönüyor mu, aguluyor mu derken büyüdüler de konuşuyorlar:))
Ben hergün yıkamaya ve bir saat açıkhavaya dışarıya çıkarmaya özen gösterdim şu zamana kadar. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Haftda bir yıkıyorum diye okudum forumda, şaşırdım
Ay zaman ne cabuk gecti ya biran okuyunca bi tuhaf oldum.. İnsallah guzel gecer parti, zaten kizin daha farkinda ahmet henuz anlamaz dogum gunu vs onada hatira olur :) canim cok sagol hediye icin iki kuzuyuda opuyorum :)Saol canım aslında doğum gününe 20 gün var daha oglusumun ama kiziminda geceli 14 gün oldu aralik sonu çok soğuk olur salon ısınmaz simdi bile beheyecanama klima ısıtıcı ekstra takviye yaparim en azından bayanlar salonda olsa yeter 9 bayan 5 erkek 3 çocuk olacak bakalımresim atarim tabiside iste aile arası küçük kutlama aslında ailem geliyor diye heyecanliyim alınan hediyeler bile belli çünkü herkes daha önce verelim diye kutlama yapma calisiyorsun dediler ama ben rahat durmadım tayin olmadan son kutlamadir bu daha da sadece cekirdek aile kutlaması yaparım
Unnadoyu güvenilir diye duymuştum ablamdan sadece biraz pahalı oluyomuş sanırımm.Kizlar bikac gun once unnado diye bi siteden siparis verdim, nasil guvenilir mi bilen var mi? Kizima bebeklet icin okan yikanabilir boya aldim, bide pearson yayinlatinin dokun ogren kitabini daha oncede almistim severek bakiyor baska kitabini aldim insallah bunuda sever :) abc yayinlarininda dokun ogren kartlari var d&r da 33 tl cok pahali geldi, intrrnettede bulamadim :/