2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
:) cokta birsey kaybetmemissin canim ama kereviz buyyk bir kayip
en azindan yemegini yapamazsan bile ,kucuk boy bir tane alip rendelesen,yogurt sarimsak arzu edersen tabi,birz mayonez ,olmasada olur ve hem icine hem ustune suslemeye bol cevizzz butun olur yarim kirabilirsin :KK66: bence begenceksin
kucuk bir parcasini patatesle haslayip z yagi dokul ezsen caglarda belki yer :KK66:
En sevdiğim şeylerden biri tarifin. Allahtan dolapta var :kk77:

İyi akşamlar Anneler, ben her yaşadığınızı okuyup çok az yazabilen biriyim malesef :emir_bebek:benim oğlum da ocak doğumlu , artık 11 aylık olduk ve 4 ayından beri anne.sütü yok, aylardır ek.gıda yiyen bebeğim bi defa grip olduktan sonra çok zorlanır oldu yemek istemiyor ama devam sütü istiyor resmen biberon gösteriyor, vermemeye çalışıyorum sizce doğru mu yapıyorum . ek gıda yesin diye devam sütunu sadece sabah kalkınca ve gece yatmadan veriyorum .o_Oyorumlara ihtiyacım var
Süt almayan bi bebek için az değilmi ben hem anne sütğ hem mama hemde ek gıda veriyorum ek gıdayı nekadar verirsem vereyim yine mama istiyor benim oğlum..

İyi akşamlar Anneler, ben her yaşadığınızı okuyup çok az yazabilen biriyim malesef :emir_bebek:benim oğlum da ocak doğumlu , artık 11 aylık olduk ve 4 ayından beri anne.sütü yok, aylardır ek.gıda yiyen bebeğim bi defa grip olduktan sonra çok zorlanır oldu yemek istemiyor ama devam sütü istiyor resmen biberon gösteriyor, vermemeye çalışıyorum sizce doğru mu yapıyorum . ek gıda yesin diye devam sütunu sadece sabah kalkınca ve gece yatmadan veriyorum .o_Oyorumlara ihtiyacım var
dr umuz yuzde 80 anne sutu 20 ek gida demisti
bu durumda anne sutu veremedigine gore sabah ve aksam bence az geldi,tabi istahi aciksa sabah kahvaltisini gzl yapip oglen sebzesini aksama dogru meyvali yogurt vs birseyler yiyorsa o zmn yeterli gelebilir ama madem istahi azsa bu aralar ve sut icmek istiyorsa vermende sakinca oldugunu dusunmuyorum

Yani aralarda süt vermeli miyim , bu.aya kadar verdim ben de, yemeyince acaba süt içtiği için mi diye düşünüp azalttim
ben mesala gece en az 4/5 defa kalkiyor sutumun yettiginden bile emin degilim oyle olmasina ragmen sabh kahvalti veriyorum zar zor 4/5 kasik yiyor istemiyor,bikac saat geciyor yine meme veriyorum,sonra oglen ymk yiyor yine bikac saat sonra meme emiyor ve bu boyle gece uyuyana kdr devam ediyor

Doktora gittik bugün
ciğer temiz şükür boğazı kızarmış kuzumun
kusmuyordu kusmaya başladı 2defa fena kustu
bide 2 aydır resmen kilo almıyor ya
8700 kıyafetli :KK43: balık yağı başlayalım dedi çıkınca aldım eczaneden Ocean şurup inş işe yarar yine almazsa tiroid bakalım dedi
Bizimkide hic almamis kilo ama doktor kilosu iyi sorun yok dedi. 9 kilo caglar. Ama benim yegenim vsr oda bu aylarinda almadi kilo bence sıkinti yapms sagliginda bi sorun yoksa

ben mesala gece en az 4/5 defa kalkiyor sutumun yettiginden bile emin degilim oyle olmasina ragmen sabh kahvalti veriyorum zar zor 4/5 kasik yiyor istemiyor,bikac saat geciyor yine meme veriyorum,sonra oglen ymk yiyor yine bikac saat sonra meme emiyor ve bu boyle gece uyuyana kdr devam ediyor
Açıkçası yaşına gelince devam sütunu birakmak zorunda hissediyorum kendimi , nedense, sanki onu verdikçe başka şey yemeyecek gibi... Sanırım etrafımdaki insanların yorumları beni buna itti... Vermeyerek cocuğa eziyet ediyorum galiba :KK16:

bu durumda anne sutu veremedigine gore sabah ve aksam bence az geldi,tabi istahi aciksa sabah kahvaltisini gzl yapip oglen sebzesini aksama dogru meyvali yogurt vs birseyler yiyorsa o zmn yeterli gelebilir ama madem istahi azsa bu aralar ve sut icmek istiyorsa vermende sakinca oldugunu dusunmuyorum
Çok istahliydi bir anda gitti , zar zor bir kaç kaşık yediriyirum çorba sebze ve meyvelerden ama öğün gibi degil atistirma gibi

ben
Çok istahliydi bir anda gitti , zar zor bir kaç kaşık yediriyirum çorba sebze ve meyvelerden ama öğün gibi degil atistirma gibi
benimde oğlum aynen öyleydi ama son 1 aydır ağzını kilit yapıyıor açmıyor çünkü 4 köpk dişi 4 azı dişi çıkıyor
dişler hem gece uykumuzu hem iştahımızı alt üst etti sizinde kesin dişler geliyor

ben

benimde oğlum aynen öyleydi ama son 1 aydır ağzını kilit yapıyıor açmıyor çünkü 4 köpk dişi 4 azı dişi çıkıyor
dişler hem gece uykumuzu hem iştahımızı alt üst etti sizinde kesin dişler geliyor
Abdullahta ağzını klitliyor yaa zar zor yediriyorum bugünde süt içerken habire ısırdı gel meme diyorum koşa koşa geliyor ama emmek için değil ısırmak için çok hoşuna gitti pyun sanıyor sanki hem ısırıyor nirde ısırmayı bırakmadan gülüyor flimlerdeki kötü karakterler gibi:KK43:

Eki Görüntüle 1707060
Kizlar buyrun cay icelim
patatesli peynirli tuzlu kek yaptim.esim annesine ugratacakti gec kalma cay a dedim.gelemem dedi....hakkini kaybetti hep beraber himm buyrun:)))
Bu bize yetmez ama iki tepsi daha hazırla geliriz ; )
ya meme ısırma feena kalbim güm güm emziriyorm

Disko disko :),:) bak sen şu afacanlara :)

inş faydası olur canm

bide bizde alo alo var elini oyuncakları kumandayı telefon yapıyor kulağına götürüyor konuşuyor biz telefonla konuşurken ve kendi kendine oynarken yapıyor çok guluyorum
artık ne diyo bilmiyorum vavavaa vavavaa dıgıl dıgıl bana sövmüyordur inşallah :) :) :)
Bizinkide oyun hastası müzik caldimi başlıyor popoyu sallamaya elleride alkış yapıyo bildiğin dans ediyo çok tatlı oluyo bide babaanneyi öğrendi şimdi baagg diyo :)
Hay dilim kopasıca ben abdullah sinirli değil dedim 2 3 gündür sinir hastası oldu süt istiyor veriyorum dişlerini geçiriyor birdahada bırakmıyor bende kızdım vermiyorum şimdi peşimde çığlık çığlığa tepki vermeyin diyorsunuz ama ben çıldırıyorum ısırıyor 30 saniye bıyunca bırakmıyor şuan canım çok yanıyooor:mad:
Yiğit te sinirlenir oldu bu ara abisinin oyuncaklarini elinden almaya çalışıyo vermeyince tokatliyo çocuğu :)
Doktora gittik bugün
ciğer temiz şükür boğazı kızarmış kuzumun
kusmuyordu kusmaya başladı 2defa fena kustu
bide 2 aydır resmen kilo almıyor ya
8700 kıyafetli :KK43: balık yağı başlayalım dedi çıkınca aldım eczaneden Ocean şurup inş işe yarar yine almazsa tiroid bakalım dedi
Geçmiş olsun canım balık yağını bende kullandım eren e inş ise yarar hastalikta zayiflatiyo yada
Canim anne sütü almiyosa mama vermen gerekir ama mama icince bişey yemiyosa once yemeklerden yedir sonra üstüne mama ver yada bir iki saat sonra ver.

image.jpeg

Ay bu resime çok güldüm nekadar daabdullaha benziyor:-)

Herkese günaydın, hayırlı cumalar anneler ve güzel bebişleri:))

Benim kızım da yeğenlerim ile oynarken onlardan oyuncakları kapıp fişek hızıyla bana geliyor anii aniii diyerek:)) kuzenleri oyuncaklarını geri almasın diye bana sığınıyor kuzum:))

Her halleri ayrı güzel, dönüyor mu, aguluyor mu derken büyüdüler de konuşuyorlar:))

Ben hergün yıkamaya ve bir saat açıkhavaya dışarıya çıkarmaya özen gösterdim şu zamana kadar. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Haftda bir yıkıyorum diye okudum forumda, şaşırdım

Hoşgeldin canım... İki yaşına kadar bebeğe mama devam sütü vs veriliyor. Yavrucuklar ne akıllı istediğini de annesini gösteriyormuş. Ver annesi sütünü. Ek gıdası ayrı, süt ihtiyacı ayrı. İki yaştan sonra kansızlık olmasın diye verilmiyor ama iki yşaına kadar kemil diş oluşumu için şart. Öyle düşün. Bebekleirn kalsiyuma çok daha fazla ihtiyacı var. Mama devam sütü bulamayanlar emziremeyenler bile keçi sütü, sulandırılmış ineksütü veriyorlar. Sütsüz bırakmaz yavrunu.

Yani aralarda süt vermeli miyim , bu.aya kadar verdim ben de, yemeyince acaba süt içtiği için mi diye düşünüp azalttim
Vermelisin canım. Kalsiyum takviyesi gibi düşün:)

O ilk altı aydı yahu:) şimdi oranlar değişmiştir ama ben de tam bilmiyorum artık:)

Açıkçası yaşına gelince devam sütunu birakmak zorunda hissediyorum kendimi , nedense, sanki onu verdikçe başka şey yemeyecek gibi... Sanırım etrafımdaki insanların yorumları beni buna itti... Vermeyerek cocuğa eziyet ediyorum galiba :KK16:
Canım bu aylarda bir şey oluyor zaten, diş midir konsantre mi olmuyorlar neyse zaten ağızları bıçak gibi.. Sütü ayrıca ver sen.. O emme doğal beslenme güdüsü gibi düşün..

Doğumdan beri girmiyorum buraya hatta bakamıyorum bile goz ucuyla desem yeridir.
Herkes dogim ha oldu ha olacak derken şimdi kuzucuklarımız on birinci aylarındalar
Bundan sonra ben de aranızdayım. İki coxukla hayat bammmmbaşkaymış

Benim kızım sabah bir yumurta sarısı bir kaç zeytin biraz da ablasının tostundan yiyor_muş. Sonra benim bıraktığım süt. Sonra ben gidene kadar saat bir buçuğa kadar başka bir şey yemiyor Denemiyorlar da aslında pek.
Ve tüm gün sadece beni emerek geçirdiği oluyor. Boyu kilosu iyi ama yesin istoyorum artık. Altı aylık bebek kadar anca yiyor benimkisi çoğu zaman.
Sizin menu gibi elinizde bir programınız var mı güzel anneler ?

Herkese günaydın, hayırlı cumalar anneler ve güzel bebişleri:))

Benim kızım da yeğenlerim ile oynarken onlardan oyuncakları kapıp fişek hızıyla bana geliyor anii aniii diyerek:)) kuzenleri oyuncaklarını geri almasın diye bana sığınıyor kuzum:))

Her halleri ayrı güzel, dönüyor mu, aguluyor mu derken büyüdüler de konuşuyorlar:))

Ben hergün yıkamaya ve bir saat açıkhavaya dışarıya çıkarmaya özen gösterdim şu zamana kadar. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Haftda bir yıkıyorum diye okudum forumda, şaşırdım
Ben de 2 günde 1 yıkıyorum her gün 1 saat dışarı çıkartıyorum. Zaten ikisini de çok seviyor eliyle elimi tutup ya banyoya götürüyor ya da dış kapıya :KK49:yorumlarınız için herkese teşekkürler süte devam o halde :KK54:

Günaydın hanımlar hiç kolay gelmedi:KK43: burnu cesme gibi oğlumun hic böyle aktığını görmedim beş dk da bir akıyor dk başı desem daha doğru gelenler kardeşimle hanimiydi oturamadim dogru düzgün yanlarında, uyuttum uyandı sürekli, kardesimgil Allah kolaylık versin diyerek kaçtılar:) uzun süre bebek düşünmezler :KK70: ilk defa mutfagi toplamadan yattim, sabaha kadar sallama emzirme aglamayla geçti yine uykusuzuj, ultrasona eşim götürecek bensiz, hasta hasta nasil başedecek bilmem:KK43:

X