2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Doktora gittik bugün
ciğer temiz şükür boğazı kızarmış kuzumun
kusmuyordu kusmaya başladı 2defa fena kustu
bide 2 aydır resmen kilo almıyor ya
8700 kıyafetli balık yağı başlayalım dedi çıkınca aldım eczaneden Ocean şurup inş işe yarar yine almazsa tiroid bakalım dedi

Çok geçmiş olsun canım(
İnş kilo alır balık yağı iyi gelir inş.

ipekte sevdi canim.. ay kuzum bide acmayi tarif etmissin Bizım canavarlar çoktan isiklari kapatip evi diskoya cevirdiler

@eflalim kolay gelsin
C Cucu Canım ya kilo alma konusu muallak valla ben ipekte cözemedım ya inş siz balık yağıyla çözersiniz ama çok korkulqcak bi kiloda değil hafif altnda ama toparlar hareket genetık etkılı

Kiz iyi seyler ogret bari cocuga.babaya vur isir ha ha dusman mi edecen....masallah abdullah a

Biz babayı uğurlayamıyoruz arkasından ağlıyor koparıyor yaygarayı:))

ya meme ısırma feena kalbim güm güm emziriyorm
Çok geçmiş olsun canım(
İnş kilo alır balık yağı iyi gelir inş.

Disko disko :),:) bak sen şu afacanlara :)

inş faydası olur canm

bide bizde alo alo var elini oyuncakları kumandayı telefon yapıyor kulağına götürüyor konuşuyor biz telefonla konuşurken ve kendi kendine oynarken yapıyor çok guluyorum
artık ne diyo bilmiyorum vavavaa vavavaa dıgıl dıgıl bana sövmüyordur inşallah :) :) :)

Gecmis olsun.saglik olsun da cnm e bi de cok harejetliler...balik yagi iyi gelir ins:)

Sonunu okuyunca sesli guldum abdullah da kahkaha atiyo sanki anliyo kuzum benimm

Ayyy duhaaa bittim ben bende bi acıkmışımki sorma kız nolur biraz yolaa..
Canimm keske yakinimda olsan himm doyuyurdum seni....tadi hic guzel degil hic hic,canin cejmesin
Benim karnim tok yemegimi yedim acikmayi bekliyrum bunu yemek icin ( firindan cikinca bi 4-5 dilim goturuverdim caktirma)
Ne oburum yaaa

Canimm keske yakinimda olsan himm doyuyurdum seni....tadi hic guzel degil hic hic,canin cejmesin
Benim karnim tok yemegimi yedim acikmayi bekliyrum bunu yemek icin ( firindan cikinca bi 4-5 dilim goturuverdim caktirma)
Ne oburum yaaa
He he kesin tadı güzel değildir

Valla senin gibi hamarat bi komşum olmasını isterdim komşuda pişer bizede düşer afiyet olsun:))

Hahaha iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum bizim canavarda pillerini bitirdi bile pil dayanmaz bunlara

İyi akşamlar Anneler, ben her yaşadığınızı okuyup çok az yazabilen biriyim malesef benim oğlum da ocak doğumlu , artık 11 aylık olduk ve 4 ayından beri anne.sütü yok, aylardır ek.gıda yiyen bebeğim bi defa grip olduktan sonra çok zorlanır oldu yemek istemiyor ama devam sütü istiyor resmen biberon gösteriyor, vermemeye çalışıyorum sizce doğru mu yapıyorum . ek gıda yesin diye devam sütunu sadece sabah kalkınca ve gece yatmadan veriyorum .yorumlara ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…