yaaa utandım ama :) sağol kuzumhahahaaha :))))
keske kargodan arhanla vicir vicir gozlerinin ici gulen anneside ciksaydu ne iyi olurduu :))
yavru albüm yapıyoruz ya hani kimler foto ekleyebilir diyo yani o gizliliği açsak herkes aynı albüme eklese direk sayfaya eklemeyelimaysimason kuzuccum ne kadar sevındım hedıyenı alınca ahmetten cook sevındım o daha gormedı ıpekte elınden bırakmadı arabada saol canım cok dusuncelısın benım ayacıklarımı bile düşünmüşsn çok samimi ve içten hediıtelrrın Ahmet te bayılacak eminim apaçinin arkasından koşacak eminim adını apaçi koyduk
@praline canım yurtiçi kargoda bilgilerin tammıs cep numarana gerek kalmadı herseyı verdıler ıkidk prensesine layıktır ıns hediyelerımz ıpekle sectık ahmette bi iz bıraktı alınca görürsün
Kızlar C Cucu bi fikir verdi hediyeler için bi albüm acalım herkes görsün foto yükleyelım dedı ne dersınız dırek sayfaya mı yukleyelım dıger katılmayan arkafaslarda görmüş olsun ıstersenız konu açalım ne dıyorsunux
Bu mantıklıymıs ben bılmıyordum baskasımın yıleleyebıldıgı tamam canım sen acarmmısın albümüyavru albüm yapıyoruz ya hani kimler foto ekleyebilir diyo yani o gizliliği açsak herkes aynı albüme eklese direk sayfaya eklemeyelim
Canım aslında katılamayanlar ıcın1 ınan üzüldüm bende esımden gızlı katıldım malum kızabilır gerçekten kusura bakmayınEvet kizlar hediyelrinizi merak ediyrum tam yazacaktim... ayy imrendim siz boyle icten yazinca keske katilabilseydim
Teşekkür ederim canım:))))
Acelesi yok canım rahat olBenimki de arabada gezdiriyormuş, kargoya versin diye elli milyon kez tembihlememe rağmen..:)
aysimason canım ben de yarın kargoya veriyorum ertesi günü elinde olur inş:)
Size layık değil ama:))aysimason kuzuccum ne kadar sevındım hedıyenı alınca ahmetten cook sevındım o daha gormedı ıpekte elınden bırakmadı arabada saol canım cok dusuncelısın benım ayacıklarımı bile düşünmüşsn çok samimi ve içten hediıtelrrın Ahmet te bayılacak eminim apaçinin arkasından koşacak eminim adını apaçi koyduk
@praline canım yurtiçi kargoda bilgilerin tammıs cep numarana gerek kalmadı herseyı verdıler ıkidk prensesine layıktır ıns hediyelerımz ıpekle sectık ahmette bi iz bıraktı alınca görürsün
Kızlar C Cucu bi fikir verdi hediyeler için bi albüm acalım herkes görsün foto yükleyelım dedı ne dersınız dırek sayfaya mı yukleyelım dıger katılmayan arkafaslarda görmüş olsun ıstersenız konu açalım ne dıyorsunux
Bencede direk sayfaya eklemeyelim..yavru albüm yapıyoruz ya hani kimler foto ekleyebilir diyo yani o gizliliği açsak herkes aynı albüme eklese direk sayfaya eklemeyelim
Bende gizli katıldım duysa birşey demez ama ksfasını kurcalar buraya yazdığımı bilmiyor...Canım aslında katılamayanlar ıcın1 ınan üzüldüm bende esımden gızlı katıldım malum kızabilır gerçekten kusura bakmayın
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin kuzunaSelam hanımlar minigim yine hasta yine uykusuzum, aksama misafir var, yarin oğlumun okula gidicem kurabiye yapıcaz cocuklarla, birde bobrek ultrasonu var küçüğun okula gidecegim saatle aynı, erkene ayarlamaya çalışicaz, okulu iptal edemem, uykusuzluktan unutmuşum, merak etmeyin beni:)
Eşim güya bugün bizi gezdirecekti sonrada yemek yiyecektik yine bizi ekti uyuz oldum ona eşimin mükemmeliyeti ili hün üst üste sürmüyor odunluğunu mutlaka bi kıyısına ekleyecek oduuuuun
Bide hadi gel yüzüğünü almaya gidelim diyor istemiyoruum diye kovdum onu iyimi ettim acaba zaten odun benimki bari yüzüğü alaydım şu sinirime hakim olamıyorum hiçbizaman
Öpsem barışsam yüzüğü alır tekrar ama uyuz oldum ona bizi çok ihmal ediyor adlında ona yüzük değil seni istiyoruz demek istedim ama oda gitti yüzükteKötü etmişsin tabisi de. Hadi gemekten güzel havadan oldun yüzüğünü niye kaptırıyorsun? :)
Akşam öper barışır yarın da yüzük almaya çıkardınız belki.
açayım canımBu mantıklıymıs ben bılmıyordum baskasımın yıleleyebıldıgı tamam canım sen acarmmısın albümü
geçmiş olsun ve kolay gelsin beybisiSelam hanımlar minigim yine hasta yine uykusuzum, aksama misafir var, yarin oğlumun okula gidicem kurabiye yapıcaz cocuklarla, birde bobrek ultrasonu var küçüğun okula gidecegim saatle aynı, erkene ayarlamaya çalışicaz, okulu iptal edemem, uykusuzluktan unutmuşum, merak etmeyin beni:)
yuzukten olmayaydın iyiydi:)Eşim güya bugün bizi gezdirecekti sonrada yemek yiyecektik yine bizi ekti uyuz oldum ona eşimin mükemmeliyeti ili hün üst üste sürmüyor odunluğunu mutlaka bi kıyısına ekleyecek oduuuuun
Bide hadi gel yüzüğünü almaya gidelim diyor istemiyoruum diye kovdum onu iyimi ettim acaba zaten odun benimki bari yüzüğü alaydım şu sinirime hakim olamıyorum hiçbizaman
yaa evet çok tatlı oluyorlar maşallah AbdullahaKizlaer oğlum Artık beni anlıyor sabahları babayı döv diyorum suratına tokatları yapıştırıyor ısır diyorum ısırıyor:))
Az öncede kumandayı aldı eline ver anneye dedim bana uzattı:))
Onu yiyesim geldi..
Biz babayı uğurlayamıyoruz arkasından ağlıyor koparıyor yaygarayı:))açayım canım
geçmiş olsun ve kolay gelsin beybisi
yuzukten olmayaydın iyiydi:)
yaa evet çok tatlı oluyorlar maşallah Abdullaha
bende emziğini babana ver diyorum götürüyor veriyor sıpa
bide bugün sabah eşimi uğurlarken bay bay yapmaya başladı kendi kendine herdun söylerdim bay bay diye bugün hiç aklıma gelmedi uykuluydum alışmış demek
Ben de bugün telefonumu vereyim hadi bana dedim aldı getirdi :) İyice tatlı oldular ya maşallah kuzularımizaKizlaer oğlum Artık beni anlıyor sabahları babayı döv diyorum suratına tokatları yapıştırıyor ısır diyorum ısırıyor:))
Az öncede kumandayı aldı eline ver anneye dedim bana uzattı:))
Onu yiyesim geldi..
Aynen yaa iyice tatlı oldular bi okadarda yaramaz:))Ben de bugün telefonumu vereyim hadi bana dedim aldı getirdi :) İyice tatlı oldular ya maşallah kuzularımiza
sabret cnm aksam ustu dayan uyuma sonra gece uyursunYa kızlar oğlum bir hafta hastaydı diye uyku düzenimiz altüst olmuştu şimdi oğlumunkini düzene soltum ama brn yatsmıyorum geceleri..
Sabaha kadar ayaktayım abdullahta yatıyor sabah o kalkyor busefer ben gözümü açamıyorum akşam üstü kendimi tutamıyorum uyuyorum ondan oluyor hep ne yapmalıyım sizce.,
Bu gece tutacağım kendimi uyumayacağım..sabret cnm aksam ustu dayan uyuma sonra gece uyursun
zaten ikindiden sonra uyumak iyi degil derler hastalik yaparmis