2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yavru albüm yapıyoruz ya hani kimler foto ekleyebilir diyo yani o gizliliği açsak herkes aynı albüme eklese direk sayfaya eklemeyelim

Selam hanımlar minigim yine hasta yine uykusuzum, aksama misafir var, yarin oğlumun okula gidicem kurabiye yapıcaz cocuklarla, birde bobrek ultrasonu var küçüğun okula gidecegim saatle aynı, erkene ayarlamaya çalışicaz, okulu iptal edemem, uykusuzluktan unutmuşum, merak etmeyin beni:)

Merhabalr anneler, giriyorum hizlica okuyup yazamadan cikiyorum.. aysimason hihami dogum gunlerinz kutlu olsun.. Hihami canim hediyeniz hazir ama gonderemedim insallah bugun yada yarin.. Allaha emanet olun kizlar :)
Teşekkür ederim canım:))))
Benimki de arabada gezdiriyormuş, kargoya versin diye elli milyon kez tembihlememe rağmen..:)

aysimason canım ben de yarın kargoya veriyorum ertesi günü elinde olur inş:)
Acelesi yok canım rahat ol
Şimdiden teşekkür ederim:))
Size layık değil ama:))

Çok hastaydık evebekten güzel birşey sl ayı düşünüyordum gidemedik bizim oyuncakçıdan aldım inş sever ahmet allıma kıyafette geldi belki olmaz diye oyuncak aldım ipek kyzusu oyuncağını beğenfimi??

Canım oyuncağın arkasındaki yeşil halkayı çıkarıyoruz öyle hareket ediyor..
yavru albüm yapıyoruz ya hani kimler foto ekleyebilir diyo yani o gizliliği açsak herkes aynı albüme eklese direk sayfaya eklemeyelim
Bencede direk sayfaya eklemeyelim..
Srn ayarla canım biz ekletiz:))
Canım aslında katılamayanlar ıcın1 ınan üzüldüm bende esımden gızlı katıldım malum kızabilır gerçekten kusura bakmayın
Bende gizli katıldım duysa birşey demez ama ksfasını kurcalar buraya yazdığımı bilmiyor...
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin kuzuna

Eşim güya bugün bizi gezdirecekti sonrada yemek yiyecektik yine bizi ekti uyuz oldum ona eşimin mükemmeliyeti ili hün üst üste sürmüyor odunluğunu mutlaka bi kıyısına ekleyecek oduuuuun

Bide hadi gel yüzüğünü almaya gidelim diyor istemiyoruum diye kovdum onu iyimi ettim acaba zaten odun benimki bari yüzüğü alaydım şu sinirime hakim olamıyorum hiçbizaman

Kötü etmişsin tabisi de. Hadi gemekten güzel havadan oldun yüzüğünü niye kaptırıyorsun? :)
Akşam öper barışır yarın da yüzük almaya çıkardınız belki.

Ya kızlar oğlum bir hafta hastaydı diye uyku düzenimiz altüst olmuştu şimdi oğlumunkini düzene soltum ama brn yatsmıyorum geceleri..

Sabaha kadar ayaktayım abdullahta yatıyor sabah o kalkyor busefer ben gözümü açamıyorum akşam üstü kendimi tutamıyorum uyuyorum ondan oluyor hep ne yapmalıyım sizce.,

Kötü etmişsin tabisi de. Hadi gemekten güzel havadan oldun yüzüğünü niye kaptırıyorsun? :)
Akşam öper barışır yarın da yüzük almaya çıkardınız belki.
Öpsem barışsam yüzüğü alır tekrar ama uyuz oldum ona bizi çok ihmal ediyor adlında ona yüzük değil seni istiyoruz demek istedim ama oda gitti yüzükte

Kizlaer oğlum Artık beni anlıyor sabahları babayı döv diyorum suratına tokatları yapıştırıyor ısır diyorum ısırıyor:))
Az öncede kumandayı aldı eline ver anneye dedim bana uzattı:))

Onu yiyesim geldi..

Bu mantıklıymıs ben bılmıyordum baskasımın yıleleyebıldıgı tamam canım sen acarmmısın albümü
açayım canım
geçmiş olsun ve kolay gelsin beybisi
yuzukten olmayaydın iyiydi:)
yaa evet çok tatlı oluyorlar maşallah Abdullaha

bende emziğini babana ver diyorum götürüyor veriyor sıpa
bide bugün sabah eşimi uğurlarken bay bay yapmaya başladı kendi kendine herdun söylerdim bay bay diye bugün hiç aklıma gelmedi uykuluydum alışmış demek

Biz babayı uğurlayamıyoruz arkasından ağlıyor koparıyor yaygarayı:))

Hay dilim kopasıca ben abdullah sinirli değil dedim 2 3 gündür sinir hastası oldu süt istiyor veriyorum dişlerini geçiriyor birdahada bırakmıyor bende kızdım vermiyorum şimdi peşimde çığlık çığlığa tepki vermeyin diyorsunuz ama ben çıldırıyorum ısırıyor 30 saniye bıyunca bırakmıyor şuan canım çok yanıyooor

Ben de bugün telefonumu vereyim hadi bana dedim aldı getirdi :) İyice tatlı oldular ya maşallah kuzularımiza

sabret cnm aksam ustu dayan uyuma sonra gece uyursun
zaten ikindiden sonra uyumak iyi degil derler hastalik yaparmis

sabret cnm aksam ustu dayan uyuma sonra gece uyursun
zaten ikindiden sonra uyumak iyi degil derler hastalik yaparmis
Bu gece tutacağım kendimi uyumayacağım..
İkindiden sonra değil yatsıdan sonra uyuyorum 5 dakika yatıyorum bütün gece utumuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…