2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evet canım meslekler öyle benum acımdan onemli değil es durumu öle bi yere gider çalışırım o zor çalışıp eve gelemezse diye korkuyorum sanırım seçenekler acısından bi çesme çok iyi oda gelmez bi balıkesir bide gelibolu ıyı gelmez ama yinede üst tercihler olacak sanırım:KK66: arkasından malatya erzincan erzurum hayrlısı bakalım:KK66: cağlara komşu olmak ıyıymıs bol bol tahta cekıc kırarlar etrafı yada tamir ederler
Burası hakkındada bilgi vereyim kışın pek hayat olmaz burda ya evde oturursun yada ev gezmesi. Gidilcek yer ypk değil var ama pek az olur. Ama yazında kalabalık ve güzel olur hele haftasonları istanbuldan falan tatile geçen çok oluyo. Sağlık konusu baya kötü burda. Doktorlar sürekli izne ayrılıyomuş. İmkanı olanlar keşana çanakkaleye veya edirneye gidiyolar. Ben küçük yerleri sevdiğim için iyi geliyo bana ama inşallah tayininiz olursa ankaradan sonra sana nasış gelir bilmem :) askerlerin durumu çalışma şartları nedir ne değildir hiç bilmem :KK66:

Evet canım meslekler öyle benum acımdan onemli değil es durumu öle bi yere gider çalışırım o zor çalışıp eve gelemezse diye korkuyorum sanırım seçenekler acısından bi çesme çok iyi oda gelmez bi balıkesir bide gelibolu ıyı gelmez ama yinede üst tercihler olacak sanırım:KK66: arkasından malatya erzincan erzurum hayrlısı bakalım:KK66: cağlara komşu olmak ıyıymıs bol bol tahta cekıc kırarlar etrafı yada tamir ederler
Canım ben doğuya gideceksiniz sandım bundan sonra
Bizde mayısta tayinciyiz. Tayin mi isteriz, 1 sene daha kalmak için dilekçe mi yazarız daha karar vermedik. Ben yeniden hazırlayacağım için sınava burda kalmak daha mantıklı olur bize aslinda

Canım ben doğuya gideceksiniz sandım bundan sonra
Bizde mayısta tayinciyiz. Tayin mi isteriz, 1 sene daha kalmak için dilekçe mi yazarız daha karar vermedik. Ben yeniden hazırlayacağım için sınava burda kalmak daha mantıklı olur bize aslinda
Canım buzun doğu değilde 2.bölge 3.böle mantığı var boz sond o 2.bölgeye gıdıyormusuz eğer 2.bölge ıstemeyıp 3.bolge yanı en doğu ısteesekte oluyo ama esım ıstememe taraftarı ankarayı ve ızmırı uzatma ımkanı yokmuş bızdede yoksa esım dılekce verecektı bende aksam öğrendim bu meseleleri hic anlamıyorum oda zaten anlatmıypr mayısta bellı olacak ataamalr ve temmuz gıbı tasınırız sanırım daha baya var ohh:-) bende olsam yerınız güzel bır yıl uzatırdım:KK66:
nnightsaill nnightsaill canım çok saol bilgi icin ankaradan bıktık küçük bıyer olsunda baaklım artık çok teşekkürler tekrardan

Canım buzun doğu değilde 2.bölge 3.böle mantığı var boz sond o 2.bölgeye gıdıyormusuz eğer 2.bölge ıstemeyıp 3.bolge yanı en doğu ısteesekte oluyo ama esım ıstememe taraftarı ankarayı ve ızmırı uzatma ımkanı yokmuş bızdede yoksa esım dılekce verecektı bende aksam öğrendim bu meseleleri hic anlamıyorum oda zaten anlatmıypr mayısta bellı olacak ataamalr ve temmuz gıbı tasınırız sanırım daha baya var ohh:-) bende olsam yerınız güzel bır yıl uzatırdım:KK66:
nnightsaill nnightsaill canım çok saol bilgi icin ankaradan bıktık küçük bıyer olsunda baaklım artık çok teşekkürler tekrardan
Hakkinizda hayirlisi olsun canimmm

Kizlar dogum gunu resinlerinizi heycanla bekliyorum
Biz ailemizden uzakta dogu gorevinde oldugumuz icin ben dogum gunu yapmayacagim. Sadece gidip resim cektiririm hatira kalsin diye.
Bence en güzeli yıl yıl çektirmek:) bizim anne babamız bayramlarda fotocuya gider çektirirmiş her yıl fotolarıyla öyle komik bi albümümüz var:)

Harika fikir canim
Dedigin gibi atilmaya kiyilmiyor evde kalabaliklar artiyir
Sağolasın canım valla gönül en güzeli olsun istiyor ama bu da böyle olsun napalım :))

minione minione canımmmm
Hem kızımı hem beni düşünmüşsün, hediyelermizi aldık, kesene bereket zevkine sağlık:)
Serra ciciii cicii diyr elinde dolaşıyor hediyesiyle, süslü kızım çok sevdi hediyesni:) annem "bu kadar süs seven kız ileride çok sade olacak" diyor ama bi seren serengil bi aysel gürel de olabilir:)))
Serra cicisi elinde, ben de doğumgününü beklicem kullanmak için:) çok teşekkür ederim..

Bence en güzeli yıl yıl çektirmek:) bizim anne babamız bayramlarda fotocuya gider çektirirmiş her yıl fotolarıyla öyle komik bi albümümüz var:)

Sağolasın canım valla gönül en güzeli olsun istiyor ama bu da böyle olsun napalım :))
Benim babamda resim cektirir bayram trbrigi olarak yollarmis akrabalara :)

Evet canim bu durunlar karisik biraz
Biz zaten 1 sene uzattik uzatmayi kaliyoruz suan.
1 sene daha uzatirlar mi muamma
Hakkimizda hayirlisi bakalim

Merhabalr anneler, giriyorum hizlica okuyup yazamadan cikiyorum.. aysimason aysimason hihami hihami dogum gunlerinz kutlu olsun.. Hihami canim hediyeniz hazir ama gonderemedim insallah bugun yada yarin.. Allaha emanet olun kizlar :)

İst günlerinin tadını çıkar canım:) sen de allaha emanet ol kızınla:)

@eflalim Duha22 Duha22 praline praline sağolun canlar azcık geç oldu ama. Praline daha ben de kargolayamadim hediyeyi müsait olunca yollarsın sıkıştırma kendini. C Cucu canım yarınn kargolayacagim inşallah. Pinking Tree Pinking Tree canım vaktin varsa kendin süsle gec dedigin gibi fazlalik olmasin evdeki eşyaları napsam diye düşünüp duruyorum bu sefer doğum günü suslerini alırken sonradan da kullanacağım şeyler olmasına dikkat ettim ya da kendimi öyle kandırıyorum :)) I imspecial canım zayıfladım yemek hakkım diye diye yine siscem diye korkuyorum

@eflalim Duha22 Duha22 praline praline sağolun canlar azcık geç oldu ama. Praline daha ben de kargolayamadim hediyeyi müsait olunca yollarsın sıkıştırma kendini. C Cucu canım yarınn kargolayacagim inşallah. Pinking Tree Pinking Tree canım vaktin varsa kendin süsle gec dedigin gibi fazlalik olmasin evdeki eşyaları napsam diye düşünüp duruyorum bu sefer doğum günü suslerini alırken sonradan da kullanacağım şeyler olmasına dikkat ettim ya da kendimi öyle kandırıyorum :)) I imspecial canım zayıfladım yemek hakkım diye diye yine siscem diye korkuyorum
tamam canım teşekkür ederiz.

minione minione canım bizim hediyemizde hazır ama yarın kargolayacagım benim kocam biraz 7aylıkta :) dükkandan kargoya verecekti ama hediyemizin bir kısmını evde unutmuş :)

minione minione canım bizim hediyemizde hazır ama yarın kargolayacagım benim kocam biraz 7aylıkta :) dükkandan kargoya verecekti ama hediyemizin bir kısmını evde unutmuş :)

Benimki de arabada gezdiriyormuş, kargoya versin diye elli milyon kez tembihlememe rağmen..:)

aysimason aysimason canım ben de yarın kargoya veriyorum ertesi günü elinde olur inş:)

Tam benim senaryolar:))) Güle güle kullan canım, iyi günlerde..

Ben avakao çok vermedö açıkçası ablam düzenli verir. Muz hurma avakado karışımı süper oluyor.
Ya da ekşi tat olarak avakado limon ve bir sebze mesela.. Öyle yapıyor daha bir sürü tarifi var gerçi..
Kereviz veriyorum yemiyor, ben çok severm yemeğini salatasını.. Ciğer denemedik bu haftasonu deneyeyim inş 9. Ay itibar ile veriliyor diye biliyoeum kimi doktorlar daha erken de diyor..
Balık haftada bir iki veriyordum ama kızıma ileri derece alerji yapıyormuş meğerse bıraktım :KK43:(

minione minione canımmmm
Hem kızımı hem beni düşünmüşsün, hediyelermizi aldık, kesene bereket zevkine sağlık:)
Serra ciciii cicii diyr elinde dolaşıyor hediyesiyle, süslü kızım çok sevdi hediyesni:) annem "bu kadar süs seven kız ileride çok sade olacak" diyor ama bi seren serengil bi aysel gürel de olabilir:)))
Serra cicisi elinde, ben de doğumgününü beklicem kullanmak için:) çok teşekkür ederim..

guzel gunlerde kullanin canimmm :KK66:
hahahahaa ,bence 7 sinde neyde 70 de de oyle olur derler eminn ol hic degismeyecek,ana kiz kokos ruhlu kalcaksinjz :KK45::KK48:

hahahaaha :))))
keske kargodan arhanla vicir vicir gozlerinin ici gulen anneside ciksaydu ne iyi olurduu :))

aysimason aysimason kuzuccum ne kadar sevındım hedıyenı alınca ahmetten cook sevındım o daha gormedı ıpekte elınden bırakmadı arabada saol canım cok dusuncelısın benım ayacıklarımı bile düşünmüşsn:KK19: çok samimi ve içten hediıtelrrın Ahmet te bayılacak eminim apaçinin arkasından koşacak eminim:KK45: adını apaçi koyduk:KK48:

praline praline canım yurtiçi kargoda bilgilerin tammıs cep numarana gerek kalmadı herseyı verdıler ıki :KK59:dk prensesine layıktır ıns hediyelerımz ıpekle sectık ahmette bi iz bıraktı alınca görürsün:oops:

Kızlar C Cucu bi fikir verdi hediyeler için bi albüm acalım herkes görsün foto yükleyelım dedı ne dersınız dırek sayfaya mı yukleyelım dıger katılmayan arkafaslarda görmüş olsun ıstersenız konu açalım ne dıyorsunux:KK51:

X