minione canım tartıda ve dr da sıkıntı var kesinlikle
senin yerinde olsam sağlık ocağına gidip tarttırırım
bebeği arabayla gezdirme olayı gaz için
büyük oğlumu uyusun diye çok gezdirdik biz
tatlım ama çk şükür bebekte şuan gaz yokki,sol memeyı emdıkten sonra gazını çıkarıyorum sağa geçiyorum sağı emınce yıne cıkarıyorum zart zurt osuruyo ağızdan gaklıyo zaten,hadı araba meselesini anladım müzik ne oluyor allah aşkına
içime sinmedi,
sabah zaten babamla sağlık ocağına kılosuna baktırayım diye gittik,dr a herşeyı anlattım hem hemşire hem dr dinlediler ikiside delirdi,bikere dedi daha körpecik çouk 13 günlük kıloda kaybeder su kaybeder o doğdugunda zaten dedi eli yüzü şiş olur su olur şişlik olur gaz olur her bebek dedi 300-600 gr arası verir bu çok normal,hayret bişey deyıp durdu istediği tahlıllere çok kızdı gittiğim dr u derhal değiştirmemi bebeğimn çok sağlıklı oldunu,o kdr iyi bakıosun ki elınede çok yakışıyo dediler,daha çok erken anca 1 ay sonra belli olur dedi kılosu sen canını sıkma lohusasın allah korusun psikolojın bozulur başka hastalıklar çıkar sen kendını düşün dedi,
bebelac mamasını söledim
ona daha çok delırdıler dr lar dedı prim alıo o markadan
en şerefsiz bebek maması o dediler
s ile başlayan bir mama ismi söylediler unuttum içirme mama sakın madem sütün gzl gelıo illede vereceksen o markayı al dediler ama dediğim gibi unuttum ismini,
3340 dediği bebeğim bugun bezi temiz bi şekılde tam 3500 kg geldi
Nego artık asla kafama takmıycam ,1 ay sonra dediler kılosu ortaya çıkar,sanırım benm hatam bebeği 5 saat gece uykusundan uyandırmadığım için kılo çok alamadı yawrum onada herkes dedı aynıu hataya düşüyor bizlerde dedi anne olduk,o kdr dedı uykusuz yorgun kaldınkı hem sen uyudun hemde bebeğimi uykudan uyandıryım dıye kıyamadın dediler,kendini suçlama çoğu anne bunu yapa hiçbirşey için geç değil bebeğin çk sağlıklı,2 saat ara ile emzir geceleride uyandırıp verdiğinde bak dedi görceksin çk şükür nasıl kılo alcak