çatlak gidericiside bence güzeldir,valla benm 16 yaşımdan beri çatlamaya başladım kollarım belımın yanları baldırlarım bacaklarım kolllarım belim göğsüm,hep derdim birgün hamıle kalırsam eğer türkıye harıtasına dönerim sanıyordum,eczacıya sordum lıeracmı mustelamı dıye,kesınlıkle mustela deyınce ıkılı avantaj paketı vardı aldım taa 9.haftadan başladım sürmeye sanırım ondan sebep 0 çatlak yok yani,çok şükür krem işe yaradı,heycanla toparlayıcısını beklıyorum o ıyı gelcekmı acaba
ası herif,
cnm çok saol tavsiyelerin için ama benm anlamadığım şey ben her istediğinde emzirdim bu çocuğu saatlerce emdi mesala 15 dk yazmışsın ya sol memeyı 55 dk emdı ılk 15 dk sürekli çekti sonra ara ara dınlene dınlene son 10 dk da 2 dk dınlenıo 30 sn emmiştir kendı ısteğıyle memeyı bıraktı hep,sağlı sollu emdi,2saat emdı dıelım ardından altını açtım gazını çıkardım sonra 10 dk da ağzında oyaladı uyudu,2 saat gunduz uykusunu uyudu uyandı yıne aynı tempo mamaya o yuzden hıç gerek kalmadı,anlamadığım diğer şey bakışları değişti tipi değişti koca adam gibi oldu akıllandı daha cok elıma avucuma gelıyır,tulumu mesala 56 cm anca zar zor demın gıydırdım sıfır kadıfe bır tulumdu,çok şaşırdım ya boyu uzadı 52 cm dı 53-54 oldu,yada dıorumkı bu cocuk gece 5 saat uyudu,sabah 7 de uyandı,cok emmeden en fazla 20 dk sol meme 15 dk sag meme emdi emmedi hastaneye goturdum,doğrdu duzgun emmeden dr a gittik belkıde ondanda zayıf çıktı,dr umuzuda bu arada hıc sevmedım ruh hastası herif,kan tahlıllerı temız çıktı sarılığı geçen salı 9 du bugun 7 ye düşmüş,kaka ve çiş tahlılı istedı bekle bekle yok işemıyo en ıyısı eve gelelım dedık evd eışedı eşim aldı çişi kakakı hastaneye götürdü ordanda sonuçları aldı dr a gösterdı sen gerızekalı adam dekı arabayla bol bol gezdirin muzık dinletin,paronax verin ara sıra,paronax ateş düşürücü ne alaka anlamadım,eşimde boş boş bakmış peki demiş,bu çocugu arabayla gezdirsek kılomu alıcak,ay ben bişi anlamadım bu işten,şimdi allah nasip ederse cumaya kdr çk ıı beslıcem geceleri 2 saatte uyandırıp emzircem,cuma sağlık ocağına götürüp b,rde orda tattırırcam inşAllah
çok geçmiş olsun pınarcım
yok cnm zaten mamayıda çok sevmıyor ama çok korktum bugun cok uzuldum bugun 60 ml hazırladım verdim ,gunde 1 defa dıyorum versem mi? bugun mesala 2 saat emdı,1 saat uyudu uyandırdım hep emzirdim,sağılmış sütüm vardı onuda verdim,bende çok mama y
esin istemıyorum,bakalım inş kılo alır oğlum ya