- 22 Haziran 2014
- 2.749
- 9.191
Kizlar bnm bebegim 3640 gr dogdu 5. Gun kontrolde dr deduki 200-500 gr bebekler kaybeder dedi bir tartildik 3400 gr geldi gayet iyi dedi,bugun 13 gunluk olduk oylesine dr a gittim dedim hem goz capagins baksin hem gobek bagina hende dedim tartar,gobegine bakti 2 mm kalmis zaten deyip eliyle kopariverdi,goz capagida cok normal goz cukurlarina masaj yap dedi,damlayi acilmayacak kdr capak olursa damlat dedi ilik mendille sil dedi tartti bebek yine 3400 cikti,bu arada ben hep anne sutu veriyorum yaklasik 45 dk sol 45 dk sag meneyi emiyo,gunduz 3 saatte bir 2,5 saat uyuyo bol bol emziroyorum,gece 12 de uyuyo 4/5 saat uyuyo bnde uyandirniyordum ondan dolayimi hic kilo almadi bnde anlamadim dr cok sasirdi 3750 olmasi gerekirden hic almamasi tehlikeli dedi bisiuru tahlil istedi bebegimin eli cok acidi ck sukur sarilikta artmamis kotu bisey cikmadi artik gece 2 saatte bir emziririm,mamada veririm yeterki kilo alsin,anlamadigim sey gunde 10 bez harciyorum bebegim 10 defa isiyo 5 defa kaka yspio bu bebek doymasa bu kdr seyi nasil yapsin,bizim gibi bir durum yasayan oldumu?