Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün Hanne bebeği. Başka isim de koydunuz mu?
Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın, büyük bir şey atlatmışsın canım. Ailen eşin nasıl korkmuşlardır kim bilir. Bebeğini sağ salim almışsın ya kucağına, her şeyi unutmuşsundur bile. Yavrunla sağlıklı mutlu bir ömür dilerim, Allah analı babalı büyütsün.
Canım tebrikler, kızını kucağına almışsın. Darısı başımıza. Ablacığı da bir an önce iyileşir inşallah.
Güle güle kullan, inşallah memnun kalırsın.
Ben medela swing aldım, çalıştırıp baktım öyle sesli gibi gelmedi ama diğer markaları bilmiyorum. İnternetteki yorumlarında da sesli olduğunu yazana rastlamadım. Acaba medelanın diğer modeli olmasın?
Fiyatı biraz yüksek diğerlerine göre, ben 325'e aldım ama içinden 50 tl değerinde medela calma biberonu da çıktı, ki onu ayrıca alacaktım zaten. Bana çok çok yüksek gelmedi o yüZden.
Avent çok tercih edilen bir marka, bence memnun kalırsın.
Pompa gerekli mi diye düşünenler için yazayım. Ben açıkçası süt gelmemesi gibi bir ihtimali hiç düşünmedim, gelmeyebilir ama gelmesi için elimden geleni yaparım.
Süt üretiminin sürekliliği için de göğüslerin boşaltılması gerekiyor, bebek emmese bile pompa bu durumda kurtarıcı olacak. Doğum izni bitiminde hemen işe başlamayı düşünüyorum o yüzden de pompayı aldım, işyerinde kullanacağım.