• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

canım ben kullanıyorum clexane 0,4 ml = hibor 3500 IU= oksapar 0.4 ml bütün bu sıraladığım ilaçlar birbirinin altarnatifleridir ben ilk tüp denemem de de şimdi de kullanıyorum ama kan pıtılaşması olduğu için değil doktor her ihtimali garantiye almak için veriyor ben hibor + coraspirin alıyorum. fakat bunların hepsi birbiri ile eş ilaçlardır ve altarnatifleridir.
Anladım cnm doğru söylüyosun DRlar ihtimalleri gözönünde bulunduruyorlar.Ben estrofem, cleane 0,4, Corasprin, Progestan, Tetradox(bitti), Prednol(bitti) kullanıyorum

Arkadaşlar clexane 4mg iğne kullananlar varmı? sanırım kan sulandırma amacıyla kullanıyoruzda acaba yeterli oluyormu diye sorucaktım
canım bende kullanıyorum ama oksapar 0,4.. birde coraspin..ayrıca tedaviye başlarken hamileliği öğrenene kadar tebokan kullanmıştım.

Ben 27 sinde pozitif sonuc aldim beta katlamasi iyi gitti 11 mayista kese gormeye gidicem ins.[/QUOTE
bende 27 sinde pozitif sonuç almıştım transferimin 12.günüydü :)
benim randevum 8inde
hadi bakalım hayırlı haberler inşallah. 12.gün kan değerin kaçtı?

Kizlar bugün 10. Günüm ve idrar negatif :( 14 tl lik testlerden moralim cok bozuk günü gelmeden test yaptigima pisman oldum

canlar nasilsiniz ?ne var ne yok ?
bugun dr kontrolüne gittim sag yumoslar eşit buyuo ,soldaki yumoslardan öncekinde 1 tanesi cok buyumustu diğerleri kucuktu o buyuk olan duruo digerleride arkasından gelmeye calisio tabi saga gore sol daha gerideden gelio,2 gundaha iğne olucam perşembe netleşecek benim durum hayirlisi olsun diorum
gecen tedavimde de uzun surmustu ,gec cevap veriom iğnelere
normalde bu günlerde opu olmasi lazimken kaydi günler
endometrium 11.6 olmuş
dr hersey yolunda biraz uzun oldu dio
hakkimizda cümleten hayirlisi olsujn inşallah
benden booooollllleeeee haberler........

EsEs50, Az önce Düzenle K.İ.B. Favorilere Ekle

canlar nasilsiniz ?ne var ne yok ?
bugun dr kontrolüne gittim sag yumoslar eşit buyuo ,soldaki yumoslardan öncekinde 1 tanesi cok buyumustu diğerleri kucuktu o buyuk olan duruo digerleride arkasından gelmeye calisio tabi saga gore sol daha gerideden gelio,2 gundaha iğne olucam perşembe netleşecek benim durum hayirlisi olsun diorum
gecen tedavimde de uzun surmustu ,gec cevap veriom iğnelere
normalde bu günlerde opu olmasi lazimken kaydi günler
endometrium 11.6 olmuş
dr hersey yolunda biraz uzun oldu dio
hakkimizda cümleten hayirlisi olsujn inşallah
benden booooollllleeeee haberler........

EsEs50, Az önce Düzenle K.İ.B. Favorilere Ekle

Allah ım sağlık sıhhat versin , her şey yolunda gider de bebişinize kavuşursunuz inşallah..
Ben de bugün son iğnemi oldum, perşembe sabah toplanacak yumurtalarım..Şiştim iyice.:KK46:

Allah ım sağlık sıhhat versin , her şey yolunda gider de bebişinize kavuşursunuz inşallah..
Ben de bugün son iğnemi oldum, perşembe sabah toplanacak yumurtalarım..Şiştim iyice.:KK46:
amin canim bol kaliteli yumoslarin olsiun insallah

Kizlar bugün 10. Günüm ve idrar negatif :KK43: 14 tl lik testlerden moralim cok bozuk günü gelmeden test yaptigima pisman oldum
idrara güvenme canim kan testi ver 10 gun olmuş cikar az da olsa

Arkadaşlar transfer sonrasında hiç baş Dönmesi yaşayan var mı ? Daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi acaba bu bir belirtimi yoksa ilaçların yan etkisimi hiç bilmiyorum ama ben tedirgin olmaya başladım

Arkadaşlar transfer sonrasında hiç baş Dönmesi yaşayan var mı ? Daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi acaba bu bir belirtimi yoksa ilaçların yan etkisimi hiç bilmiyorum ama ben tedirgin olmaya başladım
tansiyonuna fln bak canim belirti konusunda tam emin deilim

Kızlar sabah kan pıhtısı düştü diye yazmıştım akşama kadar pek bişey yoktu kahverengi leke olmaya başladı akşam bi yandan inş yerleşiyodur diyorum bi yandan korkuyorum allahım şu 3 gün geçse de öğrensem :(

Benim sonuc negatif...bugun 11.gunum kan sonucum 0.38 oyle cok umutluydumki giderken sok oldum aglamaktan gozlerim sisti....Allah bekleyenlerin hayirli sonuclar almasini nasip etsin...

Back