• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Aynen ya bizim toplumun insanlarından gıcık almaya başladım çok gereksizler çoğu

Kız bigün bende burun tıkanıklığından tuzlu su çektim beymim yandı sanki. Üstüne 2 gün de baş ağrısı eklendi. Allah sabır versin hepimize. Ben izne çıktım canım. İş hayatı finiş oldu
sen kullanmaya başladın demek hayrlı olsun.neden böyle karar verdin?

uzun zamandr 5.ayımdan beri diyeyim burun tıkanıklığı yaşıyorum.ama gündüz değil gece yatmaya yakın çıldryrm nerdeyse düz tuzlu su çektim çok tuzlu yapmışım ölüyorm sandım :KK70: neyse bi de şu uykusuzluk çekmeye başlasın mı diolar uykuszluktan yana problemim yok ama iki gecedir eşim horluyorum diye uyandırıyor beni iyi misn diyor iyi misn korkuyla :)çok ses çıkartyrm sanırım.yarın inşallah doktora gidiyorum.31+6da olucaz çalışabilir raporu almaya.başka alıcak olan var mı?

Ben de uykusuzluk söyle gece çok uyanıyorum wc için haliyle uyku bölünüyor bazende eşim ise giderken uykum kaçıyor 2 saat dalamiyorum sonra bi uyuyorum öğlen kalkiyorum. Kendini iyi hissediyorsan çalış
Ben bu halimden calisabildigimi hayal bile edemiyorum agirlastim hele yemek yiyin şu içinde bildiğin balon gibi yurumemi engelliyor

Ben de uykusuzluk söyle gece çok uyanıyorum wc için haliyle uyku bölünüyor bazende eşim ise giderken uykum kaçıyor 2 saat dalamiyorum sonra bi uyuyorum öğlen kalkiyorum. Kendini iyi hissediyorsan çalış
Ben bu halimden calisabildigimi hayal bile edemiyorum agirlastim hele yemek yiyin şu içinde bildiğin balon gibi yurumemi engelliyor
gece uyandğmda oldu yatmadan önce çok su içnce oluyor.zorlanıyorum ister istemez ama ben çalışmayı düşünyrm inşallh bakalım doktor ne diyor

sen kullanmaya başladın demek hayrlı olsun.neden böyle karar verdin?
Canım benim kanamam oldu. Dr artık çalışamazsın dedi. Bide zaten çalışacak gücüm kalmadı uykusuzluk yorgunluk ağrılar mahvetti elhamdulillah tabi. Bebişi yormak istemiyorum. Onun da benim de sağlığımız için bıraktım

Geçmiş olsun canım hayırlı olsun İkizlerde bu haftalar çok normal nasılsın bebis lerin nasıl.
Tesekkur ederim cnm,bebişler kuvozdeler cnm.ama saglık durumları iyi şükür
ayy maşallh hayrlı olsun canım.nasılsınız ?su gelmesi nasıl his anlatr msn?
cok saol cnm,suyun gelmesi çok farklı .anlarsın hemen.zayen akışı durduramadıpın için farkediyorsun.bacagından aşağıya aktı,hemen anladım

Tesekkur ederim cnm,bebişler kuvozdeler cnm.ama saglık durumları iyi şükür

cok saol cnm,suyun gelmesi çok farklı .anlarsın hemen.zayen akışı durduramadıpın için farkediyorsun.bacagından aşağıya aktı,hemen anladım

Canim şükürler olsun kısa zamanda kucağına alırsın annesi hiç üzülme Rabbim o günü gördü demekki hayırlı olarak.Güzel günler var artık yavrularinla önünde

Kızlar ben doğum yaptım, cuma gunu suyum geldi.acil epidural sezeryan oldum.33+1 de.
Ayyyyhadi maşallah sizlere canım. Dilerim en kısa zamanda bebişlerin sağ salim evlerine de kavuşur :) bikaç arkadaş daha doğum yapmış ne güzel ya hepinize maşallah :)

arkadaşlar doktora gttm.doktor hiçbir syee bakmadan verdi raporu.şaşırdım bakması gerekmez mi?iki hafta sonra gel dedi.sekreterine sordum 5hfta sonra tam olarak hangi tarihe geliyor dedim.çünkü ne az ne fazla çalşmak istemyrm.doktordan öğreneyim ki dedim sanırm muhasebecmizin bu konuda bilgisi yok bilgi sahibi arkdşlar varsa yardmcı olurlarsa sevnirm.

arkadaşlar doktora gttm.doktor hiçbir syee bakmadan verdi raporu.şaşırdım bakması gerekmez mi?iki hafta sonra gel dedi.sekreterine sordum 5hfta sonra tam olarak hangi tarihe geliyor dedim.çünkü ne az ne fazla çalşmak istemyrm.doktordan öğreneyim ki dedim sanırm muhasebecmizin bu konuda bilgisi yok bilgi sahibi arkdşlar varsa yardmcı olurlarsa sevnirm.

37+0 da tam ayriliyorsun canim bi gün öncesinden al raporunu o zamana kadar dayanamazsan arada gidip calisamaz raporu alabilirsin

KIzlar ben doğum yaptım, cuma gunu suyum geldi.acil epidural sezeryan oldum.33+1 de.
Ayyy cnm Allahim tez zamanda kucagina versin bebislerini I
Kızlar ben doğum yaptım, cuma gunu suyum geldi.acil epidural sezeryan oldum.33+1 de.
Ayy cnm Allahim tez zamanda kucagina versin senin ikizler normalde benim tek bile durmak istemiyo 32 haftayiz rahim kanalina yerlesmis asada baski tualete bile zor gidiyorum hep baski icinde senin bebisler kac kg dogdular acilman varmiydi

Kizlar bebisi asada olupta baski yapan varmi bana ocagin 1 gun verdiler ama benim kizin o gune dayanacigini hic sanmiyorum 2 gune bir acildeyiz kasilmam var kasiklarimdan yuruyemiyorum ama nst cikmiyo anlayamadik gecen haftada rahim agzina 28 mm dedi sizce hemen acilirmi

Kizlar hamileligimin ilk ayindan hatta bebislerimizin ilk transfer edildigi gunden beri birlikteyiz bazen sadece okudum ciktim bazen cevap verdim bazende biseyler sordum ama bir birimizi tanimasakta gonullerimiz birdi bazilarinin hic tutmadi bazilarimizin hamileligi yarida kesildi hatta ben tc1 okuduktan sonra cok rahatsizlandim piskolojik olarak duydugum gun ilk kasilmalarimi ogun yasadim ve acillik oldum cunku okadar benimsemisimki sizi onun acisini icimde yasadim ama genede rabbim buyuk ve az bi zamanimiz kaldi ins bu beraber ciktigimiz bu yolda hepimiz cocullarimizi sag saglim kucagimiza aliriz KIZLAR BEN SIZI TANIMASAM BILE COK SEVIYORUM

Kizlar bebisi asada olupta baski yapan varmi bana ocagin 1 gun verdiler ama benim kizin o gune dayanacigini hic sanmiyorum 2 gune bir acildeyiz kasilmam var kasiklarimdan yuruyemiyorum ama nst cikmiyo anlayamadik gecen haftada rahim agzina 28 mm dedi sizce hemen acilirmi

Canim bol bol dinlen madem bebis baskı yapıyor. Bir de doktorun kasılma için ilaç vermedimi inan bu dönemde dinlenmek süreyi uzatıyor çünkü bebis ler ağırlaştı artik

Ayyy cnm Allahim tez zamanda kucagina versin bebislerini I

Ayy cnm Allahim tez zamanda kucagina versin senin ikizler normalde benim tek bile durmak istemiyo 32 haftayiz rahim kanalina yerlesmis asada baski tualete bile zor gidiyorum hep baski icinde senin bebisler kac kg dogdular acilman varmiydi
Cnm tsk ederim, bnmde bir bebegimin bası rahim agızındaydı. 3 cm acılmam olmuş ve suyum geldi,bol bol yat.hiç kalkma sakın .bnm biri 2015 gr biri 1680 gr dogdu ki.ultrasonda 1680 olan daha kilolu cıkıyordu.onun için ultrason ölçümleri her zaman doğru çıkmıyor.sana bir tedavi uygulanıyor mu şu an?

Cnm tsk ederim, bnmde bir bebegimin bası rahim agızındaydı. 3 cm acılmam olmuş ve suyum geldi,bol bol yat.hiç kalkma sakın .bnm biri 2015 gr biri 1680 gr dogdu ki.ultrasonda 1680 olan daha kilolu cıkıyordu.onun için ultrason ölçümleri her zaman doğru çıkmıyor.sana bir tedavi uygulanıyor mu şu an?
Cnm yatiyorum ama nst bisey cikmadi ve acilmada olmadigi icin hic bir tedavi uygulanmiyor sadece progestan verdi bu ay hatta ben ciger gelistirici ilac vurur diye bekliyorum cocugum icin ama acilmam olmadigi icin bisey yapmiyorlar hemde ayrI ayri iki dr gidiyorum biri ozel ama yeni dogum unitesi yok biride devlet hastanesi ordada doc. Bakiyo ama oda bisey demedi bir hafta ona birhafta digerine gidiyorum korkumdan ozel progestan yazdI acilma yok dedi obur haftayada devlete gitcem bakalim o ne diyecek

Back