• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Güzel haftasonları anneler
Artık yemek yedikten sonra sizde de şişlik oluyor mu Karnım acayip şişiyor ve rahatsız ediyor haliyle özellikle aksamlari
Artık iştah iyice açıldı biraz yiyipte kalkamiyorum ki :KK43:
Canım benim iştah hep açıktı hiç kapanmadı onun içinde çok hızlı şişiyorum :110: bildiğin Tombik annişim:KK45: midem falan hiç bulanmadığı için sürekli yedim malesef... Fakat çokta hareket ediyorum... Bende de yemeklerden sonra şişlik çok oluyor bazen nefes almakta dahi zorlanıyorum... Aslında az az sık sık yemek Lazım ama keşke şu boğazımı biraz tutabilsem... Bende de kaburga ağrısı oluyor ama nedenini bilmiyorum pazartesi günü öğreneceğim... Benimde doktorum her gittiğimde daha az ye çok yiyorsun diyor ama hiç mi hiç dayanamıyorum:110: eşim bile dalga geçiyor artık buzdolabının önüne minder koyacağım senin için öyle daha kolay olur diyor :kk77::kk77:

Canım benim iştah hep açıktı hiç kapanmadı onun içinde çok hızlı şişiyorum :110: bildiğin Tombik annişim:KK45: midem falan hiç bulanmadığı için sürekli yedim malesef... Fakat çokta hareket ediyorum... Bende de yemeklerden sonra şişlik çok oluyor bazen nefes almakta dahi zorlanıyorum... Aslında az az sık sık yemek Lazım ama keşke şu boğazımı biraz tutabilsem... Bende de kaburga ağrısı oluyor ama nedenini bilmiyorum pazartesi günü öğreneceğim... Benimde doktorum her gittiğimde daha az ye çok yiyorsun diyor ama hiç mi hiç dayanamıyorum:110: eşim bile dalga geçiyor artık buzdolabının önüne minder koyacağım senin için öyle daha kolay olur diyor :kk77::kk77:

Canim kilo.olarak 11 kilo aldım ama Allahtan çok sis değilim karnim büyüyor kalça felan çıkmadı ödemim hiç yok şükürler olsun böyle olduğum için çok takmiyorum acikcasi ama iki yastıkta yatmadan nefes darlığı oluyor zaten normalde bende astım vardı tıkaninca fisfis kullanirdim.Ne yapalım annesi emzirince veririz inşallah zamanında sağlıklı doğup bol bol emsin dünya tatlıları insallah

Kizlar öyle seyleri dert etmeyin. Hem ultrasonda herzaman yanilma payi var hem de saglikli olmalari cok daha önemli. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Amin canım senin bebişler iyidi mi nasıllar. İyidir inşallah
Kizlar bende bir haftadir kasilmalar var sizdede oluyomu dr gittim cocugunun kafasi asa donmus baski var rahim agzin kapali dedi hersey yolunda giderken 4 gundur felegim sasti daha cok kucuk dogmasi icin dua edin bana
Canım benim de bi ara aşağıda ydı. Hatta kafasını hissediyordum bacak aramda sonra çıktı biraz yukarı. Bol bol dinlen yorma kendini
ayvakabuguu ayvakabuguu canim doktor gelismi ii dedi ben iste 27 haftalik.ben kilosuna takilmyrm doktor da şöyle bi üstünden gecti.karnim kimisine gore az kimisine gire büyük blmyrm ama belli yani.bi de ben kiloluym.ben smdiden 8 kilo aldm heralde bi hamile arkds vardi o son hftasnda 8 kilo almsti.tüm bünyeler farkli sanirm
Canım bebişin gayet sağlıklı Allahın izniyle. Sak7n canını sıkma okdu mu
Maşallah canım... Bende aslında kiloya takılmıyorum ama bu sıralar ev taşıdım Ardından da gelen giden derken çok yoğun haftalar geçirdim bu süreç içinde de hiç Konturolum yoktu acaba bu kadar hareket etmem Bebeğin Gelişimini etkilemişmidir diye çok tedirgin oluyorum.... Birde tabi ki de kilosuda normal gitsin istiyorumda sağlık açısından geri Kalsın istemem Rabbim inşallah hepibimizin Bebeğini sağlıklı ve olması gerektiği günde ve kiloda doğmasını nasip eder inşallah sonra kuvezde kalma süreçleri olmaz inşallah herşey normal olurda... Bende de bu sıralar ciddi şişlik olmaya başladı pazartesi konturolumde doktorla görüşeceğim... Bizim doktor ayda 1 Konturol veriyor bu normal mı sizin nasıl oluyor kontrolleriniz
Aman canım yorma kendini aman. Çok dikkat et kendine de bebişe de

:nazar:Kızlar dün doktora gidebildiM bizim şımarık kızımız bana benziyor utrasonda görünce çok şaşırdım doktor bile bu kadar benzer dedi:KK200::nazar: tabi eşimin biraz surat düştü ama yapacak bişey yok :21::21: rabbim önce sağlık nasip etsin tabi:KK46::KK46: aman kızlar benim bu sıralar çok hareketli günlerim oldu hem ev taşıma hem gelen giden derken dinlenemedim fakat dinlenmek bebeğin gelişimi için çok önemliymiş ben sadece yatağa uyku saatinde girip 4-5 saat uykuyla güne devam etmiştim yaklaşık 1 ay boyunca ama artık her işim bitti bol bol doğuma kadar uyku dinlenme ve kızımın alışverişlerini yapacağım:nazar: siz neler aldınız bebişlere ben internette bulduğum listeyi sırayla almayı düşüyorum çünkü zaten ilk çocuk tam da ne gerekir bilmiyorum

Bebeklerimin biri 4 gün biri 7 gün dayanabildi yavrularimi beşiğe yatiramadan topraģa verdim ne olur dua edin hepinizin Allah yardimcisi olsun:KK43:
Canım nasılsın. Merak ediyorum seni. İnan senin acını bende hissettim. Inşallah biraz toparlamışsındır kendini. Bu mübarek cumaların yüzü suyu hürmetine Rabbim sana hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin... Dualarımdasın canım.

:nazar:Kızlar dün doktora gidebildiM bizim şımarık kızımız bana benziyor utrasonda görünce çok şaşırdım doktor bile bu kadar benzer dedi:KK200::nazar: tabi eşimin biraz surat düştü ama yapacak bişey yok :21::21: rabbim önce sağlık nasip etsin tabi:KK46::KK46: aman kızlar benim bu sıralar çok hareketli günlerim oldu hem ev taşıma hem gelen giden derken dinlenemedim fakat dinlenmek bebeğin gelişimi için çok önemliymiş ben sadece yatağa uyku saatinde girip 4-5 saat uykuyla güne devam etmiştim yaklaşık 1 ay boyunca ama artık her işim bitti bol bol doğuma kadar uyku dinlenme ve kızımın alışverişlerini yapacağım:nazar: siz neler aldınız bebişlere ben internette bulduğum listeyi sırayla almayı düşüyorum çünkü zaten ilk çocuk tam da ne gerekir bilmiyorum
canım biz park yatak aldık,yatağını nevresmini.puset aldık.ben kıyaftlerini aldım tulum zıbın takımlar,üç tane penye nohut peluş battaaniye.bi pastk bi cam biberon,tırnak makası,iki emzik.sırt havlusu,ağzı bezi,banyo havlusu.anne bebk çantası.küveti kovası masrabası.biberon temizlyecisi.arkadaşımda göğs pedi,göğüs ucu kremi,bbek için sampuan,emziren anne içeceği,bebek içn fırça tarak,ıslak mendil,ilk doğduğu zaman silmek için pamuk vs getrmş aklıama gelenler bunlar.siz de neler aldğınız yazarsanız ii olur :) şimdi almayı istedğim ateş ölçer ve pompa var.ateşölçer alıırım belki ama pompa için galiba acele etmicem.daha neler var anneler konuşalım:KK51:

canım biz park yatak aldık,yatağını nevresmini.puset aldık.ben kıyaftlerini aldım tulum zıbın takımlar,üç tane penye nohut peluş battaaniye.bi pastk bi cam biberon,tırnak makası,iki emzik.sırt havlusu,ağzı bezi,banyo havlusu.anne bebk çantası.küveti kovası masrabası.biberon temizlyecisi.arkadaşımda göğs pedi,göğüs ucu kremi,bbek için sampuan,emziren anne içeceği,bebek içn fırça tarak,ıslak mendil,ilk doğduğu zaman silmek için pamuk vs getrmş aklıama gelenler bunlar.siz de neler aldğınız yazarsanız ii olur :) şimdi almayı istedğim ateş ölçer ve pompa var.ateşölçer alıırım belki ama pompa için galiba acele etmicem.daha neler var anneler konuşalım:KK51:
Canım ben bunlara ek olarak ateş ölçer ve kaneralı izleme cihazı otomatik sallanan ana kucağı arabası vs aldım. Ama bezi şampuanı ve bakım ürünleri için biraz bekliyorum erken diy3 düşündüm

Canım ben bunlara ek olarak ateş ölçer ve kaneralı izleme cihazı otomatik sallanan ana kucağı arabası vs aldım. Ama bezi şampuanı ve bakım ürünleri için biraz bekliyorum erken diy3 düşündüm
aldığımz puset gibi seyi hem evde ana kucağı hem arabay bağlanabilr olduğunu söyledi satıcı aldık.daha düşünsem eksk çkarrm bayağı :)

Canim park yatağı ne marka aldınız ben de hemen hemen aldıklarını aldım biberon emzik almadım onları bezle alırım dedim ateş olceride temassız alın diyorlar araştırıyorum. Bu arada istanbulda olupta beşik alan var mı kızlar

Bu arada benim alacağım araba travel sistem kendinden pusetli ama ana Kucağı olarak evde kullanamam diye düşünüyorum bebekler iki büklüm oluyorlar uzun süre içinde kalamaz gibime geliyor dışarı çıkarken koyacak içine mecbur.Örneğin ben mutfakta yemek yaparken ana kucağına yatırım yanımda dursun diye düşünüyorum o yüzden sanırım klasik ana kucaklarindan alicam

Canım nasılsın. Merak ediyorum seni. İnan senin acını bende hissettim. Inşallah biraz toparlamışsındır kendini. Bu mübarek cumaların yüzü suyu hürmetine Rabbim sana hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin... Dualarımdasın canım.
Teşekkür ederim bazen girip bakıyorum foruma kızlarım yaşasaydı nasıl olurdu diye merak işte..ama acım hergeçen gün hafifleyecegine artıyor hersey normal giderken ne oldu anlam veremiyorum nasip sanirim bana dua edin çok ihtiyacım var..

Teşekkür ederim bazen girip bakıyorum foruma kızlarım yaşasaydı nasıl olurdu diye merak işte..ama acım hergeçen gün hafifleyecegine artıyor hersey normal giderken ne oldu anlam veremiyorum nasip sanirim bana dua edin çok ihtiyacım var..

Canim benim dualarimiz seninle Rabbim sabrinida verecek üzülme sen acin daha çok taze hepimizin imtihanı farklı

Canım benim bir srn bir de shopping hep aklımds ve duamdasınız. Dilerim en kısa zamanda yüreğindeki acıya boy boy çocuklarınla biraz teselli olur.... kızların senin meleklerin şefaatçilerin cennetin onlar senin....

B batmanbeginn tesekkürler canim iyiyiz cok sükür. Durum ayni suyu yok bebegin birinin ama gelisio. 30+ lara ulassak rahatlicam biraz insallah.
Hadi inşallah canım ama çok şükür en riskli zamanları atlattın. Rabbim hayırlı sağlıklı dığumlar nasip etsin. Bizi habersiz bırakma oldu mu

Canim park yatağı ne marka aldınız ben de hemen hemen aldıklarını aldım biberon emzik almadım onları bezle alırım dedim ateş olceride temassız alın diyorlar araştırıyorum. Bu arada istanbulda olupta beşik alan var mı kızlar
canim park yatagi baby2 go aldk sana tavsiyem görmeden net üzerinden alma.ben begendm 375e aldk 70 130 ölçüleri.ben aslinda e bebk ten joie park yatak beegnmstm yerinde de gördüm.ve.icinde ev tipi ana kucagi da var her tarafi da kumas tek dezvantji titresm var sallanmio bi de renk secenegi yok yine de incele istersen

canim park yatagi baby2 go aldk sana tavsiyem görmeden net üzerinden alma.ben begendm 375e aldk 70 130 ölçüleri.ben aslinda e bebk ten joie park yatak beegnmstm yerinde de gördüm.ve.icinde ev tipi ana kucagi da var her tarafi da kumas tek dezvantji titresm var sallanmio bi de renk secenegi yok yine de incele istersen

Canim malesef benim gidip bakma gibi bir durumum yok evde yatıyorum sürekli doktordan doktora çıkıyorum. Ben beğenilen eşim gidip alcak o yüzden tavsiyelere ihtiyacım var

Canim malesef benim gidip bakma gibi bir durumum yok evde yatıyorum sürekli doktordan doktora çıkıyorum. Ben beğenilen eşim gidip alcak o yüzden tavsiyelere ihtiyacım var
yani ben netten kafami ck krstrdm da o yüzden.snra pat die aldk.esin bakacaksa sorun yok

Back