• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Selam kızlar ben adalat diye bir hap kullanıyorum erken doğum olmasın dye gebeliğin kaçıncı haftasına kadar kullanılıyor bi bilginiz war mı
Adalat ve progestani bende kullaniyorjm cnm cumartesi dogum sancilarim basladi 3gun hastanede yattim bu Ilaclari verdiler

Normal çıkıyordur heralde değil mi 14 e kadar normalmis sonrası Allah korusun tehlike benimde 10/7 11/7 bazen nadir 12/7 oluyor bu ilaç gerçekten çok etkili az kaldı zaten Rabbim sağlıkla zamanında doğurmaz nasip etsin hepimize.Bu arada 1 gün var aramızda ben Sezeryan olucam mecbur sana gün verdi mi biz daha konuşmadık doktorla
Sana ne zamana sezeryan gunu verdiler cnm

Rahimde dikis olduğu için ameliyatta alınacak canım bu arada tüp olupta normal yapan ben pek görmedim benim doktorum yapmıyor acikcasi
çok şaşırdım su an neden ? benm doktrm gebelik başladığı andan itibaren normal gebelkten farkı olmadığını söylemşti

çok şaşırdım su an neden ? benm doktrm gebelik başladığı andan itibaren normal gebelkten farkı olmadığını söylemşti

Valla bilemiyorum canım benim tüp bebek olupta normal doğum yapan hiç tanıdığım yok bu arada benim doktorum 12.haftadan sonra normal bir geben ne kadar riski varsa o kadar riskin var artık demişti çünkü 12.haftaya kadar tedavide ilaçların bir kısmına devam ettim ben

Valla bilemiyorum canım benim tüp bebek olupta normal doğum yapan hiç tanıdığım yok bu arada benim doktorum 12.haftadan sonra normal bir geben ne kadar riski varsa o kadar riskin var artık demişti çünkü 12.haftaya kadar tedavide ilaçların bir kısmına devam ettim ben
tabi ben de ettim de,bunu doğuumu etkiledğini hiç düşünmedim

tabi ben de ettim de,bunu doğuumu etkiledğini hiç düşünmedim

Tüp Bebekler daha hassas bebekler canım hamilelikte bazı komplikasyon nedenlerine baktığında nedenler arasında çoğunun tüp bebek görebilirsin.örneğin ikili test sonuçlarını etkileyen risk grubunda tüp bebek var o yüzden sanırım doktorlar riske atmak istemiyorlar.

Tüp Bebekler daha hassas bebekler canım hamilelikte bazı komplikasyon nedenlerine baktığında nedenler arasında çoğunun tüp bebek görebilirsin.örneğin ikili test sonuçlarını etkileyen risk grubunda tüp bebek var o yüzden sanırım doktorlar riske atmak istemiyorlar.
çok üzüldm şu an.ve ben devlet hastanesnde devam edyrm.tedavi olduğum doktor bana tüp bebek olduğunu söylemek zorunda değilsin diyince ben de hiç bhsetmemiştm

çok üzüldm şu an.ve ben devlet hastanesnde devam edyrm.tedavi olduğum doktor bana tüp bebek olduğunu söylemek zorunda değilsin diyince ben de hiç bhsetmemiştm

Valla canım her doktorun bakış açısı farklı ben 2 hafta öncesine kadar tedavi gördüğüm klinikteki kendi doktorumdaydim herseyi o ilgilendi.yalniz ssk anlaşması olmadığı için 2 hafta önce doktorum un eşine geçtim özel bir üniversitenin hastanesine.Oda bilgilerimi alırken sordu öncesinde bir dusugum vardı oda mu tüp bebek diye.Doktoruna güveniyorsan için rahatsa tabiki normal dogur ama paylaşmadiysan doğumu konusurken söyle istersen tüp bebek diye

Normal çıkıyordur heralde değil mi 14 e kadar normalmis sonrası Allah korusun tehlike benimde 10/7 11/7 bazen nadir 12/7 oluyor bu ilaç gerçekten çok etkili az kaldı zaten Rabbim sağlıkla zamanında doğurmaz nasip etsin hepimize.Bu arada 1 gün var aramızda ben Sezeryan olucam mecbur sana gün verdi mi biz daha konuşmadık doktorla
Cnm ben de bugun sağlık ocağında ölçtürdüm 10/7 çıktı ben nst kontrolüne gidiyorum haftada hiç birinde sancı çıkmadı haftaya salı ultrason muayenesi var o gün gene gircem nstye doğum için gün vermedi henüz

Cnm ben de bugun sağlık ocağında ölçtürdüm 10/7 çıktı ben nst kontrolüne gidiyorum haftada hiç birinde sancı çıkmadı haftaya salı ultrason muayenesi var o gün gene gircem nstye doğum için gün vermedi henüz

Bende artık her hafta kontrol ve nst biz muayene olmadan nst çekiliyor sonra doktorun yanına giriyoruz.Bizde de şu ana kadar bi sıkıntı çıkmadı inşallah böyle devam eder

Kızlar ben bu aksam doğum yaptim:)tansiyon yükselince doktorum riske atmak istemedi.Minnosum şükür çok iyi 2440 gram dogduk kuveze girmedi yanımda bi masallahinizi alırız. Bu aşk çok başka bişe saatlerdir onu izliyorum darısı sağlıkla hayırla başınıza insallah

Kızlar ben bu aksam doğum yaptim:)tansiyon yükselince doktorum riske atmak istemedi.Minnosum şükür çok iyi 2440 gram dogduk kuveze girmedi yanımda bi masallahinizi alırız. Bu aşk çok başka bişe saatlerdir onu izliyorum darısı sağlıkla hayırla başınıza insallah
Ayy canım benim hayırlı uğurlu olsun,darısı hayırlısıyla bize olsun inşallah. Kokla minnoşu benim yerime.

Canimmm hayrli.olsi
caniiim hayrli olsun.bildirimi acarken dedm ki gece 2bckta yazmis dogum yapms olmasin dedim ben şok :)hyrli olsun yaa be guzel darisi basimiza

Ayyy Canım benim Rabbim bebeğine ve sana bol sağlık sıhhat versin inşallah bol bol kokla ayyyy çok duygulandım artık yavaş yavaş doğumlar başladı... Nasıl kime benziyor ilk çocuklar babaya benzer derler :KK46::KK200::nazar: aaayyy ben yerim bitiririm onu :KK46::KK46::nazar::nazar:

Kızım babasına benziyor öyle diyor görenler eşim kucağına bebek alamazken en büyük yardimcim oldu hastanedeki hemşireler hayran kaldı biraksak altınida alacaktı alıyo kucağına aglayinca sakinleştiriyor kokluyor öpüyor ay yazarken bile gözlerim doluyor bu mutluluk hepinize nasip olsun

Kızım babasına benziyor öyle diyor görenler eşim kucağına bebek alamazken en büyük yardimcim oldu hastanedeki hemşireler hayran kaldı biraksak altınida alacaktı alıyo kucağına aglayinca sakinleştiriyor kokluyor öpüyor ay yazarken bile gözlerim doluyor bu mutluluk hepinize nasip olsun
Âmin Canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah eşini ve seni canı gönülden tebrik ediyorum:nazar: bakalım bizim kızımız kime benzeyecek :KK46::nazar:

Back