• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Bugun sabah 23+4 normal dogumla geldiler o kadar üzgünüm. Ki elimden hiçbirşey. Gelmiyor Allah sizin evlatlarinizi hepinize bagislasin bizim imtihanimizda bu agir ama Rabbimden geliyor..
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim bebeklerini korusun ve sana bağışlasin. Dualarimiz seninle.Allahım yar ve yardimcin olsun.

o virüsün daha kötü hale gelmesi bebeği daha olumsuz etkiler canım. o yüzden devam edeceğim ben. sen de devam et bence. dün dr la tekrar konuştum herhangi bir zararı olur mu diye. hayır hiçbir zararı yok dedi. ben de güveniyorum dr a.
amas fitili kullanamıcağım canm herlade bilmyrm

evet olmadı yine atar yine yıkanırm napim bebiş ii olsun da.sanki bebeğimin hareketleri sanki yavasşladı gibi bugün eşim dio ki hep okudklarndan etkileniosun
çok da haksız sayılmaz :KK53: ama tabi ki haksız:KK53::KK53::KK53: :D
canım ben 3 aylıkken fitili kullandım yanlış haırlamıosam biraz kaşındırmıştı beni de ama iyileştiriyor demek ki. on ayor kullan annesi ;)

T tc123 canim cok üzüldüm erken dogum yasamana ama insallah bebeklerin sana bir mucize yasatir ve saglikla tutunurlar hayata. ALLAHIM yardimcin olsun. Dualarim seninle.

Bebeklerimin biri 4 gün biri 7 gün dayanabildi yavrularimi beşiğe yatiramadan topraģa verdim ne olur dua edin hepinizin Allah yardimcisi olsun:(

Bebeklerimin biri 4 gün biri 7 gün dayanabildi yavrularimi beşiğe yatiramadan topraģa verdim ne olur dua edin hepinizin Allah yardimcisi olsun:KK43:
:KK43::KK61:CANIM YAAA hep aklımdaydın. meleklerin senin şefaatçilerin... Allahım sabır versin.

Bebeklerimin biri 4 gün biri 7 gün dayanabildi yavrularimi beşiğe yatiramadan topraģa verdim ne olur dua edin hepinizin Allah yardimcisi olsun:KK43:
Offf canim ya Allah dayanma gücü versin. Söylenecek söz yok. Allahim en kisa zamanda sana saglikli yavrular nasip edip acini hafifletsin insallah. Cok üzgünüm.

Canim benim basınız saolsun Rabbim yardımcınız olsun.Onlar cennette seni bekliyor olucaklar annesi dualarimiz hep seninle

Ahh cnm benim, icim yandi arkadasim, Allah sabir versin, yawrularin melek oldu, Allah acini dindirsin, en kisa zamanda saglikli kucaginda yawrularin olsun insallah.. Dualarim sizinle

Back