• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Kızlar 23+2 olmuşum bugun dr dan geldim bi sıkıntım yoktu sadece çok agirlastim simdiden ikiz olduğundan sanirim.Bugün gece boyu bebekler hareket ettikce inanılmaz bel agrim vardi sanki kopacak gibi hic uyuyamadim..ikizlerde bu durumu yasayan varmi ne yapmalıyım

Canim artık gitgide ağırlasiyor insan ki sen iki can taşıyorsun artık bol bol dinlenmeye bak ve bol su tuket ben hayranım zaten hamile olupta bi gram ağrı çekmeden doguranlara bizim ki tüp bebek diye mi böyle acaba.Allah yardimcin olsun canım

Canim artık gitgide ağırlasiyor insan ki sen iki can taşıyorsun artık bol bol dinlenmeye bak ve bol su tuket ben hayranım zaten hamile olupta bi gram ağrı çekmeden doguranlara bizim ki tüp bebek diye mi böyle acaba.Allah yardimcin olsun canım
Sagol cnm umarim kisa sürer bu agrilarimiz gerci simdiden basladiysa sonlara geldigimizde düsünemiyorum ben Rabbim yardimcimiz olsun:(

Bugun sabah 23+4 normal dogumla geldiler o kadar üzgünüm. Ki elimden hiçbirşey. Gelmiyor Allah sizin evlatlarinizi hepinize bagislasin bizim imtihanimizda bu agir ama Rabbimden geliyor..

Bugun sabah 23+4 normal dogumla geldiler o kadar üzgünüm. Ki elimden hiçbirşey. Gelmiyor Allah sizin evlatlarinizi hepinize bagislasin bizim imtihanimizda bu agir ama Rabbimden geliyor..
Cnm Allah sabır versin,o kadar çok üzüldüm ki:( Allah en kısa zamanda yeniden nasip etsin,sana saglık versin,

Evet normal dogum oldu küvözdeler 600 g lar sadece yasama sanslari cok düsük Allah kimseye yasatmasin bu benim imtihanimmiş o kdr bekleyip bu sekilde bir dogum..

Evet normal dogum oldu küvözdeler 600 g lar sadece yasama sanslari cok düsük Allah kimseye yasatmasin bu benim imtihanimmiş o kdr bekleyip bu sekilde bir dogum..
Ayyyy cok sevindim cnm .sen tam açıklama yapmayınxa oyle yazdım.Allah yavrularını sana bağişlasın.dualarım seninle .sakın ümidini yitirme,

selam kızlar nasılsınız,son durumlarınız nedir.biz bugn 24+4 deyiz.haftaiçi şeeker yüklmesi için gidicez inşallah

Canım Allahım sabırlar ve şifalar versin. Cidden çok üzüldüm Allahım bir mucize nasip etsin Rabbim

Canim.Allah yardımcınız olsun ama Rabbimin mucizeleri tükenmez bol bol dua et tevekkül et.Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.

selam kızlar nasılsınız,son durumlarınız nedir.biz bugn 24+4 deyiz.haftaiçi şeeker yüklmesi için gidicez inşallah
canım ben de az önce yaptırdım temiz çıktı şükür Allaha. ama beni mahvetti şeker. başım dönüyorrrr. senin nasıl çıktı

canim bende hastaneden yeni cktim.130 yazıyordu dktr nrmal dedi.ultrasn olcmlerinde ac hc gibi degeelrn karsinda tam bir hafta geri idi bebegim 23 +6 yaziodu 23 +5 yaziodu ama dktr gelisimi nrmal dedi

canim bende hastaneden yeni cktim.130 yazıyordu dktr nrmal dedi.ultrasn olcmlerinde ac hc gibi degeelrn karsinda tam bir hafta geri idi bebegim 23 +6 yaziodu 23 +5 yaziodu ama dktr gelisimi nrmal dedi

Canim o çok önemli değil bana ayrintilida Prof ultrason da oynama olabilir o kadarda önemli değil dedi benimde 1 2 gün farkedebiliyor genelde olağan bişey yani

1 hafta 2 hafta çok önemli değil diye söylüyorlar cnm sıkma canını. Bebiş aniden yükselişe geçer merak etme ;)

Canım dob durum nedir. Inşallah hayırlı güzel haberler ver bize canım.

1 hafta 2 hafta çok önemli değil diye söylüyorlar cnm sıkma canını. Bebiş aniden yükselişe geçer merak etme :KK66:
inşallah canım.bi de bende kaşntı vardı vajinada hafif ama.doktor bi fitil verdi kuullandm 5 dk snra aşntıdan duramadım koştum banyoya gynomexil diye içinde iki tane vardı zaten şimdi ikncisini kullnmayı düşünmyrm

inşallah canım.bi de bende kaşntı vardı vajinada hafif ama.doktor bi fitil verdi kuullandm 5 dk snra aşntıdan duramadım koştum banyoya gynomexil diye içinde iki tane vardı zaten şimdi ikncisini kullnmayı düşünmyrm
canım bende de var kaşıntı o fitili kullanmıştım iyi gelmişti. yanında zalain krem vermişti. hala devam ediyor kaşıntı kremi kullanıyorum hala.

canım bende de var kaşıntı o fitili kullanmıştım iyi gelmişti. yanında zalain krem vermişti. hala devam ediyor kaşıntı kremi kullanıyorum hala.
aynen canım aynı krem bende de var yani dün verdi.ama fitil öldürdü beni :) kremden fitilden mi anlamadım gerçi.zalain krem hamileler için c kategoreisi yazıo ama doktoruma inanyrm inşallah zarralı bi krem vermiyeceğine..ne diosun devam edeyim mi

aynen canım aynı krem bende de var yani dün verdi.ama fitil öldürdü beni :) kremden fitilden mi anlamadım gerçi.zalain krem hamileler için c kategoreisi yazıo ama doktoruma inanyrm inşallah zarralı bi krem vermiyeceğine..ne diosun devam edeyim mi
o virüsün daha kötü hale gelmesi bebeği daha olumsuz etkiler canım. o yüzden devam edeceğim ben. sen de devam et bence. dün dr la tekrar konuştum herhangi bir zararı olur mu diye. hayır hiçbir zararı yok dedi. ben de güveniyorum dr a.

Back