- 17 Şubat 2015
- 2.400
- 1.520
- 83
Oyle oluyormuymus? Oluyursa doyle tabiki ama o da bir risk ,benm 3 er 3 er ıkı tüpe konulmuş 3.gün embrıyosu var..dondurulmuş embrıyo tranfernde doktora desem 5.gün embrıyosu ıstıorm dıye kabul eder mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle oluyormuymus? Oluyursa doyle tabiki ama o da bir risk ,benm 3 er 3 er ıkı tüpe konulmuş 3.gün embrıyosu var..dondurulmuş embrıyo tranfernde doktora desem 5.gün embrıyosu ıstıorm dıye kabul eder mı
olmuo dedıler ama bılmıomOyle oluyormuymus? Oluyursa doyle tabiki ama o da bir risk ,
YOK ne kusuru canım sen bakma önemli olan kalitesi benim de 5. Gün embiryisuydu ama ilkinde negatif gördüm şimdi 2. Transferi dün oldum ama kalitesi çok düşük. 3. Gün embiryosu olup tutan bir sürü kişi var içini ferah tut Rabbim verdikten sonra günü önemli değil. İnşallah tutunur sana bebislerin. Sen ankada tüp bebekte mi yaptirdin . Yoksa ben mi karistiriyorum başkasıylabilmedgm için k bakma ne bılım erkes 5.gün embrıyosu daha sağlıklı dıye bas bas bağırıyor bende üzüldüm
yok cnm ben mersnde yaptrdm 1 tane merkez var orada yaptrdımYOK ne kusuru canım sen bakma önemli olan kalitesi benim de 5. Gün embiryisuydu ama ilkinde negatif gördüm şimdi 2. Transferi dün oldum ama kalitesi çok düşük. 3. Gün embiryosu olup tutan bir sürü kişi var içini ferah tut Rabbim verdikten sonra günü önemli değil. İnşallah tutunur sana bebislerin. Sen ankada tüp bebekte mi yaptirdin . Yoksa ben mi karistiriyorum başkasıyla
yok cnm ben mersnde yaptrdm 1 tane merkez var orada yaptrdım[/QUOTE
hmm hayirlisiyla tutar inşallah canım transfer oldun mu olacakmisin. tamam doğru hatırladım seni aralık ayındaki topikten .
ewet düşük yaptm kürtaj oldm..histereskopi oldumm..neler oldum neler
Cokta yuksekmis canim ya, insallah bu sefer olumlu sonuc alirsin merak etme.bebeğimn kan degerı 1227 den düştü......((((((((
artk doktora dıcem japon yapıştrıcısıyla mı tutkallamı çimentoyla mı ne yaparsa yapsın tuttursun şu bebegiiii:)))Cokta yuksekmis canim ya, insallah bu sefer olumlu sonuc alirsin merak etme.
ewet düşük yaptm k
çok geçmiş olsun tüp bebek miydi o dusugun. Allah bi daha yasatmasin inşallah. Bu son tedavin olur ve sorunsuz bi gebelik süresi geçirirsin
ewet düşük yaptm kürtaj oldm..histereskopi oldumm..neler oldum neler
Dua Et canım Rabbim verir inşallah doktorun yapacağı sadece transfer .sonrası allahinn izniyle olur inşallahartk doktora dıcem japon yapıştrıcısıyla mı tutkallamı çimentoyla mı ne yaparsa yapsın tuttursun şu bebegiiii:)))
aynen dua edecem kafaya takmıcam:))Dua Et canım Rabbim verir inşallah doktorun yapacağı sadece transfer .sonrası allahinn izniyle olur inşallah
Ayyyyyy maşallah canım benim inşallah hamişsin :)Günaydın.... Günaydınnnn... Günaydınnn.... Ben bugün sabah tekrar test Yaptım çok hafif ikinci çizgiyi gördüm arkadaşlar hamişim heralde
Ay hadi inşallah yarın test günüm dualarını eksik etme canım benim ;**Ayyyyyy maşallah canım benim inşallah hamişsin :)
Hadi inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunsun :) anneler günü hhediyemiz bunlar bize AllahtanAy hadi inşallah yarın test günüm dualarını eksik etme canım benim ;**
Bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun canım hayırlı uğurlu olsun :)Arkadaşlar hepinize günaydn dün transferim oldu iyi gecti ded doktor suan iki embruyo icimde cok mutluyum 12 gun nasil geçecek bilmiyorum 21mayis test tarihim Allah hepimize evlat nasip esylesin