• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

canım ben 2 gün yattım 3. gün banyomu yaptım yemeklerimi yaptım ama evin işlerini annem geldi yaptı kesinlikle agır bişey kaldırmadm iş yapmadım sadece yemeklerm ve bulaşıklar okadar sende dikkat et agır kaldırma uzanma bırak herşeyi 10 günde yapma kalsın dinlen
Teşekkür ederim canım bende öyle düşünüyorum transfere gitmeden duşumu alırım 2-3 gün sonrada duşumu alır normal yaşantıma dönerim annem gelecek zaten yanıma ev işlerinide o yapar artık:)))

Teşekkür ederim canım bende öyle düşünüyorum transfere gitmeden duşumu alırım 2-3 gün sonrada duşumu alır normal yaşantıma dönerim annem gelecek zaten yanıma ev işlerinide o yapar artık:)))
zaten çalışıyorum dinlenmek için iyi bir fırsat:))))

canım nasıl umudumu kesmeyeyım benm yumurtalar daha 9 10 ml de senın paza opun varaynı durum degıl benmde 10 yumurtam var ama gelısım olması buyuk ıhtımal orgalutranı erken vurdugum ıcın boye oldu benm durum bıraz karısık canm ınatcı degıl bnmkıelr yanlıstedavı uygulandı
neden böyle oluyor bende anlam veremedim ben senin dediğin iğneye baktım ne zaman vurulmuşum diye iğne vurmaya başladığım 7.gün iğneme ekledi senin ne zaman ekledi bu ilacı

Merhaba arkadaslar bugun tup bebek tedavisine başladik, ilk denememiz gecen ay bir defa aşilama yaptirdik olmadi, yaşim 38 medicana çamlica'da yaptiriyoruz tedaviyi, Allahim isteyen herkese sağlikli bebişler nasip etsin

neden böyle oluyor bende anlam veremedim ben senin dediğin iğneye baktım ne zaman vurulmuşum diye iğne vurmaya başladığım 7.gün iğneme ekledi senin ne zaman ekledi bu ilacı
benmde sanırm 7.gündü yada 6.gündü ama benm eklendgınde yumurtalar 9.10ml di orgalutran yumurta buyuyunce catlamasın dıye vurulurmus 9.10ml den ne olucakkı basladı bılmıyorm kafam karman corman ınanınkı

evet canım cumartesi kalp atışına gidicem inşallah saglıkla duyarım. benimde ilk denememdi kanalımn biri tıkalıydı ama rabbim yeterki ol desin
bişey olmaz duyarsın içini ferah tut rahat ol olacak olan zaten oluyor amannnn boşverrrr

inşallah benim başıma gelmez doktor olmayacağını söyledi ama bilmiyorum pazar opu yapılacak rabbim yardımcım olsun...
Bu arada yanlis anlasilmasin cok da iyi olmus ertelenmesi ,yoksa tutmayacakti belki de derken kendimi kastetmistim;)
Canim hayirlisi olsun hakkinda,allah hepimizin yardimcisi olsun.. az kalmis senin de,hadi insallah canimcim..

Selamlar beni dee eklerseniz sevinirim
29 yaşındayım, ilk tüp bebek denemem olacak bugün iğnelere başladım 200 puregon ile

Arkadaslar transverden sonra kan sulandirici igne kullaniyormusunuz sizde. Ben ilkinde de kullanmistim praxiparin bu seferde hibor yazmislar kullanan var mi

merhaba bende şimdi doktordan geldim benim yumurtalar çok az 5 tane gibi bu gün dozajı artıracaklar kesin iki regli döneminden sonra transfer olacak yumurtalar döllenecekmi döllenmiyecekmi kaliteleri nasıl yumurta sayısı az olunca sonuç yine hüsran olabilir ya anlamıyorum çok sayıda ufak var ama büyümediler ilaç dozu az veriyorlar nasıl bir şey ya
. Arkadasim az degil 5. Ben 15ml ustu sadece 3 yumurtam vardi az az die dert ediyordum ama 3de dollendi dondurtmak istermisiniz die bile dediler cok para istediler cop oldu emriom. Sen az deme

trasnfer olan arkadaşlar saçma gelicek belki ama bi sorum olacak...trasnfer esnasında sıkışık olmak gerekliymiş bunun için o transferin yapıldığı masaya herhangi bi hasta bezi falan olacakmı ya o sırada tutamazsam? yani hemen kalkmak istemiyorum ilk yarım saat çok önemliymiş hemen kaldırırlarmı acaba? transfer günü neler yaşanıyor?ameliyat kıyafetimi giyiliyor?
. Ben acaip sikisiktim 3saat ter bosalttim sikisikliktan ve artik yalvardim hemsirelere luten transverden sonra sondayla bosaltin diee dayanamayacak gibiydim sonda taktiklar cok sukur uyadigimda rahattim. İlk denememde yarim saat sikisik yatabilmistim ama bunda cok perisandimm:KK3:.

Back