- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canimmm inşallah rabbim gönlüne göre verir hepimizin bu mubarek gunler geceler hürmetineOlursun canım bikaç gün içinde bende 38. Gün oldum gecikme oluyo ya ben çok strese girdim ama çok şükür oldu hatta bu hafta yumurtlama haftam normal şartlarda bakalım çalışmalara başlıyoruz biz bu hafta itibari ile inşaallah bu sefer o kadar bekletmez beni
Canimsin insaAllah yaa bu kez kendiliğinden hamis oluruz bi haberleri duymy ihtiyacımız var çünküOlursun canım bikaç gün içinde bende 38. Gün oldum gecikme oluyo ya ben çok strese girdim ama çok şükür oldu hatta bu hafta yumurtlama haftam normal şartlarda bakalım çalışmalara başlıyoruz biz bu hafta itibari ile inşaallah bu sefer o kadar bekletmez beni
Allah kolaylik vrsin canim bnde kimse yazmio eskisi gibi die cok girmiyorum malesefIyiyim canim bende çok şükür ramazan falan derken kosturma sürekli
Canim normal bizim biraz modumuz düştü tabi kurtajdan sonra inşallah bizde hamile kalirsak yeni topil açarız sen bize öncülük edersin artik deneyimlerini paylasirsinAllah kolaylik vrsin canim bnde kimse yazmio eskisi gibi die cok girmiyorum malesef
Ben katilirim canimdelalimmm L loveandhope vesselam_ edaasya kizlar acil dönüş yapin bana baska bi topikge hz.ibrahim aleyhisselam in allaha ettigi dua yi okuyoruz her gun iki kişiye rabbi hebli mines salihin allahim salih olandan hayırlı bir evlat nasip eyle anlami katilmak isterseniz bu gün yeni liste yapilacak hemen dönüş yapin bana
Ben istiyorum canimKimin duasi kabul olur bilemeyiz biz ramzanin ilk 15 günü 40 küsur kisiyle okuduk her gun iki kisiye topikte hayirli haberler alanlar oldu katilmak istermisiniz
Canim benim profilden yazdığım topige gelirmisin benim araciligimla geldigini yaz ben kopyalayamiyorunBen istiyorum canim
Tamam canım bende katılırim sadece o duayi mi okuyacaZ bilgi verirsen sevinirimKizlar yarin liste basliyo sonra alim olmuyo bu gun dönüş yapmaniz lazım
Evet canim sayfaya taglayim bi gozat 250şer okuyoduk gunde 500 tane 250 tanesini 8dkkada okuyodum cok kisa ya ekleyeyim sayfaya seniTamam canım bende katılırim sadece o duayi mi okuyacaZ bilgi verirsen sevinirim
Canimsin sadece o kısa duayimi okuyacaz 250 tane ve türkçesiyle beraber mi okunacak
Hadi hayirlisi cnm insallah guzel sonuclar alırsınKızlar nasılsınız hazıranda kımsenın aşılaması tutmamısmı bende bakalım cuma gunu ogrenıcez kan testı verıcem
Ins gulum esımde bende ıkı senedır ısıtıyoruzHadi hayirlisi cnm insallah guzel sonuclar alırsın
Bende varım canımdelalimmm L loveandhope vesselam_ edaasya kizlar acil dönüş yapin bana baska bi topikge hz.ibrahim aleyhisselam in allaha ettigi dua yi okuyoruz her gun iki kişiye rabbi hebli mines salihin allahim salih olandan hayırlı bir evlat nasip eyle anlami katilmak isterseniz bu gün yeni liste yapilacak hemen dönüş yapin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?