- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
Insallah canimherkes istegine kavusur da bebehinizibi anmonce kucaginiza alirsinizCanim normal bizim biraz modumuz düştü tabi kurtajdan sonra inşallah bizde hamile kalirsak yeni topil açarız sen bize öncülük edersin artik deneyimlerini paylasirsin
İnsaAllah güzel haber alırsın canım asilamayada gerek kalmaz.. Benim 41.gunum bugün kürtaj olali adet olmadım daha ni kaç güne gidecem doktora insaAllah kötü birşey yokturKizlae selmlar dusum yapali 3ay olacak valahi 2kere ader gordum uzerine adetime 4gun var dun sicak basti arkdstaydim yuzun yaniyor dediler isimi olctm 37cikti bugun oglende olctum 37.1 kilar hamile.ikemde yuksek cikmti devamli bilemedim valahi ramazndan dolayi asilamayi ertledik ama bu seferde ramazanin sonuna denk geliyor gitsem mi gitmesm mi bilmyorum
Alah alah benim dusuk okdu 10 gun kanamam surdu uzerine iki kere adet gordum 4 gun sonra 3.adetim gelyor bunyeye gorr degisiyor canim sanirmİnsaAllah güzel haber alırsın canım asilamayada gerek kalmaz.. Benim 41.gunum bugün kürtaj olali adet olmadım daha ni kaç güne gidecem doktora insaAllah kötü birşey yoktur
Sanır canım iki ay falan olmayan bile varmış tanıdıklarına sordumdaAlah alah benim dusuk okdu 10 gun kanamam surdu uzerine iki kere adet gordum 4 gun sonra 3.adetim gelyor bunyeye gorr degisiyor canim sanirm
Canım yeni gördüm pardon geç mi hala ben de katilayim da o gruba katıldım ama çok bir şeyle anlamadım ne zaman nasıl dua edeceğiz dieKizlar yarin liste basliyo sonra alim olmuyo bu gun dönüş yapmaniz lazım
Inş hamilesindir git canim erteleme ramazan dan sonra telafi edersin borçlarını bu sağlık sonuçta keyfi bi durum değil 1 ay daha bekleme ınş gerek kalmaz da hamilesindirKizlae selmlar dusum yapali 3ay olacak valahi 2kere ader gordum uzerine adetime 4gun var dun sicak basti arkdstaydim yuzun yaniyor dediler isimi olctm 37cikti bugun oglende olctum 37.1 kilar hamile.ikemde yuksek cikmti devamli bilemedim valahi ramazndan dolayi asilamayi ertledik ama bu seferde ramazanin sonuna denk geliyor gitsem mi gitmesm mi bilmyorum
Inş hamilesindir git canim erteleme ramazan dan sonra telafi edersin borçlarını bu sağlık sonuçta keyfi bi durum değil 1 ay daha bekleme ınş gerek kalmaz da hamilesindirKizlae selmlar dusum yapali 3ay olacak valahi 2kere ader gordum uzerine adetime 4gun var dun sicak basti arkdstaydim yuzun yaniyor dediler isimi olctm 37cikti bugun oglende olctum 37.1 kilar hamile.ikemde yuksek cikmti devamli bilemedim valahi ramazndan dolayi asilamayi ertledik ama bu seferde ramazanin sonuna denk geliyor gitsem mi gitmesm mi bilmyorum
Sanır canım iki ay falan olmayan bile varmış tanıdıklarına sordumda
Canim sayfaya gel listeyle ilgilenen kizlara bi sor istersen her gun 3kişiye dua okunuyor gelip duani aliyosun sinra okuyosunCanım yeni gördüm pardon geç mi hala ben de katilayim da o gruba katıldım ama çok bir şeyle anlamadım ne zaman nasıl dua edeceğiz die
Canim kanaman kesildimiInsallah canimherkes istegine kavusur da bebehinizibi anmonce kucaginiza alirsiniz
Canim insallah bugun cok sicakti ondanmidir bilmem ama atesim 37.6 su anda kac defa olctm 37.4 esiminkinin olcyrm 36 cikiyor ama cokta sicak bir gundur etkiside olabilir gideyim diyrm bende yaInş hamilesindir git canim erteleme ramazan dan sonra telafi edersin borçlarını bu sağlık sonuçta keyfi bi durum değil 1 ay daha bekleme ınş gerek kalmaz da hamilesindir
Ay hadi canım insaAllah yaaa ben bile heyecanlandimCanim insallah bugun cok sicakti ondanmidir bilmem ama atesim 37.6 su anda kac defa olctm 37.4 esiminkinin olcyrm 36 cikiyor ama cokta sicak bir gundur etkiside olabilir gideyim diyrm bende ya
Havalarda sicak ya tatlim ondan da olabilir diyorum ben ama 3 gundur bu sekilde diger arkdslr ile denedim dusum cikiykr onlarin elin yuzun yaniyor dioler birdeAy hadi canım insaAllah yaaa ben bile heyecanlandim
Eee canim test yapsana yabu merak ettim bende simdi insallah hayirli haberi alirizHavalarda sicak ya tatlim ondan da olabilir diyorum ben ama 3 gundur bu sekilde diger arkdslr ile denedim dusum cikiykr onlarin elin yuzun yaniyor dioler birde
Daha adet gunume 2 gun var tatlim ya yapmama gerek yok bence bugun Ankara cok sicak bence oyuzden die dusunyorm ama Allahtan hayrlisi sizler nasilsiniz gorusmeyeli ben giremedim uzun zamandie valahiEee canim test yapsana yabu merak ettim bende simdi insallah hayirli haberi aliriz
Canim bende se surum ayni kabizlik ve koyu renk idrar banada surekli sicak basiyo ates hic olcmedim ama ben hic ihtimal vermiyorum bende ramazana bagliyorum aynen .çünkü hamileyken kasigimda batma ve inanilmaz gaz sıkışması falan oluyo duBirde kabizlik var sirmayin idrarimsa koyu ama ben onu oruc tutgum icin vucuda az su alindigina bagliyorum sahsen gabizligida Ramazana bagldim
Haklisin canım yaa o zamanları nasıl atlattik Rabbime sukrediyorum o sabri bize verdi.. İnancımız var hamdolsun.. Ve sizlerde vesile oldunuz buna çok teşekkür ederim mutluluk paylaştıkça çoğalır, açılarda paylaştıkça azalır... Aynende oyle oldu.. Rabbim su mübarek günlerde sizden razı olsun insaAllah.Kizlar kopmayalim valla ne güzel sohbet muhabbet ediyoduk hepimiz ayri yerlere savrulduk resmen ne kadar üzücü oysaki sevincimiz üzüntümüz hep birlikte paylaştık Insallah sevinclerimizi paylasiriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?