• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlae selmlar dusum yapali 3ay olacak valahi 2kere ader gordum uzerine adetime 4gun var dun sicak basti arkdstaydim yuzun yaniyor dediler isimi olctm 37cikti bugun oglende olctum 37.1 kilar hamile.ikemde yuksek cikmti devamli bilemedim valahi ramazndan dolayi asilamayi ertledik ama bu seferde ramazanin sonuna denk geliyor gitsem mi gitmesm mi bilmyorum
İnsaAllah güzel haber alırsın canım asilamayada gerek kalmaz.. Benim 41.gunum bugün kürtaj olali adet olmadım daha ni kaç güne gidecem doktora insaAllah kötü birşey yoktur

İnsaAllah güzel haber alırsın canım asilamayada gerek kalmaz.. Benim 41.gunum bugün kürtaj olali adet olmadım daha ni kaç güne gidecem doktora insaAllah kötü birşey yoktur
Alah alah benim dusuk okdu 10 gun kanamam surdu uzerine iki kere adet gordum 4 gun sonra 3.adetim gelyor bunyeye gorr degisiyor canim sanirm

Alah alah benim dusuk okdu 10 gun kanamam surdu uzerine iki kere adet gordum 4 gun sonra 3.adetim gelyor bunyeye gorr degisiyor canim sanirm
Sanır canım iki ay falan olmayan bile varmış tanıdıklarına sordumda

Kizlae selmlar dusum yapali 3ay olacak valahi 2kere ader gordum uzerine adetime 4gun var dun sicak basti arkdstaydim yuzun yaniyor dediler isimi olctm 37cikti bugun oglende olctum 37.1 kilar hamile.ikemde yuksek cikmti devamli bilemedim valahi ramazndan dolayi asilamayi ertledik ama bu seferde ramazanin sonuna denk geliyor gitsem mi gitmesm mi bilmyorum
Inş hamilesindir git canim erteleme ramazan dan sonra telafi edersin borçlarını bu sağlık sonuçta keyfi bi durum değil 1 ay daha bekleme ınş gerek kalmaz da hamilesindir

Inş hamilesindir git canim erteleme ramazan dan sonra telafi edersin borçlarını bu sağlık sonuçta keyfi bi durum değil 1 ay daha bekleme ınş gerek kalmaz da hamilesindir

Canım yeni gördüm pardon geç mi hala ben de katilayim da o gruba katıldım ama çok bir şeyle anlamadım ne zaman nasıl dua edeceğiz die
Canim sayfaya gel listeyle ilgilenen kizlara bi sor istersen her gun 3kişiye dua okunuyor gelip duani aliyosun sinra okuyosun

Canim insallah bugun cok sicakti ondanmidir bilmem ama atesim 37.6 su anda kac defa olctm 37.4 esiminkinin olcyrm 36 cikiyor ama cokta sicak bir gundur etkiside olabilir gideyim diyrm bende ya

Canim insallah bugun cok sicakti ondanmidir bilmem ama atesim 37.6 su anda kac defa olctm 37.4 esiminkinin olcyrm 36 cikiyor ama cokta sicak bir gundur etkiside olabilir gideyim diyrm bende ya
Ay hadi canım insaAllah yaaa ben bile heyecanlandim

Eee canim test yapsana yabu merak ettim bende simdi insallah hayirli haberi aliriz
Daha adet gunume 2 gun var tatlim ya yapmama gerek yok bence bugun Ankara cok sicak bence oyuzden die dusunyorm ama Allahtan hayrlisi sizler nasilsiniz gorusmeyeli ben giremedim uzun zamandie valahi

Birde kabizlik var sirmayin idrarimsa koyu ama ben onu oruc tutgum icin vucuda az su alindigina bagliyorum sahsen gabizligida Ramazana bagldim

Birde kabizlik var sirmayin idrarimsa koyu ama ben onu oruc tutgum icin vucuda az su alindigina bagliyorum sahsen gabizligida Ramazana bagldim
Canim bende se surum ayni kabizlik ve koyu renk idrar banada surekli sicak basiyo ates hic olcmedim ama ben hic ihtimal vermiyorum bende ramazana bagliyorum aynen .çünkü hamileyken kasigimda batma ve inanilmaz gaz sıkışması falan oluyo du

Kizlar kopmayalim valla ne güzel sohbet muhabbet ediyoduk hepimiz ayri yerlere savrulduk resmen ne kadar üzücü oysaki sevincimiz üzüntümüz hep birlikte paylaştık Insallah sevinclerimizi paylasiriz artık

Kizlar kopmayalim valla ne güzel sohbet muhabbet ediyoduk hepimiz ayri yerlere savrulduk resmen ne kadar üzücü oysaki sevincimiz üzüntümüz hep birlikte paylaştık Insallah sevinclerimizi paylasiriz artık
Haklisin canım yaa o zamanları nasıl atlattik Rabbime sukrediyorum o sabri bize verdi.. İnancımız var hamdolsun.. Ve sizlerde vesile oldunuz buna çok teşekkür ederim mutluluk paylaştıkça çoğalır, açılarda paylaştıkça azalır... Aynende oyle oldu.. Rabbim su mübarek günlerde sizden razı olsun insaAllah.

Vala kızlar ya gerçekten öle oldu bebişler varken sürekli konuşmak onu anlatmak istiyodum ama şimdi elimi kaldırasım bile yok. Ramazanda tabi çok etkiledi ya hayırlısıyla bitirip şu sürekli uykusuz ve aç moddan çıksak toparlayacak da ;) zaten inşallah bu ayın sonunda 2. Aşılamaya başlamayı düşünüyorum doktorum illa 3ü bekle diye tutturmak tabi:( anne olmayı çok istiyorum

Back