• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olursun canım bikaç gün içinde bende 38. Gün oldum gecikme oluyo ya ben çok strese girdim ama çok şükür oldu hatta bu hafta yumurtlama haftam normal şartlarda bakalım çalışmalara başlıyoruz biz bu hafta itibari ile inşaallah bu sefer o kadar bekletmez beni :KK66:
Canimmm inşallah rabbim gönlüne göre verir hepimizin bu mubarek gunler geceler hürmetine

Olursun canım bikaç gün içinde bende 38. Gün oldum gecikme oluyo ya ben çok strese girdim ama çok şükür oldu hatta bu hafta yumurtlama haftam normal şartlarda bakalım çalışmalara başlıyoruz biz bu hafta itibari ile inşaallah bu sefer o kadar bekletmez beni :KK66:
Canimsin insaAllah yaa bu kez kendiliğinden hamis oluruz bi haberleri duymy ihtiyacımız var çünkü

delalimmm delalimmm L loveandhope vesselam_ vesselam_ edaasya edaasya kizlar acil dönüş yapin bana baska bi topikge hz.ibrahim aleyhisselam in allaha ettigi dua yi okuyoruz her gun iki kişiye rabbi hebli mines salihin allahim salih olandan hayırlı bir evlat nasip eyle anlami katilmak isterseniz bu gün yeni liste yapilacak hemen dönüş yapin bana

Kimin duasi kabul olur bilemeyiz biz ramzanin ilk 15 günü 40 küsur kisiyle okuduk her gun iki kisiye topikte hayirli haberler alanlar oldu katilmak istermisiniz

Kızlar nasılsınız hazıranda kımsenın aşılaması tutmamısmı bende bakalım cuma gunu ogrenıcez kan testı verıcem

Kizlae selmlar dusum yapali 3ay olacak valahi 2kere ader gordum uzerine adetime 4gun var dun sicak basti arkdstaydim yuzun yaniyor dediler isimi olctm 37cikti bugun oglende olctum 37.1 kilar hamile.ikemde yuksek cikmti devamli bilemedim valahi ramazndan dolayi asilamayi ertledik ama bu seferde ramazanin sonuna denk geliyor gitsem mi gitmesm mi bilmyorum

Back