• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim hayırlı olsun rabbim inşallah bu sefer emeklerinin karşılığını verir.bence oruç tut ve oruca tabiki bağlama derim ablam 4aylık hamile bi arkadaşı aynı oda 4 aylik hamile oruc tutmuyo bebeklerin kilo ve boyu arada fark var yani gelisemese ablaminki gelismez di oruc tutmayan arkadasinin bebegi daha küçük ve az kilosu.protein vs ye gelecek olursak ben öğrendiğimden beri her gun 2.3 yumurta yedim süt ictim sabah aksam pekmez kuru meyve vs hic bi faydasi olmadi sonucu biliosun zaten.yani diyeceğim rabbim onu yazdiysa zaten hic bisi etkilemez içini ferah tut ama genede sen bilirsin tabiki.orucun manevi gücü nu de unutmamak gerek rabbim hayirlisini nasip etsin
amin canim ınş hepimiz için zaten tutuyorum bırakmadım ınş hakkımızda hayirlisi

Canim hayırlı olsun rabbim inşallah bu sefer emeklerinin karşılığını verir.bence oruç tut ve oruca tabiki bağlama derim ablam 4aylık hamile bi arkadaşı aynı oda 4 aylik hamile oruc tutmuyo bebeklerin kilo ve boyu arada fark var yani gelisemese ablaminki gelismez di oruc tutmayan arkadasinin bebegi daha küçük ve az kilosu.protein vs ye gelecek olursak ben öğrendiğimden beri her gun 2.3 yumurta yedim süt ictim sabah aksam pekmez kuru meyve vs hic bi faydasi olmadi sonucu biliosun zaten.yani diyeceğim rabbim onu yazdiysa zaten hic bisi etkilemez içini ferah tut ama genede sen bilirsin tabiki.orucun manevi gücü nu de unutmamak gerek rabbim hayirlisini nasip etsin
Ablanin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu canim

Ben burdayim canimmmm
Aysemzumram senin nick dikkatimi cekti simdi kun fe yekun yazmissin ben de o duanin hikmetini yeni ogrendim ne kadar bereketli bir dua ol der olur mu demekti yanlis hatirlamitorsam allah her seyi ol der olur gercekten biz ne yaparsak yapalim imkansiz die bir sey yok

Aysemzumram senin nick dikkatimi cekti simdi kun fe yekun yazmissin ben de o duanin hikmetini yeni ogrendim ne kadar bereketli bir dua ol der olur mu demekti yanlis hatirlamitorsam allah her seyi ol der olur gercekten biz ne yaparsak yapalim imkansiz die bir sey yok
Aynen canım o istemedikce birşey olmaz ama bendende umiti kesmeyin diyor Rabbim herşeyin hayırlısini ömrümuze yazıyor Rabbim sabir versin isyan etmeden hayırlısini dileyerek insaAllah

Canim hamile kalmis olabilirmisin bi arkadasim 2.dusukten sonra 3.cu kurtajinin ardindan adet olmadan hamile kalmis test yaptin mi
Cesaretim yok inan canım iki uç gün daha bekleyeyim bakalım L loveandhope de geç oldu adet.. Biz iki uç kere korunamadik ama hemen kalktim banyomu afedersin tuvaletimi falanda yaptım..zannetmiyorum o yüzden hayırlısı tabiki herseyin

Son düzenleme:
Cesaretim yok inan canım iki uç gün daha bekleyeyim bakalım L loveandhope de geç oldu adet.. Biz iki uç kere korunamadik ama hemen kalktim banyomu afedersin tuvaletimi falanda yaptım..zannetmiyorum o yüzden hayırlısı tabiki herseyin
Canim dedigin givi bi kac gun daha bekle test yap bisi yoksa doktora git muhakkak bi görün

Zaten canım 20ile45 gunde oluyormussun internette baktimda biraz uç dört gün daha beklerim sonra giderim insaAllah
Olursun canım bikaç gün içinde bende 38. Gün oldum gecikme oluyo ya ben çok strese girdim ama çok şükür oldu hatta bu hafta yumurtlama haftam normal şartlarda bakalım çalışmalara başlıyoruz biz bu hafta itibari ile inşaallah bu sefer o kadar bekletmez beni ;)

Back