• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canlar ben de sizden raziyim rabbim de razı olsun inşallah.Bende şöyle geriye dönüp baktigim da yahu neler yasamisim diyorum gercekten kizlar biz nasil atlattik yahu hamd olsun allaha.inşallah sevinclerimizde bir biri ardina gelir bundan sonra

Kızlar kan testı yaptırdım kocaman bır negatıf bu ara adet oldum ıkıncı aşılamamda tutmadı artık ınanmıyorum bu asılama olayına

Kızlar kan testı yaptırdım kocaman bır negatıf bu ara adet oldum ıkıncı aşılamamda tutmadı artık ınanmıyorum bu asılama olayına
Canim herşey allahtan napalim sağlık olsun sıkma tatli canını rabbim en kisa zamanda en hayirlisini nasip etsin Insallah umudunu kaybetme benim 11.kez tüp yaptirip bi kizi olan tanıdığım var düşün yani

Saglik olsun hemen umudunu kaybetme Benimde 2. asilama tutmadi ki hicbir sorun gozukmuyor Simdi bayramdan sonra 3. ye hazirlaniyorum bu arada kilo vermeye calisiyorum (kilolu da degilim aslinda 51 kiloyum 49-50 olmaya calisiyorum :) )Vucudumu hazirliyorum ve inaniyorum ki bu sefer tutucak .3 te tutmaz yine pes etmek yok 4 te tutar Biz yeterki inanalim .Eger maddi olarak yuk olmiycaksa 3.ye hazirlan derim

Canim insallah bugun cok sicakti ondanmidir bilmem ama atesim 37.6 su anda kac defa olctm 37.4 esiminkinin olcyrm 36 cikiyor ama cokta sicak bir gundur etkiside olabilir gideyim diyrm bende ya
Dün gece yaprak bile kimildamiyordu çok sıcaktı sıcaklık mi artıyor hamile olunca hiç bilmiyorum

hayirlisi olsun ınş 3. Tutar umudunu kaybetme üstüste olunca şans artiyormus lutfen bırakma bi umut benim 3. Asilamam bu da olmazsa bir daha deneyeceğim yine deneyeceğim yine bırakmak istemiyorum eşim ben yoruldum diyor ona ne oluyorsa 1 gun gidip örnek veriyorlar olan bana oluyor ben sıkıldım diyor off off

Saglik olsun hemen umudunu kaybetme Benimde 2. asilama tutmadi ki hicbir sorun gozukmuyor Simdi bayramdan sonra 3. ye hazirlaniyorum bu arada kilo vermeye calisiyorum (kilolu da degilim aslinda 51 kiloyum 49-50 olmaya calisiyorum :) )Vucudumu hazirliyorum ve inaniyorum ki bu sefer tutucak .3 te tutmaz yine pes etmek yok 4 te tutar Biz yeterki inanalim .Eger maddi olarak yuk olmiycaksa 3.ye hazirlan derim
Çok üzülüyorum ya ağlamaktan bıktım ben belcıkada kalıyorum bana kalsa hemen tüpe gecıcem burda kanun Uç kere aşılamadan sonra tüpe gecıyosun bellı Başlı hıc tutanı gormedım yıne üçüncüyü denıcez ama yıne olmucak bılıyorum yeterkı olsun maddı acıdan durumum ıyı bıde burda turkıyedekı gıbı Pahalı degıl devlet karşılıyor her aşılamam 100euro ya gelıyo

hayirlisi olsun ınş 3. Tutar umudunu kaybetme üstüste olunca şans artiyormus lutfen bırakma bi umut benim 3. Asilamam bu da olmazsa bir daha deneyeceğim yine deneyeceğim yine bırakmak istemiyorum eşim ben yoruldum diyor ona ne oluyorsa 1 gun gidip örnek veriyorlar olan bana oluyor ben sıkıldım diyor off off
Bu erkeklerı anlamıyorum kadınlar okadar yıpranıyorkı Erkeğe ne var bıde laf Söylüyorlar Butun fılmlere gırdım resmen canım çıktı artık son kez aşılamayı mecburen denıcez sonra tüp Ins tutar Allah yüzümüze bakar he
Canim herşey allahtan napalim sağlık olsun sıkma tatli canını rabbim en kisa zamanda en hayirlisini nasip etsin Insallah umudunu kaybetme benim 11.kez tüp yaptirip bi kizi olan tanıdığım var düşün yani
Allah'ım bızlere sabır versın hayırlısıyla kucaklarımız dolsaydı

Çok üzülüyorum ya ağlamaktan bıktım ben belcıkada kalıyorum bana kalsa hemen tüpe gecıcem burda kanun Uç kere aşılamadan sonra tüpe gecıyosun bellı Başlı hıc tutanı gormedım yıne üçüncüyü denıcez ama yıne olmucak bılıyorum yeterkı olsun maddı acıdan durumum ıyı bıde burda turkıyedekı gıbı Pahalı degıl devlet karşılıyor her aşılamam 100euro ya gelıyo
Bende yurtdisindayim Burda devlet tup bebegi karsiliyor mu protokoller nedir bilmiyorum ama asilama cok uygun burda da 50 Euro oduyorum ben ayni parayi aylarca clearblue digital ovulasyon aletine vermistim ama dedigim gibi umudunu kaybetme eger 3 asilamaysa 3 asilama yaptircaksin sonra da olmazsa tup bebek :)

Kızlar neden biz birbirimiz için Hz Zekeriyanin duasini okumuyoruz bende girdim oraya kimse ilgilenmedi biz birbirimize okuyalim olmazmi

Evlendik zaten 10 gun kanamam oldu ilk defa dr yüzü gördüm oraya buraya bir şeyler soktular yine canımız yandı utanc da cabasi sustuk sonra cocuk dedik olmadi yine dr a gittik yine soktu bir şeyler smer aldı canımız yandı yine katlandik adet oldum yine dr a gittim kalk yat bir bakayım dedi kanlı kanlı nasıl olur dedim o utançla yine soktu bir şeyler yine sustum tahliller aldı örnekler aldı eşimden istedi söylene söylene gitti verdi sonra çağırdı ikimizi olur deneyin dedi adet oldum yine gittim soktu yine çubuğunu rahat ol rahat ol nasıl rahat olabilir insan ... sonr iğne oluyorum yazdı hap yazdı içtim vurulduk iğne yerlerine oturan adım filim adımıdır vitaminidir hormonlarim altüst oldu killarim arttı sinirlerim yıprandı kilom arttı yine sustum o ay da olmadı asilama yapalım yattım soktu birşey yine çevirdi çevirdi canim yanmadi mi yandı verdi spermi 15 gun 15 yıl gibi geçti yine olmadı hadi gel hat çektirdim dedi herkesin 15 dk bile surmezken benim 40 dk sürdü ayildim bayildim dışarda beklemekten sıkıldı yine sustum .. doğum günüm geçti sevgililer günü geçti geçen gün evlilik yıl donumuydu sap gibi ödün gibi geldi her şey hediye değil sevgi önemli dedi kavga ettik evden attım kendimi dışarıya yine içten içe agladim yine sustum ne ruhum insandı ne bir umut verildi ne de olur canını sıkma dedi ...
olmuyor iste ben sıkıldım bu işten ara verelim tüp bebek döneriz ama o da cok pahalı seneye bakarız tatil mi ne tatili para yok ... Ben kiminle evlendim bazen sorguluyorum bazen pişmanlık duyuyorum sanırım ben depresyondayim ya da iyi bir yüreğin yüreğime dokunusuna ihtiyacim var kimlerle paylasamiyorum ailem bile bilmiyor ama sanırım çok yıprandım seviyor muyum seviyorum ondan çocuk istiyor muyum bilmiyorum belki o da stresten yapıyordur diyorum susuyorum benim ruhuma dokunmuyor sadece beni yaralıyor her fırsatta kilo aldın dikkat et şu kıyafetin dar olmuş bu açık olmuş o ne biçim renk oje o nasıl makyaj yaaa cildiracagim ben .... bu adam beni deli ediyor bunca çektiğim zahmetin neresinde hani .. her şeyi yapan benim ooo neresinde bazen al başını çek git diyorum ama annem üzülür yalnız o diyip katlaniyorum

Bu erkeklerı anlamıyorum kadınlar okadar yıpranıyorkı Erkeğe ne var bıde laf Söylüyorlar Butun fılmlere gırdım resmen canım çıktı artık son kez aşılamayı mecburen denıcez sonra tüp Ins tutar Allah yüzümüze bakar he

Allah'ım bızlere sabır versın hayırlısıyla kucaklarımız dolsaydı
RABBIM VERMIYORSA VARDIR BIR BILDIGI

Bende yurtdisindayim Burda devlet tup bebegi karsiliyor mu protokoller nedir bilmiyorum ama asilama cok uygun burda da 50 Euro oduyorum ben ayni parayi aylarca clearblue digital ovulasyon aletine vermistim ama dedigim gibi umudunu kaybetme eger 3 asilamaysa 3 asilama yaptircaksin sonra da olmazsa tup bebek :)
Ben ilk ozel e gittim uymayınca devlete gidiyorum şimdi hani madem aynı işlemler ne gerek var ozel e gitmeye dedim hiç para odemiyorum devlet olduğu için de kadar çok insan gördüm ki bazıları tek tuple 7 .
A silamayla elinde test sonucuyla ağlayarak çıktı bazıları sebepsiz old. Için hep asilama denemiş 4 m tutmuş bazisinin 2. Bazisinin da 3 .
O yüzden umutlu ve sabirli olmamiz lazim üstüste yapılan asilamalar şansı artiriyormus. ..

Bugun amma icliymisim yazımın uzunluğunu görünce anladım kusura bakmayın çok dolsun artık gözümden yaş gelmiyor önceden çok agladim hemen aglardim zaten bana dedi ki geçen ay artık göz yaşların bana o kadar rutin geliyor ki... iyice tiksindim o an gozyasima kiyamazdi benim babam abim sen kim oluyorsun sen nasıl aile olacaksın çocuklarıma nasıl baba olacaksın çok düşünüyorum belki de allah ondan vermiyor bize belki de ayrılacağım bilmiyorum sevdiğinin gözyaşlarına yüreği sizlamayan bir erkek bilmiyorum da merhametsiz olur severek evlendim sevdim o da beni sevdi vicdanlı da merhametli de ama sanırım ben hem bedenen hem ruhen yıprandım o da ruhen yıprandı da ben göremiyorum. ...

Bugun amma icliymisim yazımın uzunluğunu görünce anladım kusura bakmayın çok dolsun artık gözümden yaş gelmiyor önceden çok agladim hemen aglardim zaten bana dedi ki geçen ay artık göz yaşların bana o kadar rutin geliyor ki... iyice tiksindim o an gozyasima kiyamazdi benim babam abim sen kim oluyorsun sen nasıl aile olacaksın çocuklarıma nasıl baba olacaksın çok düşünüyorum belki de allah ondan vermiyor bize belki de ayrılacağım bilmiyorum sevdiğinin gözyaşlarına yüreği sizlamayan bir erkek bilmiyorum da merhametsiz olur severek evlendim sevdim o da beni sevdi vicdanlı da merhametli de ama sanırım ben hem bedenen hem ruhen yıprandım o da ruhen yıprandı da ben göremiyorum. ...
Canim Rabbim bu mübarek günlerde sana dayanma gücü versin gerçekten sorumsuz bir adamla evlilik zor aynı mal bendede var allah ıslah etsin onları diycek başka kelime bulamıyorum

Canim yazilarini okudum çok duygulu o kadar içten yazmissin ki ne diyecegimi bilemiyorum.bende zaman zaman bana nasip olmuyo acaba ayrilacakmiyiz diye çok düşünmüştüm.dedigin gibi erkekler sadece bi kere geliyor is bitiyor bütün yük bizde gene de söylenecek bisiler bulabiliyorlar hayret.
Bak iki asilamamda da sabahin körüne randevu almışım diye soylene soylene gittik sprem verdi çıktı gitti hayatim sen halledersin ben saatlerce bekledim sprem yikandi örnek hazirlandi aldim hastaneden çıkıp trafigi yara yara gazlayip kendi doktoruma gittim canım pahasina yeterki cabucak gideyim beklemesin örnek diye.ikincisi gene ayni şekilde gene verdi gitti.hamule kaldim her tahlile tek gittim doktora muayeneye tek gittim gorunce ordakileri gep eşleri yaninda ama ben gene tek.o kadar alistirmisim ki artık bisi oldugu zaman esimde alışmış hayatimm sen halledersin hayatim sen yaparsin vs bu erkek milleti malesef genetik olsa gerek hazira alışmış.kolay geliyo onlara bu durum biz stres yapiyoruz biz kasiyoruz güya onlar bizi rahatlatiyomu peki ruhumuza kalbimize hitap edip bizi dustugumuz o durumdan cikariyolar mi bazen evet bazen hayir.evet ama ben esimi çok seviyorum ve biliyorum oda beni cok seviyor ama sanirim bu psikoloji bu çocuk baskisi toplum baskisi bence bizi son derece yoruyor ve bazen en yakinimizdakinden uzaklastiriyo diye dusunuyorum.olurana birakamiyoruz malesef biz kadinlar

Back